Üroloji Randevusu
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sünnet
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Özel Erciyes Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Vazektomi
İntravenöz Ürografi
f....u
Bekir hocaya bir başka doktorun tavsiye üzerine böbreğimde taş olması sebebiyle gittim. Hastane fobisi olan birisiyim ancak Bekir hocamın nazik, düşünceli ve samimi davranışı sayesinde korkularım aza indi. Kendisi tedavi sürecinin nasıl olacağını neye dikkat etmem ve neleri yapmam gerektiğini birer birer anlattı. Bu süreçte çektiğim sıkıntılarda yaşadığım moral bozukluğunu en aza indirgememe sebep oldu. Bu şekilde ilgili, düşünceli ve hastayı güvende hissettiren hekimlerimizin sayısı umarım artar. Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve benim gibi hassas bir insana dayandığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Hastanın halinden anlayan ilgili bir hekim olduğu için çevremdeki insanlara da kendisini tavsiye ediyorum
z.....
Kendisini ilk kızıma hamileliğimin 6. Ayında tanıdın böbrek taşı sorunum vardı hamileliğimde eklenince biraz tedirgindim ameliyat olmaya güveni ve samimi davranışı bir hasta olarak korkularımı azalttı. Gerçekten işinin ehli biri
ne...ç
Eylül ayinda babama açık prostat ameliyatı yapıldı. Dr. Bekir Kenan beyin bilgi tecrübesi ilgi alakası mükemmeldi. Çok memnun kaldık.Babamı acil muayneye getirmistik.Babamın ameliyat öncesi sonrası hicbir korkusu olmadı.Gerekli ilgi alakasından çok memnun kaldık. Şükranlarımızı sunuyoruz.
i̇...m
Bekir Bey çok özel bir doktor benim nezdimde. İdrar sıkışıklığı için gittiğimde hemen teşhisi koydu ve tedavi sürecimi başlattı. 1 haftaya yakın detaylıca ilgilendi. Çok gayretli, çalışkan ve kaliteli bir doktor. Şuan iyileştim ve kendimi çok mutlu hissediyorum. Velhasıl gözünüz kapalı gidin derim. Göreceksiniz, Bekir Hoca size iyi gelecek.
Hasta
Derdime derman olabilen tek doktor doğumdan sonra idrar yapamadim hangi doktora gittiysem sorunumun ne oldugunu bulamadi inanilmaz acilar cektim bekir hocamın yazdigi ilacı sadece bir hafta gibi bir süre kullanarak sorunu cözdük bekir kenan olmasaydi çok uzun zaman daimi sondayla inanilmaz acılar çekecektim kesinlikle çok bilgili bir doktor
i̇...m
Babam 59 yasinda idrar yapmada sikinti yasadigi ve sancili oldugu icin dr. Bekir beye geldik ve kan degerlerininde yuksek oldugunu gorduk bi sure takip ve ilac desteginden sonra holep yontemi ile tedavisini tamamladi babam cok rahatladigini soyluyor Bekir beye ve ekibine sonsuz tesekkurlerimizi iletiyorum.
mu...n
55 yaşındayım. İdrar yapamadığım için 3 gündür sancılı geziyordum. Hepatit hastalığım olduğundan prostat ameliyatımı kimse yapmak istemedi. Özel Erciyes Hastanesinden Dr. Bekir Beyin ismini komşum önerdi. Doktor bey tetkiklerimi inceledi ve Holep ile prostat ameliyatımı yaptı. Tüm ekibine ve doktor beye sonsuz teşekkürler. Başta bir miktar hafif idrar kaçırmam oldu ancak şu an çok rahat idrar yapıyorum ve kaçırmam düzeldi.
er...z
Yapılan prostat amelyatından oldukça memnun kaldım iyileşme süreside olduça rahat geçti Operasyona katılan tüm kadroya teşekkürlerimi iletmek isterim.
Saygılarıla
Erol Yıldız
ha...a
15 Mart ta holep yöntemi ile prostat ameliyatım gerçekleştirildi. Hastaya yaklaşımı, alanında uzmanlığı, hasta psikolojisini tespiti inanılmazdı. 2 günde ayağa tekrar kalktım. Ellerine sağlık sayın hocam.
b....s
Sn.BEKİR KENAN hocama annemin rahatsızlığı için baş vurduk.Annemde karın ve kasık kısmında çok şiddetli ağrı oluyordu ve neyden kaynaklı olduğu bilinmiyordu.Kayseri de fakülte dahil olmak üzeri gitmediğimiz doktor neredeyse kalmamıştı.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine hocama randevu alıp gittik.Hocam bir kaç tetkik sonunda anneme nöropatik mesane teşhisi koydu.Hocama gerek teşhis gerek tedavi ve kontrol safhasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim.Kendisine ömür boyu minnettar kalacağımızı bilmesini isterim.
Bekir Kenan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Kenan, Üroloji. Size Bekir Kenan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Prostatektomi, Flexible Üreteroskopi, Nefrektomi, Penil Protez, Sünnet, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu, Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi.
Bekir Kenan adresi nerede?Bekir Kenan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Kenan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Kenan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bekir Kenan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bekir Kenan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bekir Kenan hangi dilleri konuşuyor?Bekir Kenan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bekir Kenan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Kenan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Kenan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Kenan hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Bekir Kenan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bekir Kenan hangi sigortaları kabul ediyor?Bekir Kenan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ürologlar
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ürologlar
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
Melikgazi bölgesinde Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı kabul eden Ürologlar
Melikgazi bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ürologlar
Melikgazi bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ürologlar