Diyetisyen kimliğimin yanında diğer ilgi duyduğum ve beslenmeyle oldukça ilişkili olduğunu düşündüğüm “psikoloji” bölümünü okumaktayım. Danışanlarımın psikolojisini daha iyi anlamak ve onların yemekle olan ilişkisini iyileştirmek ve ayrıca mezun olduktan sonra terapiler yapabilmek adına öğrenim hayatıma devam etmekteyim.
Lisans eğitimim boyunca alanımda kendimi geliştirmek adına çeşitli eğitimlere, seminerlere ve konferanslara katıldım. Bartın Devlet Hastanesi, Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mamak Devlet Hastanesi ve Diyetisyen Zeynep Katı Beslenme ve Danışmanlık Merkezi’nde yapmış olduğum stajlar sayesinde birçok vaka görerek deneyim kazandım. Hastane ve özel klinikteki tecrübelerim bana farklı bakış açıları kazandırdı. Gebelik ve emzirme dönemlerinde beslenme, bebek beslenmesi, çocuk ve gençlerde beslenme ve yetişkin beslenmeleri adına aldığım teorik eğitimi pratik bilgilerimle birleştirdim. Aynı zamanda hastane mutfaklarında da toplu beslenme sistemlerini gözlemleyerek bu alanda da tecrübe edinmiş oldum.
Güncel olarak online beslenme ve diyet danışmanlık hizmeti vermekteyim. Her insanın biricik, özel ve çok değerli olduğunun bilincinde, etik ilkelere bağlı, öğrenmekten ve öğretmekten zevk alan, mesleğine aşık bir diyetisyen olarak beslenmenin sürdürülebilir, tamamen kişinin ihtiyaçlarına ve isteklerine özel olması gerektiğini savunuyor ve bunu uyguluyorum. Instagram profilimde de beslenmeye yönelik faydalı olmasını umduğum bilgileri ve merak edilenleri paylaşmaktayım.
Sizin ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize yönelik oluşturduğum beslenme düzeninizle birlikte iyi ve dengeli beslenmeyi öğrenmek, olumsuz alışkanlıklarınızdan uzaklaşmak ve “diyet” sürecini yasaklar olarak düşünmeden sürdürülebilir bir beslenme modeli olarak gördüğünüz bir yolculukta destekçiniz olarak yanınızdayım.
Mesleğimde bilgilerimi güncel tutabilmek adına eğitimlere katılımlarım devam etmekte. İnsan bedeninin mucizelerini ve beslenmenin nelere iyi geldiğini gördüğümden beri, bunu sizlere de gösterebilmek ve sağlığınız için atacağınız bu adımda yanınızda olmak adına nerede olursanız olun bir mesaj/aramayla siz de danışan aileme katılabilirsiniz.
Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Begüm Yurter adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Begüm Yurter isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Begüm Yurter, Diyetisyen. Size Begüm Yurter tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sağlıklı Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Kişiye Özel Diyetler, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Gebelik ve Beslenme, Zayıflama, Hastalıklarda Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Begüm Yurter adresi nerede?Begüm Yurter şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncek Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Begüm Yurter isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Begüm Yurter online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Begüm Yurter isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Begüm Yurter, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Begüm Yurter hangi dilleri konuşuyor?Begüm Yurter ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Begüm Yurter isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Begüm Yurter bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Begüm Yurter ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler