Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Saç Mezoterapisi
Selülit Tedavisi
Zayıflama
el...ş
Dr. Bekir Hocam’a ve Ebru Hanım’a çok çok teşekkür ediyorum. Çok temiz ve çok steril bir ortam ve her gidişimde çok güzel ağırlanıyorum. Kendilerine botoks için gittim ve korktuğum bir işlemdi fakat o kadar mükemmel yaptılar ki ve bir o kadar da doğal… Kırışıklarım gitti, ifadem değişmedi, kaşım vs çok muntazam oldu. Çok memnun kaldım ve birkaç işlem için tekrardan gideceğim
ha...e
bekir beyle olan iki aylik akapunktur tedavimiz cok guzel sonuclndi kendisi ve esi cok pozitif cok ilgili ve isinin ehli insanlar ben kendisine cok tesekkur ediyorum
öz...
Doktor beyin ve asistanının güler yüzü ve enerjilerine bayıldım. Botoks işleminden çok memnun kaldım. Bundan böyle düzenli olarak Bekir Hocama gideceğim , bütün arkadaşlarıma önerdim
Doktor Bekır beye annem için ozon tedavisi ve kendim için botoks işlemi için gittik.Tedavi ve işlem oncesi tüm bılgılerı verdı sonrasında da ne yapmamız gerektigi konusunda ayrıntılı bılgılendırdı. İsini ıyı yapan basarılı bır hekım.Kendısıne tesekkur ederız
y....t
Bekir beye botoks işlemi için gittim çok memnun kaldım hem kibar bir doktor hem de işinde uzman bana bilmediğim bir çok konuda da yardımcı oldu hiç tereddüt etmeden tekrar gidebileceğim temiz bir klinik ayrıca ulaşım yönünden de çok rahat bulabildiğim bir konumda.. emekleriniz için tekrar teşekkür ederim
mi...l
Dr.Bekir Bey'e, ıkınci botox işlemimi yaptırdım. Çok mutlu çıktım yine ,gerçekten çok içten ve ilgililer. Klinik olarak da çok temiz, güler yüz dörtdörtlük güvenilir bir kurum. Bütün işlemlerimle artık hep sizinleyim. Teşekkür ederim.
Botoks yaptırmak için gittim. Çok memnun kaldım. Dr. Bekir Bey, tedaviye başlamadan önce gerekli tüm bilgilendirmeleri yaptı. Tedavi sonrasında da yapılması gerekenleri ayrıntılı bir şekilde anlattı. Her sorum güler yüzlü ve detaylı bir şekilde cevaplandı. Bununla birlikte, muayenehane oldukça temiz, düzenli. Kesinlikle tavsiye ederim.
bü...k
Botoks için eşimin tavsiyesi ile gittim.kliniğin şartları ve hijyeni çok iyiydi.doktorun ilgi alakası da öyle.işlemler iki seans sürdü.tamamen doğal bir şekilde kırışıklıklarıma veda ettim.çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.
ir...ç
Doktor Beye mantar rahatsızlığım için ozon tedavisi yaptırdım ve oldukça iyi bir sonuç aldım. Ek olarak yapılan glutatyon takviyesi ile bağısıklık sistemimin desteklenmesini sağladık. Uygulamalar öncesi neler yapılabileceğini, hangi tedaviyi ne şekilde uygulaması gerektiğini anlatan, gerek beslenme gerekse egzersiz olsun hastayı doğru şekilde yönlendiren, mutlaka önerebileceğim bir hekim. Ayrıca kliniğin hijyen koşulları ve ekibin güler yüzleri, ilgi alakaları içinde çok teşekkür ediyorum.
c....a
Şiddetli eklem ağrılarım ve bağırsak problemlerimin yanı sıra bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirmek için eşimle beraber uzun araştırmalarımız sonucu Bekir Hocayla tanıştık.Her konuda açıklayıcı fikirleri, yaklaşımı ve uygulamış olduğu tedavi yöntemiyle şikayetlerimden kurtuldum.Yollarimizin kesişmiş olmasından dolayı inanılmaz mutluyuz.Emeği için tekrar çokk tesekkur ederiz.
Bekir Hucuptan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Hucuptan, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat), Pratisyen. Size Bekir Hucuptan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Saç Mezoterapisi, Medikal Estetik Uygulamalar, Leke Tedavisi, Mezoterapi, PRP Yüz Gençleştirme, Dudak Dolgusu, Saç Dökülmesi, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Normal Randevu, Mezoterapi.
Bekir Hucuptan adresi nerede?Bekir Hucuptan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikale Mahallesi, Kantarcı Sokak No:14 d:2 Kat:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Hucuptan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Hucuptan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bekir Hucuptan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bekir Hucuptan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bekir Hucuptan hangi dilleri konuşuyor?Bekir Hucuptan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bekir Hucuptan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Hucuptan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bekir Hucuptan hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Bekir Hucuptan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bekir Hucuptan hangi sigortaları kabul ediyor?Bekir Hucuptan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.