Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
se...k
2009 yılında oğlum hipospadias tanısı ile ameliyata alındı.İlk ameliyatından sonra İstanbul'a taşınmak zorunda kaldık ama tüm kontrollerimiz için gidip gelmeye devam ettik.Çünkü Deniz Hanım bizde büyük bir güven sağladı.Bundan da önemlisi çocuğumla olan ilişkisi bir annenin çocuğuyla olan ilişkisinin aynısıydı,oğlum çok seviyordu onu..Sonunda sağlığımıza kavuştuk.Başta Deniz Hanım olmak üzere tüm doktorların yoğun gayretiyle oğlum sağlığına kavuştu.Size çok teşekkür ederim.34 yaşındayım ve hayatımda ilk defa sizin gibi eşsiz bir doktora rastladım,bu da oğlumun şansı olsa gerek...
Belkıs Deniz Süzek Özbilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belkıs Deniz Süzek Özbilek, Çocuk Cerrahisi.
Belkıs Deniz Süzek Özbilek adresi nerede?Belkıs Deniz Süzek Özbilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belkıs Deniz Süzek Özbilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belkıs Deniz Süzek Özbilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Belkıs Deniz Süzek Özbilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belkıs Deniz Süzek Özbilek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Belkıs Deniz Süzek Özbilek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Belkıs Deniz Süzek Özbilek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Belkıs Deniz Süzek Özbilek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları