k.....
Saç dökülme sorunum sebebi ile kendisinden muayene oldum.Kendisi oldukça güler yüzlü ve içten bir insan. Hastanın sorununu sonuna kadar dinleyen, sorunun sebebini çeşitli yollardan analiz etmeye çalışarak en uygun tedavi yolunu seçmeye çalışan oldukça yardımcı bir doktor . Saçım şu an için eski halinden daha iyi durumda. Kendisine tekrardan teşekkür ederim.
m....y
1-Kızımınkolundaki alerjik lekelerin ki bu lekeler kaşıntı ile morarmaya kadar varıyordu, 2-Benim vücudumun görünen kısımlarında sanki çiçek hastalığı gibi beneklenmiştim, Her iki olayda da ilk tercihimiz resmi kurumlar olmuştu. Ve önerilen tedavi sonuçsuz kalınca bir başka resmi kurma daha gittik, ama sonuçlar değişmedi. Sayın Dr. Belçin hanım Özel hastanede olmasına karşılık (tavsiye nedeniyle) üstelik pek de umutlu olmayarak muayene ve tedavi.. Sonuç ; Tam yerinde bir tabir "bıçak gibi kesti." Teşekkürler Sayın DR. Belçin İZOL Hanımefendi.
Belçin İzol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belçin İzol, Dermatoloji.
Belçin İzol adresi nerede?Belçin İzol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2 Tuzla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belçin İzol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belçin İzol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Belçin İzol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belçin İzol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Belçin İzol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Belçin İzol hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Belçin İzol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Belçin İzol hangi sigortaları kabul ediyor?Belçin İzol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.