Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1, Karabük
ne....
Ben ide rahatsızlığım nedeniyle Bekir beye tedavi için gittim. Beni iyileştirene kadar takip etti. Gereken tüm testleri yaptırdı. Çok samimi bir insan. Onca yoğunluğa rağmen ne zaman gitsem çok ilgilendi. Çok teşekkür ediyorum kendisine, hiç düşünmeden kendine gidebilirsiniz.
se...l
Öncelikle saygı duymak gerektiğine inandığım zor ve sabır gerektiren görev olduğunu, Rahmetli Babacımın tedavisi sırasında tanıdığım değerli hocamızın mesleğinde mükemmel, yüreğinde çok güzel olması dolayısıyle görevinde başarılarının en uç noktaya yol alması umuduyla, saygılar...
he...i
bugün bekir beye gittim ve inanınki bu yogunlukta ilk defa bu kadar bir doktorun insanlarla bu kadar ilgilenmesi beni erçekten şaşırttı ve gerçekten bekir beyi tebrik ediyorum ve allah ona uzun ömürler versin diyorum ve çok teşekkür ediyorum
em...e
Belkide hayatımda gördüğüm en ilgili doktor bir o kadarda saygılı ve dürüst bir kişiliği var..En ince ayrıntıya kadar her şeyiyle ilgileniyor hastasının ben çok memnun kaldım tedavisinden..
em...e
Bekir Poçan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Poçan, İç Hastalıkları.
Bekir Poçan adresi nerede?Bekir Poçan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Poçan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Poçan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bekir Poçan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Poçan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Poçan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Poçan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Bekir Poçan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karabük Derin Ven Trombozu (DVT)
Karabük Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Karabük Kronik Venöz Yetmezliği
Karabük Koroner Arter Hastalığı
Karabük Kalp Kapağı Problemleri
Karabük Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Karabük Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Karabük Aort Kapağı Hastalıkları
Karabük Periferik Damar Hastalığı
Daha fazla (15)Karabük bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları