Vista AVM Kızılcaşar Mah. Kızılcaşar 406/50, İncek Blv., 06830 Gölbaşı/Ankara, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Ağız Cerrahisi
Diş Çekimi
Gülüş Tasarımı
Çene Implantasyonu
İmplant
öz...e
Begüm hanım 20 lik diş çekimimi yapmıştı. Diş çekiminden çok korkan biri olarak, Begüm hanımın hastayla iletişimi ve hastaya olan yaklaşımı sayesinde korkumu yendim ve o koltuğa oturdum.Oturmamla kalkmam bir oldu diyebilirim sadece anestezinin yayılmasını beklediğimizi hatırlıyorum. Tek hamlede çekti. Eli hafif derler ya gerçekten tam anlamıyla öyle. Sonrasında dolgularım içinde kendisine gittim güleryüzü ve hastasını takibi açısından da güven veren bir hekim.
ju...e
İmplant tedavisi için gittiğim Dentgrupta, tedavimi Begüm hanım gerçekleştirdi. Çekincemin aksine ağrısız ve rahat bir operasyon geçirdim. Güleryüzlü ve başarılı bir hekim.
bs...u
20lik dişim 1 yıldır ağrıyordu çektirmeyi sürekli dişçi korkumdan
erteliyordum. Kliniği internetten buldum. Tüm çalışanlar çok güleryüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar. Begüm hanım ile tanıştık. Dişi çekerken uyuşturmayı da iğne yerine farklı bir şeyle yaptı hissetmedim. 5 dakikada sohbet ederek bitirdi işlemi, çekimi de hissetmedim eli çok hafif. Çok memnunum, teşekkür etmek istiyorum.
Begüm Okur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm Okur, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Begüm Okur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Randevu, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Çene Implantasyonu, Gülüş Tasarımı, 20'lik Diş Çekimi.
Begüm Okur adresi nerede?Begüm Okur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vista AVM Kızılcaşar Mah. Kızılcaşar 406/50, İncek Blv., 06830 Gölbaşı/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm Okur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Begüm Okur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Begüm Okur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm Okur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Begüm Okur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Begüm Okur hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Begüm Okur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları