Ben Begüm. 2 yılı aşkın süredir danışmanlık veriyorum. Kabul ve Kararlılık Terapisi ile öfke yönetimi, depresyon, anksiyete ve ilişkisel sorunlar başta olmak üzere çeşitli danışanlar gördüm. Şimdilerde Psikodinamik Ekol eğitimi ve süpervizyon sürecindeyim ve narsistik kişilik bozukluğu, borderline (sınırda) kişilik bozukluğu, şizoid kişilik bozukluğu gibi pek çok tanı almış danışanımla birlikte süreç götürüyoruz.
İnsan, doğuştan getirdiklerini çeşitli ailesel ve çevresel değişkenlerle harmanlayarak kişilik örgütlenmesine sahip olur. Hayatın bazı alanlarında, gelişimin bazı evrelerinde sekteye uğrar ve bu zorlantılar kişide iz bırakır. Bunları anlamlandırmak, kim olduğunun ve potansiyelinin farkına varmak için danışmaya ihtiyaç duymak su içmek kadar doğaldır.
Bu noktada ben, Psikoterapist kimliğimle kendini anlama yolundaki danışanlarımın yanında bulunarak kendiliklerine doğru bir keşif yapmalarına onları yargılamadan, tamamen tarafsız bir şekilde orada bulunarak destek oluyorum.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Stroop Test
Travma Terapisi
Ön Görüşme
b....d
Begüm Hanım bugüne kadar yaşadığım ve farkında bile olmadığım bir çok travmamın farkına varmamı sağladı. Sorunlarıma ne şekilde yaklaşacağımı ve nasıl çözeceğimin yolunu gösterdi. Kendisini herkese öneriyorum.
r.....
Özellikle anksiyete ve sınav stresi dönemlerimde terapiye başlama kararı aldım ve terapi sürecinde aldığım yönlendirmeler benim için son derece faydalı oldu. Ayrıca süreç sırasında, hem duygusal anlamda güçlendim hem de günlük yaşantımdaki zorlukları daha sağlıklı bir şekilde yönetmeye başladığımı farkettim.
Begüm hanımın ilgisi sayesinde güvenmek benim için çok kolaydı. Konuşmalarımız sırasında yönlendirmeleriyle kendimle ilgili çok şey farkettim. Kendime verdiğim değeri onun sayesinde arttırabildim. Geçirdiğim bu kötü zamanda bana çıkış yolunu gösterdi. Daha iyi hissetmenin hepimizin hakkı olduğunu düşündüğüm için bu yorumu yapıyorum.
Begüm Hanımla 6 ay önce bir sürece başladık. İlişkisel sorunlarımın aslında çözülebilir olduğunu, kendime nasıl değer vereceğimi kendisinin desteğiyle öğreniyorum.
Begüm Simitli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm Simitli, Psikoloji. Size Begüm Simitli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Davranış Bozuklukları.
Begüm Simitli adresi nerede?Begüm Simitli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuna, Cemal Gürsel Cad. No:138 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm Simitli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Begüm Simitli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Begüm Simitli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Begüm Simitli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Begüm Simitli hangi dilleri konuşuyor?Begüm Simitli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Begüm Simitli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm Simitli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Begüm Simitli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Begüm Simitli hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Begüm Simitli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Begüm Simitli hangi sigortaları kabul ediyor?Begüm Simitli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar