4 Boyutlu Ultrason
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Belgin Harzadın Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Yumurtalık Kistleri
İkili Tarama Testi
İnfertilite ve Tüp Bebek
t....a
Yaklaşık 1.5 yıllık evliliğimiz süresince vajinismus tedavisinde ilerleyememiştik. Belgin hocamıza bir yakınımız vasıtasıyla gittik. Müthiş derecede soğukkanlı yaklaşım ile en baştan en sona kadar her şeyi olması gerektiği gibi anlattı ve yapılması gerekenleri sıraladı. Muayeneden yaklaşık 1 hafta sonra bu problemden kurtulduk. Düşünmeden vakit kaybetmeden kendisiyle iletişime geçin.
Belgin hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım.ilk telefonla görüştüm çok samimi ve güvenilir olduğunu,aradığım doktoru bulduğumu hissettim ve yanılmadım çok şükür üçüncü ve dördüncü doğumumu Belgin hanımla yaptım kendinizi rahatlıkla emanet edeceğiniz bir hekim
s...
Belgin Hanım'ı ssvd doktoru araştırırken bulmuştum iyi ki bulmuşum. Kendisiyle 3 ssvd gerçekleştirdik. Hastasına şefkatle bir abla gibi yaklaşan, çok naif ve kibar biri. Doğumdan korkmamayı Belgin Hocam'dan öğrendim. Özellikle hamile kimi görsem tavsiye ediyorum.
ha...r
Evliligimin 1. Senesinde kuzenimin araciligi ile tanıştım belgin hanımla kendisi çok güzel yüzlü ve çok ilgili bir insan. Vajinismus illetinden kurtulamadım. Telefonla görüştüm ve beni çok iyi ve anlayış karşıladı daha once ankarada bir kaç doktora gittim ucretleri çok fazla olduğundan dolayı tedavi olamadim. Daha sonra randevu alip istanbula belgin hanıma gittim. 15 günlük zamanım vardı tedavi için. Ve sadece 3 seansta kurtuldum kendisinin hakkını odeyemem üzerimde çok emeği var. Hem ücret olarak hemde güler yüz ve gerçekten ilgi istiyorsanız tek seciminiz belgin hanım olmalı kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
he...i
Evliligim zamanla bitme asamasina geldi. Vajinismus illetinden bit türlü kurtulamadim. Artik careyi doktor arayisinda buldum. Allah karsima Belgin Hanimi cikartti. İyiki de cikartti. Yapamiycam dedigimde aglama krizlerine girdigimde yapicaksin pes. etmek yok diye moral verdi. Hic yapamam olmuyor dedigim seyleri sanki sihirli degnek dokunmus gibi zamanla yaptirdi. Sürekli benimle iletisim halindeydi. Attigim mesajlari aramalari hic karsiliksiz birakmadi. Sabirla beni dinledi anladi. BELGİN HANİM sayesinde 2 seansta ben bu hastaliktan kurtuldum. Benim 1 senem bosa gitti. Bu hastalikla ugrasanlar zaman kaybetmeyin hemen Belgin Hanima gelin. Hersey icin Tesekkürler Belgim Hanim:)
.....
Gamze Kerem. Evliliğimizin dokuzuncu ayında Belgin hanımla tanıştık bu zamana kadar yaşadığımız süreçte evliliğimizi anlamayıp çok farklı Sorunlar yaşadık boşanma durumuna kadar geldik Belgin hanımı tanıdıktan sonra hayatımız başka bir boyut kazandı evliliğin gerçek tadını ve birbirimize karşı olan duygularımızın gerçekliğini daha iyi görmeye başladık.Bu vajinismus denilen hastalığı çözmek için farklı farklı bir çok doktora gittik bir çok çeşitli ilaçlar kullandık ama nafile Belgin hanımla buluştuktan sonra üç seansta sorunumuzu Cozdu Ve dışarıda söylenilen kulaktan dolma şeylerin dışında gayet güzel yaklaşımı ve hissi ilgisi sayesinde çok yakın bir arkadaş gibi bize yardımcı oldu sizlerinde çekinmeden Belgin hanıma gelerek sonuç elde edebileceğinize eminim.yardımlarınız için çok teşekkür ediyoruz Belgin HARZADİN.
Tam bir senelik evliyken gittim Belgin hanıma. 1 senelik evliliğim boyunca eşimle cinsel ilişkiye hiç giremedik. evliliğimin ilk haftasında balayında her gün denedik ama sonu hep hüsran oldu benim ağlama krizlerim ilişkiye izin vermemem.. balayım kabus gibi geçmişti bir daha da hiç denemedik. benimle birlikte evlenen arkadaşlarım hamile kalmaya başladılar bu benim zaten bozulmuş olan psikolojimi daha çok bozmuştu. sonra internette nedenlerini araştırmaya başladım ve vajinismus denen illetle karşılaştım. sonrada doktor arayışında bulundum önce normal bir hastanede kadın doğum doktoruna gittim fakat benim bir sorunumun olmadığını söyleyip gönderdi. bende internette vajinismus tedavisi için doktor ararken belgin hanımı buldum. iyi ki de onu bulmuşum. hemen arayıp randevu aldım ve gittim. bunu gerçekten çok samimi bir şekilde söylüyorum o kadar güler yüzlü o kadar samimi ve içten bir insan ki daha ilk seansta terapi yaparak beni rahatlattı. daha sonra bana ödevler verdi beni tedavi süresince hiç yalnız bırakmadı. bir sorum olduğunda mesaj atıyordum ve hemen benimle ilgileniyordu. akşam 10 da mesaj attığımı bilirim. hiç cevapsız bırakmadı. verdiği ödevlerin hepsini yaptım söylediklerini kelimesi kelimesine uyguladım ve ikinci seansta Belgin hanımın sayesinde ben bu işi çözmüştüm. şimdi çok mutluyum eşimle bir sorunumuz kalmadı çok şükür Belgin hanıma ne kadar teşekkür etsem az.vajinismus olanlar lütfen ertelemeyin yarın denerim aksam denerim o gün bu gün derken benim 1 senem geçti evliliğimin en güzel günleri ağlayarak geçti . lütfen bir doktora gidin ve çözüm arayın. size en iyi doktor tavsiyem BELGİN hanımdır. ona tekrar çok teşekkür ediyorum...
çi...n
6 yıl içinde çok zor günler geçirdik farklı doktorlarla bir çok tedavi gördük 3 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı. Bu arada 2 düşük yaptım.artık tedavi olmayı bırakmıştım tavsiye üzerine belgin hn gittim ve belgin hn ilk görüşmemizde bile beni çok rahatlattı ve aşılama önerdi bende tamamen kendisine guvenmistim. Bu arada aşılama tedavisi yaninda bana terapi önerdi ve ayni zamanda terapi yaparak psikolojimi tamamen rahatlattı. Zaten çok pozitif ve enerjisi çok yüksek bir insan.Hiç olmadigim kadar iyi bir tedavi süreci geçirdik ve çok şükür belgin hn la yaptığımız ilk aşılama tedavisinde çok şükür hamile olduğunu öğrendim.bu süreç te psikoloji gerçekten çok önemliymiş.şuan 13 haftalık hamileyim ve çok şükür herşey yolunda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.burdan belgin hn a herşey için çok tesekkur ediyorum.
t ....
Evliliğimin 6.ayından beri bir çok doktora vajinusmus tedavisi için gittim.hepsi de başarılı olduğu düşünülen isimlerdi..ama hiç bir tedaviyi tamamlayamıyordum.sebebini bilemiyorum artık düşünmek de istemiyorum..Belgin hanımla evliliğimin 5.yılında tanıştım..keşke daha evvel olsaydı..nasip..kadın hast.doktorum tavsiye edip numarasını vermişti.önce çok önemsemediğimi hatırlıyorum alışmıştım tavsiyelere ve başarısızlığa..sonra nasip oldu ve gittik..:))) daha ilk seansta farklı bi doktor ve yaklaşımı olduğuna inandım..haksız da çıkmadık..üç seans sonunda 5 senelik kabusum bitmişti..Belgin Hanım'a ne kadar teşekkür etsem bilemiyorum yeterli olmaz sanırım..üç seans toplamda 1 ay bile sürmedi sanırım aradı yakın bi şekilde ilgilendi takip etti tedavi süresince..bence Belgin Hanım'ın denediğim diğer hekimlerden farkı genel dinleyip ödevlerde donatıp yalnız bırakmayışı beni..ödevlerden ziyade uzun konuşmalarımız ve vajinusmus problemimin neden ortaya çıkmış olabileceğine dair nokta atışı yani teşhisi beni ilk seansta umutlandırmıştı inandırmıştı çözüme..daha çok yazabilirim ama bu problemi yaşayanlar kabus kısmını iyi biliyordur zaten ben şimdi mutluyum kendimi normal bi kadın gibi hissedebiliyorum .. Ve şükrediyorum..
fa...s
ben 1 yıllık evliyim evliligimin 4. ayinda arkadasim sayesinde belgin hanimla karsilastim ilk seansta icim cok rahatti kendime guvenmiyordum ama belgin hnm cok guveniyordum cunku konusmasiyla beni dinlemesiyle insana guven veriyordu ilk seansta dedim ki isinin ehli doktoru buldum iyi ki de buldum ve suan 5 haftalik hamileyim her gun sukur ediyorum iyi ki belgin hnm'a tercih ettim
Belgin Harzadın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belgin Harzadın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Belgin Harzadın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Doğum Kontrol, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Vajinismus Tedavisi, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, İnfertilite ve Tüp Bebek, Tüp Bebek, Aşılama Yöntemi, Cinsel Terapi.
Belgin Harzadın adresi nerede?Belgin Harzadın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptanpaşa mah Ziya Türkkan sk No:10/12 B Blok K:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belgin Harzadın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belgin Harzadın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Belgin Harzadın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Belgin Harzadın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Belgin Harzadın hangi dilleri konuşuyor?Belgin Harzadın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Belgin Harzadın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belgin Harzadın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Belgin Harzadın hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Belgin Harzadın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Belgin Harzadın hangi sigortaları kabul ediyor?Belgin Harzadın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları