Psikolog Bekir Sakarya Girne Amerikan Üniversitesi’nden 2020 yılında mezun olmuştur. Üniversite eğitimi devam ederken Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde stajyer psikolog olarak görev yapmıştır. Yetişkin ve çiftlerle çalışmaktadır yüz yüze ve online olarak çalışmaktadır. Süreç Psikoloji ve Danışma Merkezi’nde aktif olarak hizmet vermektedir.
UZMAN ALANLARIM
-Evlilik ve Çift Terapisi
 Aldatma
 Evlilikte İletişim Sorunları
 Güven Problemleri
 Kıskançlık Sorunları
 Boşanma ve ayrılma öncesi danışmanlık
 Uyum sorunları
 Travma Sonrası Stres Bozukluğu
 Yeme Bozukluğu
 Kişilik Bozuklukları

Kültür, 1387. Sk. No:4, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +28 daha fazla

Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Konum: Psk. Bekir Sakarya • Bireysel Terapi

Hayata karşı farkedemediğim sorunları farketmemi sağladı aileme ve hayata karşı artık daha farklı bir bakış açısıyla bakabiliyorum bekir bey mükemmel ve ilgili birisi.

Konum: Psk. Bekir Sakarya • Bireysel Terapi

Bekir hocamla rahatsızlığım dayanılmaz haldeyken tanıştık, beni aşşağı çeken sorunlarımdan kurtulmama çok yardımcı oldu artık daha rahat daha pozitif bir insan oldum çok iyi ve ilgili birisi kesinlikte tavsiye ederim allah razı olsun.

Konum: Psk. Bekir Sakarya • Psikoloji Randevusu

Bekir beyden ben çok memnunum. 2. yıla ulaştık. Çok memnunum kendisinden. Görüşleri olsun, davranışları olsun, ilgisi ve alakası çok iyi. Çok ilgili biri.Ben iyi sonuçlar aldığımı düşünüyorum.Hastalığımla alakalı yaptığı terapilerden her şeyden memnun kaldım.Yönlendirmesi güzeldi.Başka danışanlara da tavsiye ederim.

Konum: Psk. Bekir Sakarya • Psikoloji Randevusu

İş yerindeki sunumlar yüzünden her defasında günler öncesinden panik oluyordum. Toplum önünde konuşma korkum öyle bir seviyedeydi ki, işten ayrılmayı bile düşünmeye başlamıştım. Bekir Bey’le yaptığımız seanslar sonrasında bu kaygımın azalması beni çok rahatlattı. Sonunda o çok zorlandığım sunumu yaptım ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Kendime ve yeteneklerime olan inancımı geri kazanmamı sağladı.

Konum: başka bir yer • Diğer

Çocukken yaşadığım bazı olaylar yüzünden gece yalnız kalamıyordum, özellikle de karanlıkta. Bu durum yıllarca devam etti, ama Bekir Bey’le çalışmaya başladıktan sonra adım adım bu korkularımı yönetebildim. Şimdi geceleri daha rahat uyuyabiliyorum. İlk
defa bu kadar özgür ve güvende hissediyorum. Bekir Bey olmasa bunu başaramazdım.

Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Depresif olduğum bir süreçte Bekir beye başvurdum. Evden çıkmak istemiyordum, sürekli uyku halindeydim. Depresyondaydım. Başladıktan sonra ilk başlarda adım atmakta zorlansam da bana iyi geldiğini fark ettikçe kendi kendime çıkmaya başladım. Hayatıma yürüyüş ve dingin bir zihin ile devam ediyorum.

Konum: Psk. Bekir Sakarya • Bireysel Terapi

Kendimde sevmediğim ne varsa Bekir bey sayesinde sevdim.Artik önceliğim insanlar değil.Sayesinde kendimi buldum. Herkese tavsiye edeceğim bir terapist kendisi.

Konum: Psk. Bekir Sakarya • Aile İçi İletiş...daha fazlaim Sorunları daha az

Psikolog bekir beyle aile içi sorunlarımın arttığı dönemde yollarımız kesişti. Kendisinden çok memnun kaldım. Danışma almak isteyen herkese şüphesiz tavsiye ettiğim biri oldu

T
Konum: Psk. Bekir Sakarya • Psikoloji Randevusu

Heyecan ve kaygi benim en buyuk problemlerim. Her seyi cok detayli vee surekli dusunebilen biriydim. Net bir sorun olmadiginda bile tetikteyim surekli. Bekir beyle yollarimiz bunlardan dolayi kesisti. Ben aslinda cocukken ogrenmisim bunlari. Babam öfkeli bir adamdi bende ona karsi surekli tetikte olmak zorunda kalmisim meger. Bunlari ve gerekli olan her seyi çalıştı bekir bey. O kadar iyi geldi ki sanki bütun yuklerimi atabildim

Konum: Psk. Bekir Sakarya • Psikoloji Randevusu

İnsanlara hayır diyebilen biri olamadım hiç. Herkese çok iyiyim ama kendime iyi olamadım. Hayır demenin hoş olmadığına inandırılmışım hep. Sanki hayır demek kabul görmenin bir yoluymus gibi. Ama aslında ne kabul gördüm ne de saygı. Terapi sürecini Bekir beyle başladığımız dan bu yana hayatım inanılmaz değişti. Artık birilerinin beni kabul etmesine ihtiyacım yok çünkü ben kendimi kabul edebiliyorım. Kendine daha çok sefkatliyim. O yüzden hayır demek de artık zor değil. Daha iyiyim Bekir bey ve terapi sayesinde