is...a
Ben doktoru da çok hemde çok memnunum allah ta ondan memnun olur insanlah bukadarmi sabırlı işine sahip hastalarına guleryuzuluk bizimde buna ihtiyacımız var sağolsun bekir hocam önce ALLAH sora sen
se...r
Bence en iyi hekim Bekir Bey..kendısınden cok memnunuz hepımız onu cok sevıyoruz doktordan öte bizim piskoloğumuz sonra onkoloji doktorumuz bizler ondan çok memnunuz bütün doktorların onun gibi güleryüzlü pozitif enerjili ve işini severek yapan ve bizim gibi hastalara daha iyi davranan doktorları ülkemizde görmekten memnuniyet duyarız.. Saygılarımla
Bekir Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Eren, Radyasyon Onkolojisi.
Bekir Eren adresi nerede?Bekir Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bekir Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bekir Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Radyasyon Onkologları
Zeytinburnu Radyasyon Onkologları