Aile Danışmanlığı Randevusu
Kaygı Bozuklukları Tedavisi
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Şehy Adil Cad. Platin Aprtm. A Blok 2. kat
Altın melek ödülleri adı altında yılın aile danışmanı ödülünü aldım. Vajinismus üzerine araştırma ve danışmanlık yapıyorum.
b....k
Ben 10 yıllık evli ve vajinismusla mücadele eden biriyim . Tam umutlarım bitmiş derken Belkıs hanımla tanıştım. Beni o kadar iyi anladı ve bana o kadar güzel destek oldu ki kısa bir sürede vajinismus’tan kurtuldum. Kendimi çok özgür hissediyorum. Benim gibi bu konudan muzdarip olanlar hiç vakit kaybetmeden Belkıs hanım ile iletişime geçsinler. Belkıs hanıma çok minnettarım.Her zaman dualarımda olacak. İyi ki var.
d....k
Evliliğim ilk haftasında yaşadığım stres ve kendimi kasmamdan ötürü yorumları okuyarak Belkıs hanım ile iletişime geçtim daha balayındayken 2 seans yaparak gösterdiği görsellerle yönlendirmeleri ve egzersiz öneriyle çok şükür ki artık kendimi kasmıyorum daha rahatım iyi ki ertelememişim ilk hafta da olsa bir uzmandan destek almışım evet yorucu ve üzücü bir durum ama çözümsüz değilmiş
tb...k
İyi ki Belkıs hocamla tanıştım.4 seansta vajinismusu yendim.İlgisi alakası ve samimiyeti mükemmeldi Keşke daha önce Belkıs hocamla tanissaydim
Belkıs hocamla evliliğimin 9. ayında tanıştık. Online olarak tedavimize başladık. Pes etmemek gerektiğini çok kolay bir tedavi olduğunu sürekli dile getirerek beni rahatlatıyordu. Benim için zor bir süreçti, yorulduğum zamanlar oluyordu ama hocamın emekleriyle pes etmedim ve başardım.
4 seansla vajinismusu yendim. Hocamız bizim için çok değerli, Rabbim yoluna hep güzellikler çıkarsın, iyi ki var
z....k
2 aylık vajinismus sorunumu Belkıs hocam sayesinde çok rahat bir şekilde yendim. Verdiği bilgiler ve egzersizler sayesinde çok büyük bir yol kat ettik. İyi ki sizinle tanıştım hocam iyileşmek isteyen herkesin yolu size çıksın
g.....
Belkıs hanıma instagram üzerinden ulaştım 7 aydır vajinismus sorunu yaşıyordum onunla 4 seans yaptık Online olarak ve ben yapamam dediğim ne varsa yapsa yaptım onun sayesinde süreç boyunca bana destek oldu sesiyle bile benim rahatlamamı sağladı.Parmagımı sokamam derken dilatörleri bile kullanmaya başladım.Bana adım adım neler yapmam gerektiğini söyledi beni rahatlattı tam artık ümidimi kesmişken çocuk sahibi olabilecek miyim diye düşünürken onun sayesinde vajinismus u yendim. 2 haziranda başladığım tedavime 11 haziranda bitirdik 9 günlük 4 seanlık bir tedavi sonucunda yendim.çok mutluyuz eşimde bende eşim çok sabırsız ve artık yorulmuştu bende aynı şekilde yatağa küsmüştük her gece yattığımda yatağa göz yaşı ile yatıyordum ama çok şükür yendim Belkıs hanım a desteği ve emeği çok fazla Bu yorumu okuyanlar için eğer benim yaşadığım durumu yaşıyorsa kesinlikle ihmal etmesinler 10 günde hatta daha erken geçebilecek bir durumken daha fazla ertelemeyin
a....a
Alanınızda kesinlikle bir numarasınız. İlgi, alakanız ve anlayışınız sayesinde yaşadığım sorundan kurtuldum. Bu süreçte yanımda olup beni her koşulda destekleyip devam etmemi sağladınız. Başarılarınızın devamını dilerim.
z....a
Yaklaşık 9 aylık bir vajinismusu Belkıs hanım sayesinde yendim, 2 seanslık bir tedavi sonunda verdiği bilgiler ve egzersizlerle bunu başardım. Evlilik içerisinde kendimi yetersiz hissediyordum, çok şükür aştım.
ü....d
Ben 2 senelik evliyim hiç tahmin etmediğim vajinismus sorunuyla karşılaştım.herhangi bir destek duymadan kendimizin basaracagina inandık ve sürekli erteledik keşke hiç ertelemeseydik.Arastirmalarim sonunda BELKIS HANIM çıktı karşıma iyiki de çıktı onun desteği ve yardımıyla 2 SEANS da vajinismus yendim kendinize güvenin ve cesaret edin rahatlıkla asilabilecek bir durum 2 yıl boşuna beklemişim iyiki varsınız hocam
n....y
Ben 10 yıldır evliyim . Vajinusmus hastası olmamı kendime yediremedim başlarda değilimdir diye düşünmüştüm . Ama maalesef . Bir kaç kişiyle görüştüm ancak bu sorunu aşamadım. Sonra sosyal medyada araştırma yaparken Belkıs hocayı gördüm. Bütün yorumları okudum ve karar verdim hemen. 9 seansta yendim. Bunu da söyleyim çünkü 4 veya 5 seans sonra insanın bırakası geliyor düzelemicem gibi düşünüyor ama asla öyle düşünmeyin. Belkıs hanımın ilgisi ve özverisi sayesinde yeneceksiniz benim gibi . Belkıs hocam olmasa başaramazdım
Belkıs Rüzgar Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belkıs Rüzgar Çevik, Aile Danışmanlığı. Size Belkıs Rüzgar Çevik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, EMDR Terapi, Ergen Terapisi, Evlilik Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık.
Belkıs Rüzgar Çevik adresi nerede?Belkıs Rüzgar Çevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Adana
- Şeyh Adil Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belkıs Rüzgar Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belkıs Rüzgar Çevik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Belkıs Rüzgar Çevik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Belkıs Rüzgar Çevik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Belkıs Rüzgar Çevik hangi dilleri konuşuyor?Belkıs Rüzgar Çevik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Belkıs Rüzgar Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belkıs Rüzgar Çevik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Belkıs Rüzgar Çevik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Belkıs Rüzgar Çevik hakkında ne düşünüyor?Toplam 124 hasta / danışan, Belkıs Rüzgar Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.