Burun Estetiği

Kulak Estetiği

Nazal Valv Cerrahisi +3 daha fazla

Radyofrekans Uygulamaları

Rinoplasti

Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

Bekir Sivri Muayenehanesi

Merhaba:Bende uzun arayışlar sonrası Bekir beyle tanıştım ve ilk muayeneden sonra kararımı verdim ve kısa bir sure sonra ameliyat oldum şuan 2,5sene oldu kendisine bu kadar güven duyması dinlemesi bilgileri beni çok çabuk ikna etti kendisine çok teşekkür ediyorum sizi tanımak bana iyi geldi aynaya her baktığımda beni mutsuz eden görüntümün yerinde şimdi güzel bir insan duruyor gerçekten insan çok değişiyor sizlerede tavsiye ediyorum ; sağlıklı günler dilerim.

Bir çift el ancak bu kadar yetenekli olur!!! Iyi niyeti, anlayışı, güleryüzlülüğü de cabası. Aklında bu konu ile ilgili tereddütü olan gözünü bile kırpmadan kendini Op. Dr. Bekir Sivri ye emanet etmeli. Herkesin yüzüne uygun doğal burnu yapabilecek tek cerrahtır bence kendisi. Bana burun diyene

Merhaba arkadaslari kasim 2013 de goruslerimi bildirmistim o zaman ciddi bir nefes alma problemim vardi ve Bekir bey once saglik diyip nefes alma problemimi duzeltti ve aradan 2 yil gecti burun estetigine karar verdim cunku ciddi anlamda burnum yamukluk ve burun deliklerimde cok fazla esitsizlik vardi. 3 ay once Dr. Bekir bey e estetik operasyon oldum ve hayata bakis acim okadar degistiki artik 2 profildende resim cekilebiliyorum:) isimden dolayi cevrem cok fazla doktor var ve ben sadece bekir bey e guvendim. Cevremde cok unlu hekimlere estetik olup pisman olup sonunda bekir e bey e giden cok insan taniyorum . Ben ameliyat sonrasi 10. Gunde ise basladim . Bekir bey i ameliyati yaptim bitti diye bakan bi hekim degil gun icerisinde beni arayip durumumu sordugu icinde ayrica tesekkur ederim . Benim icin tek hekim Dr. Bekir Sivri iyi tanimisim sizi .

Merhaba arkadaslar. Oncelikle bu ameliyat konusunda herkes gibi benimde endiselerim korkularim vardi acaba istedigim gibi olucakmi yada yuzume yakisacakmi gibi ama bunlar sadece Bekir beyi taniyana kadardi onu tanidiktan sonra butun kotu dusunceler aklimdan ucup gitti cunku kendisi her zaman kendinden emin ve pozitif yaklasti once dinledi sonra anlatti hersey benim istegim uzerine oldu ve sihirli parmaklarini konusturdu. Keske kendisini daha once tanisaydim ve bu kadar beklemeseydim ameliyat sonrasi kendime guvenim artti ozgurce iki profilden resim cekilebiliyorum ustelik ameliyat olali daha 3 hafta oldu ne agri ne morluk hicbirini yasamadim hayatima kaldigim yerden devam edebliyorum. Bekir beyi kbb doktoru olmasina ragmen on estetik cerrahlarina degismem. Ablam dahil cevremdeki arkadaslarimda onun sihirli parmaklariyla tanisti :) Super doktorum iyiki var.. eger sizde dogal ama alimli bir buruna sahip olmak istiyorsaniz kesinlikle BEKIR SIVRI !! Hoscakalinn :))))

Z

herkese merhaba Bekir beyle bir arkadaşım sayesin de tanıştım daha öncesinde bir çok doktorla görüşmüştüm ancak hiç birinde emin olamamıştım.Daha ilk görüşmede ilgisi alakası ve yaklaşımıyla ikna oldum ve karar verdim şuan 4. ayımdayım herşey yolunda iyiki kendisini tanımışım doktoruma çok çok teşekkür ediyorum.

Bekir beye revizyon burun ameliyatımı oldum. Gerçekten çok ilgili ve başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim.

R

Bekir beyle tanistigimda inanin ne ameliyat korkusu kaldi nede burnum kotumu olcak güzelmi olacak dir endiselerim....bosunaymis bunlar inanin...hastasiyla o kadar ilgileniyorki hicbir endiseniz kalmiyor ameliyata ve sonrasina dair ..Bende Bekir bey sayesinde daha rahat nefes aliyorum ve onun yaptigi sahane burun sayesnde aynalarla baristim ve yan profil resim vermekten korkmuyorum...hastasina sonsuz hizmet veriyor ameliyat oncesi sonrasida dahil olmak uzere...ve hic sıkılmadan....süper doktorum ellerinize saglik sayenizde cok güzel bir burnum oldu....herkesin örnek alabilecegi doktor ve insan iyiki tanidim sizi...enerjiniz ve ilginiz icin tesekkurler bekir bey....Kahraman doktorum

Dr. Bekir Beye herseyden önce çokk teşekkür ederim. Benim kemikli bir burnum ve burnumda gelişen bazı sağlık problemleri vardı. Amelyat olmam gerekliydi ama ben herseyden önce hem kulak burun boğaz uzmanı hem de estetik uzmanı bir doktor arıyordum. Bekir Beyle arkadaşım sayesinde tanıstım ve iyi ki tanışmışım. İnanın Bekir Beyle tanıştıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız. Herseyden önce insanı rahatlatan amelyat korkusundan uzaklaştıran mükemmel bir rahatlatma tekniği var.

Ş

Dr.Bekir Bey'e her şey için tşk ederim. Ameliyat olacaksanız Bekir Bey' i şiddetle tavsiye ederim.şuan 3.ayım her şey mükemmel gidiyor:)tüm korkularım boşunaymış (;

Ş

Kkb. Op. dr. Bekir sivri beye öncelikle çok teşekkür ediyorum.Çünkü bir doktorun hastasına bu kadar alaka gösterdiğini Türkiye de ben ilk kez görüyorum. Ve mesleğin de mükemmel bir şekilde icra ediyor. Benim burnum kırıktı ben bu burnumun düzeleceğini bu kadar güzel olacağını hiç ummuyordum.Çok çok teşekkür ediyorum kendisini saygılar duyuyorum ve herkese Doktorumuzu tavsiye ediyorum