be...a
Septum deviasyon ameliyatı olmustum 2 sene geçti düzelme olmadı son günlerde nefes darlığı çekmeye başladım muyaneye gittim bana bi sorunun gözükmediğini söyledi. Mecbur başka doktora gözüktüm burun etlerimin aşırı büyüdüğünü ve kemik eğriliği olduğunu söyledi röntgende gösterdi ameliyattan başka çaremin olmadığını söyledi. Ilk ameliyatımda aynı şikayetler üzerine ameliyat olmustum ve normalin dışında 4 gün yatmıstım çok kanamam ağrım olduğu için. Tereddüt ede ede 2. Ameliyatımı oldum başka bir doktora o kadar rahat geçti ki keşke dedim .. çok az süre geçmesine rağmen farkı hissedebiliyorum. Bektaş beyin ilgisi alakası beni çok memnun etmişti gerçekten benimle çok uğraştı hakkını yiyemem ama keşke sonucu güzel olsaydı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
be...ı
Burun ameliyatımı yaptı kendisi. Güler yüzlülüğü samimiliği bütün sitresimi aldı zaten ameliyata kakara kikiri girdik sonrasında çok ağrım ve kanamam oldu ama sağolsun beni hiç es geçmedi hep ilgilendi. Şahane bir doktor muhteşem bir cerrah gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
sa...n
HASTAHANEDE KALDIĞIM SÜREÇTE VE AMELİYATIMDA İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Bektaş Veli Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bektaş Veli Kaya, Kulak Burun Boğaz.
Bektaş Veli Kaya adresi nerede?Bektaş Veli Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akarca Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:212 Fethiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bektaş Veli Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bektaş Veli Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bektaş Veli Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bektaş Veli Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bektaş Veli Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bektaş Veli Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bektaş Veli Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.