Uzm. Kl. Psk. Behiye Sümeyra Bilgiç

Psikoloji

Konya 1 adres

Feritpaşa, Kızkulesi Sk. No:2, 42110 Selçuklu/Konya, Selçuklu, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +5 daha fazla

Keşif Psikoloji

Klinik Psikolog Sümeyra Bilgiç lisans eğitimini İstanbul Gelişim Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünde tam burslu olarak okumuş, 2018 yılında bölüm ikincisi olarak mezun olmuştur. Psikoloji lisansını okurken aynı zamanda Açıköğretim İlahiyat Fakültesini tamamlamış, daha sonra Sosyoloji bölümünden çift anadal yapmıştır. Lisans eğitimi sonrası aynı üniversitede Klinik Psikoloji yüksek lisansını yaparak uzmanlığını almıştır.
2020 yılından 2023 sonlarına kadar, üç buçuk yıl klinik psikolog olarak Konya Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nde (YEDAM); alkol, madde, kumar, tütün ve internet bağımlılığı olan kişilere psikoterapi desteği ve yakınlarına da bağımlılık danışmanlığı desteği sağlamıştır.
Daha sonra Özel Medicana Hastanesi'nde klinik psikolog olarak çalışmıştır. Şu anda profesyonel iş hayatına kendi özel ofisinde devam etmektedir. Lise çağı gençler ve yetişkinlere psikolojik rahatsızlıklarda ve yaşamsal zorluklarında yüz yüze ve online psikoterapi desteği sağlamakta, ailelere de danışmanlık hizmeti vermekte olup, birçok stk, dernek ve kurumlara alanıyla ilgili gönüllü seminerler ve eğitimler vermektedir.
Aynı zamanda akademik hayatına devam eden Bilgiç, Adana Çukurova Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü'nde Bağımlılık anabilim dalında Doktora programına devam etmektedir.

C
Konum: Keşif Psikoloji Yetişkin Terapisi

Benim için gönlümde çok özel bir yeri olan biri vesilesi ile tanışmak nasip oldu. Çok zor bir süreç geçiyor hayatımda. 3. Seansım olacak. Eğer belirttiklerini uygular isem hem bedenen, hem zihnen hem de ruhen çok daha güçlü olacağıma inanıyorum. Çözümün kendimde olduğunu ve birçok yerde geçici çözüm adına koşturduğumu anladım. İmtihan dolu ilişkiler yaşadım. Fakat bundan sonra nasip olursa kendimi daha iyi tanıyıp daha sağlıklı ilişki kuracağıma inanıyorum. Bu da emek ve zaman ayırmak ile mümkün olacak muhakkak. Rabbım razı olsun. Ben ilk seans itibari ile huzur içinde hissedebileceğiniz Sümeyra hanımı tavsiye edebilirim. Bana vesile olan gönüldaşımdan da Rabbım razı olsun.

L
Konum: Keşif Psikoloji Yetişkin Terapisi

Sümeyra Hanım ile dokuz seans görüştük. Kısa sürede çok yol aldım. Seanslar sürecinde her zaman objektif ve anlayışıydı. Sorunlarımı güzel bir şekilde analiz ettik ve kendimi geliştirme sürecimde çok katkı sağladı. Yardımları sayesinde şu anda özgüvenli, kendi kararlarını verebilen, güçlü bir karaktere sahibim. Sümeyra hanımın ses tonu ve diksiyonu çok rahatlatıcı, psikoloji alanında da oldukça yetkin. Terapi yaptığımız ortam da çok huzurlu. Destek almayı düşünenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.