Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Aile Danışmanı Adana
Adana, Adana

Online Terapi +15 daha fazla

Şehy Adil Cad. Platin Aprtm. A Blok 2. kat

1985 yılında Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Andırın Atatürk İlköğretim Okulu’nda tamamladım. Liseyi Bursa Kız Lisesi’nde okudum. Sonrasında Dicle Üniversitesinden mezun oldum. Aile danışmanıyım. Mesleğim ve ilgi alanımla ilgili devamlı kendimi geliştirmeye çalışarak bir çok sertifikaya ve diplomaya sahip oldum. Alanımda uzmanlaşma yolunu tercih ettim. Yeditepe Üniversitesi onaylı aile danışmanlığı, Beykoz Üniversitesi onaylı yaşam koçluğu, Riccon Enstitüsü Bern İsviçre onaylı cinsel terapi danışmanlığı, gedik üniversite aile ve çift terapisi eğitimi ve sertifikası aldım. Gedik üniversitesinden Davraşçı ve bilişsel terapi eğitimi ve sertifikası aldım. Yine ruh sağlığı ve psikolojisi üzerine eğitim veren çeşitli enstitüsü ve federasyonlardan sertifika ve katılım belgeleri aldım. Cised (Cinsel Sağlık enstitüsü) onaylı dinamik Kısa Süreli Psikoterapi Eğitimi ,cinsel terapi eğitimi katılım belgesi yine Cised onaylı Kabul Temelli Psikoterapi eğitimi katılım belgesi ,rüyalarla psikoterapi eğitimi aldım. Uluslararası Dublin Üniversitesinde klinik psikoloji üzerine master yaptım. Yüksek lisans tezimi kadınlarda görülen ve bir cinsel işlev bozukuluğu olan vajinismus üzerine yazdım. Bir cinsel işlev bozukuluğu olan vajinismus üzerine danışmanlık ve araştırma yapıyorum. Şu anda Uluslararası Dublin üniversitesinde klinik psikoloji üzerine doktora yapıyorum. Evli ve bir kız çocuk annesiyim.
Altın melek ödülleri adı altında yılın aile danışmanı ödülünü aldım. Vajinismus üzerine araştırma ve danışmanlık yapıyorum.

Makaleler
Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ben 10 yıllık evli ve vajinismusla mücadele eden biriyim . Tam umutlarım bitmiş derken Belkıs hanımla tanıştım. Beni o kadar iyi anladı ve bana o kadar güzel destek oldu ki kısa bir sürede vajinismus’tan kurtuldum. Kendimi çok özgür hissediyorum. Benim gibi bu konudan muzdarip olanlar hiç vakit kaybetmeden Belkıs hanım ile iletişime geçsinler. Belkıs hanıma çok minnettarım.Her zaman dualarımda olacak. İyi ki var.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Evliliğim ilk haftasında yaşadığım stres ve kendimi kasmamdan ötürü yorumları okuyarak Belkıs hanım ile iletişime geçtim daha balayındayken 2 seans yaparak gösterdiği görsellerle yönlendirmeleri ve egzersiz öneriyle çok şükür ki artık kendimi kasmıyorum daha rahatım iyi ki ertelememişim ilk hafta da olsa bir uzmandan destek almışım evet yorucu ve üzücü bir durum ama çözümsüz değilmiş

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İyi ki Belkıs hocamla tanıştım.4 seansta vajinismusu yendim.İlgisi alakası ve samimiyeti mükemmeldi Keşke daha önce Belkıs hocamla tanissaydim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Belkıs hocamla evliliğimin 9. ayında tanıştık. Online olarak tedavimize başladık. Pes etmemek gerektiğini çok kolay bir tedavi olduğunu sürekli dile getirerek beni rahatlatıyordu. Benim için zor bir süreçti, yorulduğum zamanlar oluyordu ama hocamın emekleriyle pes etmedim ve başardım.
4 seansla vajinismusu yendim. Hocamız bizim için çok değerli, Rabbim yoluna hep güzellikler çıkarsın, iyi ki var

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

2 aylık vajinismus sorunumu Belkıs hocam sayesinde çok rahat bir şekilde yendim. Verdiği bilgiler ve egzersizler sayesinde çok büyük bir yol kat ettik. İyi ki sizinle tanıştım hocam iyileşmek isteyen herkesin yolu size çıksın

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Belkıs hanıma instagram üzerinden ulaştım 7 aydır vajinismus sorunu yaşıyordum onunla 4 seans yaptık Online olarak ve ben yapamam dediğim ne varsa yapsa yaptım onun sayesinde süreç boyunca bana destek oldu sesiyle bile benim rahatlamamı sağladı.Parmagımı sokamam derken dilatörleri bile kullanmaya başladım.Bana adım adım neler yapmam gerektiğini söyledi beni rahatlattı tam artık ümidimi kesmişken çocuk sahibi olabilecek miyim diye düşünürken onun sayesinde vajinismus u yendim. 2 haziranda başladığım tedavime 11 haziranda bitirdik 9 günlük 4 seanlık bir tedavi sonucunda yendim.çok mutluyuz eşimde bende eşim çok sabırsız ve artık yorulmuştu bende aynı şekilde yatağa küsmüştük her gece yattığımda yatağa göz yaşı ile yatıyordum ama çok şükür yendim Belkıs hanım a desteği ve emeği çok fazla Bu yorumu okuyanlar için eğer benim yaşadığım durumu yaşıyorsa kesinlikle ihmal etmesinler 10 günde hatta daha erken geçebilecek bir durumken daha fazla ertelemeyin

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alanınızda kesinlikle bir numarasınız. İlgi, alakanız ve anlayışınız sayesinde yaşadığım sorundan kurtuldum. Bu süreçte yanımda olup beni her koşulda destekleyip devam etmemi sağladınız. Başarılarınızın devamını dilerim.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaklaşık 9 aylık bir vajinismusu Belkıs hanım sayesinde yendim, 2 seanslık bir tedavi sonunda verdiği bilgiler ve egzersizlerle bunu başardım. Evlilik içerisinde kendimi yetersiz hissediyordum, çok şükür aştım.

Ü
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ben 2 senelik evliyim hiç tahmin etmediğim vajinismus sorunuyla karşılaştım.herhangi bir destek duymadan kendimizin basaracagina inandık ve sürekli erteledik keşke hiç ertelemeseydik.Arastirmalarim sonunda BELKIS HANIM çıktı karşıma iyiki de çıktı onun desteği ve yardımıyla 2 SEANS da vajinismus yendim kendinize güvenin ve cesaret edin rahatlıkla asilabilecek bir durum 2 yıl boşuna beklemişim iyiki varsınız hocam

Konum: başka bir yer Diğer

Ben 10 yıldır evliyim . Vajinusmus hastası olmamı kendime yediremedim başlarda değilimdir diye düşünmüştüm . Ama maalesef . Bir kaç kişiyle görüştüm ancak bu sorunu aşamadım. Sonra sosyal medyada araştırma yaparken Belkıs hocayı gördüm. Bütün yorumları okudum ve karar verdim hemen. 9 seansta yendim. Bunu da söyleyim çünkü 4 veya 5 seans sonra insanın bırakası geliyor düzelemicem gibi düşünüyor ama asla öyle düşünmeyin. Belkıs hanımın ilgisi ve özverisi sayesinde yeneceksiniz benim gibi . Belkıs hocam olmasa başaramazdım