Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Dr.Bekir TASALI Psikiyatri Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Dr.Bekir TASALI Psikiyatri Muayenehanesi
1985-1990 yılları arasında. GATA Psikiyatri Kliniği'nde ihtisasını bitirip Tbp. Yzd. rütbesiyle Erzurum Mareşal Çakmak Hastanesi'ne tayin oldu.
Daha sonra İsparta Askeri Hastanesi ve Bahçeşehir Askeri Hastanesi baştabipliği görevlerini yerine getirip 2004 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'nden kendi isteği ile emekli oldu.
Askeri doktorluk görevinin yanı sıra Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği,Sağlık Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
2006 yılında Bursa Acıbadem Hastanesi'nde uzmanlığını 15 yıl süreyle götürerek, 2020 yılında Özel Muayenehanesi'ni açıp mesleğini sürdürmekte olup evli ve bir kız çocuk babasıdır.
pı...d
DR BEKİR TASALI,
Yıl 2011. Aniden abimi ve bir ay sonra kuzenimi kaybettim. Benim için kabus dolu günler başladı. Uyumuyor, yemiyor, içmiyordum. Panik ataksız anım kalmamıştı. Tedavileri reddediyordum çünkü ilaçların yan etkilerine tahammül edemiyordum.
Bir arkadaşım Bekir Bey'i bulmuş, iyi diye. Sırf onun hatırı için umutsuzca gittim. İlgiliydi. İlaçlar verdi. Bir gün kullandım ve o ilaçlardan da vazgeçtim.
Birkaç gün geçmişti. Evden delirecek gibi cıktım. ALLAH 'a yalvardım, bir çare ile karşılaştır beni Rabbim diye. Kitapçıya gittim. Belki bana çare bir kitap ile karşılaşırdım. Panik atak ile iligili bir kitabı karıştırmaya başladım. "Panik atak tedavi edilmezse ne olur?" Sayfasını hızlıca kapattım. Arkamı döndüğümde tüm heybeti ile Bekir Bey karşımda duruyordu. Nasıl gidiyor ilaçlar? Dedi. Kullanmıyorum dedim, ağlamaya başladım. Gel dedi. Bir kalem kağıt buldu. Uçak çizdi. Uçak yükselirken insanların düşüşe geçtiği hissine kapıldığı gibi bir ornek verdi. Sen de böyle hissediyorusun dedi. Anlattı, yazdı, çizdi. Ve anahtar cümlesi "bunları kullan, bana dua edeceksin" oldu. Bu ne güzel bir cümleydi. Bir şey vardı yapılması gereken ve birine dua edecektim bunun için.
İlaçlara tekrar başladım. Çıldıracak gibi olduğumda hep kendisini aradım. ""sabr Pınar, az kaldı" diyordu.
Çok şükür ben inançlı bir insanım. ALLAH bana yardım etti. Vesile olarak da Bekir Bey'i seçti. Neden onu seçti? Bu da ALLAH 'da saklı :)
Teşekkür ederim Dr Bekir Bey. İyi yürekli olduğunuz için, merhametli olduğunuz için, İNSAN olduğunuz için.
ALLAH sizi herdaim korusun. Dualarındaydınız yıllardır, olmaya devam edeceksiniz.
bu...u
Bekir Bey inanılmaz iyi bir doktordur kesinlikle panik bozukluğu vs. Sıkıntısı olanlar gitsin özellikle doğru ilaç kullanım tedavisi konusunda 1 numara benim kaygı bozukluğu sıkıntım vardı sürekli aklıma kötü düşünceler ve iç sıkıntısı geliyordu hep ağlıyordum bekir bey beni bu durumdan kurtardı ve yanlış tedavi asla uygulamıyor gerekmedikçe de ilaç vermiyor kendisine saygım sevgim sonsuzdur.benim 3 aydır savaştığım bir kaygı bozukluğumu yenmeme yardım etti Artık işin içinden çıkamayınca doktora gittim.eşim bekir hocaya götürdü daha sonrasında ve bekir bey sayesinde düzenli ilaç kullanımına başladım daha ilk günden aşırı iyi hissetmeye başladım bunun için doğru doktor çok önemli eğer varsa problemleriniz tavsiyem bekir hocadan yana
se...z
Doktor Beye bünyemin zayıf olduğunu söylemiş olmama rağmen test yapmadan vermiş olduğu fazla dozajlı antidepresandan dolayı zehirlenme yaşadım. Bu durumu önemsemeyerek daha düşük dozajlı ilaç ile tedaviye hiç bir şey olamış gibi tedaviye devam etmek istedi. Yanlış tedavisinden ve ilgisizliğinden dolayı kesinlikle Bursa AcıBadem hastanesini ve Bekir Bey'i tavsiye etmiyorum.
ay....
Oğlumun rahatsızlığından sonra çok zor günler geçirdim. İyi bir uzmana ihtiyacım vardı. Yaptığımız araştırmalar bizi Bursa
Acıbadem hastanesinden Sn. Dr. Bekir Tasalı hocamıza getirdi.
İyi ki gelmişiz. Kendimi değerli hissetmemi sağladı. Musiki dinlemek çok iyi geldi. Tedaviye başladığım ilk bir ay içinde toparlanmaya başladım.
Tedavi sürecim hala devam etmekte ve hızla daha da iyi oluyorum.
Doktorum, ben , ailem ve çevrem de bu iyileşmenin farkındayız.
Harika bir doktor. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığı içinde tavsiye ediyorum.
Aysel
bü...ç
Hayatımizda tanidğimiz en iyi psikiyatri uzmani,dost,arkadaş iyki sizi tanımışık sizin sayenizde hayattan tad alan kendimizi seven etrafa mutluluk saçan bireyler olduk ailemizi birarada tutan bize güç veren harika bir insansınız.Herkese tavsiye ediyoruz iyki varsiniz meslegini iyi yapan ender kişilerden birisiniz emeklerinize saglik cok tesekkur ederiz başarilar dileriz ömrunuz boyunca.
öz...e
Mükemmel İnsan,değerli hocam yıllar sonra size tekrar ulaşmak ne mutlu yıllar önceki rahatsızligimi iyilestirip beni bomba gibi hocam sizi tanıdığım için ne mutlu bana
se...z
Psikiyatri, günümüzde bir çok insan için farkında olunmasa bile en fazla ihtiyac duyulan konulardan biri..Sağlıklı bir bakış açısı ve bilinç yaratma üzerinde etkisi çok büyük.Sevgili Bekir Bey, bu konuda benim için tatlı dili ve rahatlatıcı yaklaşımı ile başlangıç, gelişme ve sonuç zincirinde harika bir yol belirledi.Gelişme aşamasında yol alan biri olarak kendisinin desteği ile mükemmel sonuca doğru yol aldığımı hissediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
pı....
Bu kadar harika bir doktorum olduğu için çok sansliyim.Hayata kustugum bir dönemde beni tekrar ayağa kaldırdı.Bircok hekim ve sayisiz ilaç..iyi ki pes etmemisim.. artik kendi penceremden umutla bakıyorum hayata.. Sonsuz teşekkürler. .
Bekir Tasalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Tasalı, Psikiyatri. Size Bekir Tasalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Grup Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Hipnoterapi.
Bekir Tasalı adresi nerede?Bekir Tasalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış mah. Sümer Sok.No:2 Daire:6 Yalvaç Eczanesi Üstü Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Tasalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Tasalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bekir Tasalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bekir Tasalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Bekir Tasalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Tasalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bekir Tasalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Bekir Tasalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler