m....b
Hayatımın neredeyse tüm sürecini enfeksiyon ve iltihapla geçirdim koku asla durmuyordu ve hastalığım geçmiyordu. Okadar çok doktora gittim ki hiç biri ilgilenmedi, mehmet hocam okadar güzel muayene ettiki korkmama rağmen beni çok güzel sakinleştirdi tedavime yönelik ilaçlar yazdı ve ilaçlarımın bu gün som günü çoğu şikayetim bitti allah razı olsun. Hayatımda böyle doktoru ilk defa görüyorum. Başka doktorlara randevu alırken iki defa düşünün ama mehmet hocama geliyorsanız bi ayağınız hep burada olacaktır.
a....a
Hocama;Ilk gidisim ,detaylica anlattigim gecmis sureclerimi sabirla dinledi.genel muayene icin gittim.mutevazi anlayisli.ozel durumumdaki hasssasiyetime karsi isinde profesyonel durusu.Allah razi olsun ..cok memnun kaldim keske daha onceden tanimis olsaydim.genel muayenemi yapip smir alip ultrasyon icin randevu yonlendirmemi yapti.gerekli bilgiyi verdi.cok ilgilendi.
çi...y
benim 2 doğumumu bekir bey gerçekleştirdi ve kendisinden çok memnun kaldım.alanında uzman bir doktor.sevecen güler yüzlü hastasıyla çok ilgili bir doktor.bu gün hamile kalsam yine bekir beyi tercih ederim.
es...a
mesleğim sebebiyle zor ve riskli bir hamilelik dönemi gecirdim. bekir bey o dönem boyunca hiç bir desteğini esirgemedi. cerrahi anlamda çok profesyonel ve titiz çalışan, ilgili ve güleryüzlü bir hekim. herkese tavsiye ederim.
Bekir Tuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Tuğrul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Bekir Tuğrul adresi nerede?Bekir Tuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Seka Dvh İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Tuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Tuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bekir Tuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Tuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Tuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Tuğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Bekir Tuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çayırova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Darıca Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (8)İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları