gö...
Bundan bir buçuk yıl önce Meme CA olduğumu öğrendiğimde Ankaraya İstanbul'a birçok yerde isim yapmis hekimlere yönlendirildim.Gorustugumde ise hiç uğraşmamam gerektiğini ve Ondokuzmayıs üniversitesi tıp fakültesinde bu alanda çok iyi olan Bekir Hocama yönlendirildim.Bekir Hocamla tanıştığıma o kadar memnun kaldım ki konuşması ve esprileriyle keyifli bir tedavi sürecimiz geçti.Biran bile şüpheyle gitmedim.Allah razı olsun ameliyatımda çok güzel geçti tertemiz çıktıkk..
ah...5
Bekir hocaya gittiğimde bir tiroit ameliyatı olmuş ve patoloji sonucunda tiroit ca olduğumu öğrenmiştim. Ama ilk ameliyatımda tiroit tamamen temizlenememiş ve bir de yakınlarındaki bir lenf bezine sıçramış olduğunu öğrendim. Bana tekrar ameliyat olmam gerektiği söylendi ama bana ameliyatı gerçekten çok iyi yapacak bir hekim gerekliydi ve benim kimseye güvenim kalmamıştı Ankara'ya gittim. İstanbul'da da birçok doktor araştırdım.Bu konuda isim yapmış doktorlara mail göndererek durumumu anlattım.Gerçekten çok korkuyordum. Kimseye ameliyat olacak cesaretim kalmamıştı.Bekir hocayla görüştüğümde konuşması beni rahatlattı. Gerçekten işini iyi yapan güler yüzlü espirili bir hekim. Hocama teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Böyle cerrahlara çok ihtiyacımız var. Benden sonra eşim de de tiroit ca çıktı tabi baştan Bekir hocama geldiğimiz için o benden daha kolay atlattı.Size çok teşekkürler hocam.
Bekir Kuru isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Kuru, Genel Cerrahi.
Bekir Kuru adresi nerede?Bekir Kuru şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle, Atatürk Blv. No:86 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Kuru isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Kuru online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bekir Kuru isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Kuru bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Kuru ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Kuru hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bekir Kuru hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar