Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
se....
kızım beş yaşında ve farklı çok doktora götürdüm.İçlerinde ne tecrübelisi Bekir Bey'di.Tahlil doktoru değil, muayene ile teşhisini koyuyor.Eğer tahlil isterse mutlaka gereklidir.Tedavisindede antibiyotik pek kullanmaz;eğer antibiyotik yazdıysa mutlaka kullanılması gereklidir.Ayrıca evde yapacağınız , dikkat etmeniz gereken şeyleri bir bir söyler.Giymesi gereken kıyafetlerden yatması gereken yere kadar...Tavsiye ederim
ke...n
Çok Iyi bir hekim..bize tavsiye ettiler. Eskiden doğuş hastanesinde imiş,yenidğan bebeğimizi takip edecek iyi bir doktor aradık..doğduğu hastanede bebeğimize bakan doktordan memnun kalmadık,çok tahlil film istiyordu..çocuğumuzu ve bizi gordular..Bekir bey gereksiz bir tetkik yapmıyor,çok tecrübeli...
Bekir Özçivit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Özçivit, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Bekir Özçivit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Periton Diyalizi, Büyüme Hormonu Testi, Yenidoğan Takibi, Yenidoğan Işitme Taraması.
Bekir Özçivit adresi nerede?Bekir Özçivit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- GMK BULVARI-DSİ KARŞISI-SULTAŞA OTEL YANI -3410606 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Özçivit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Özçivit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bekir Özçivit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Özçivit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Özçivit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Özçivit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bekir Özçivit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla