Psk. Bella Zilan Demirci

Psikoloji

Balıkesir 1 adres

Psk. Bella Zilan Demirci
Balıkesir, Ayvalık, Balıkesir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Merhabalar, ben Psikolog Bella Zilan. Bir terapiste danışmanın herkes için erişilebilir olması gerektiğine ve bunun, hayatı ve ilişkileri daha yönetilebilir ve anlamlı kılmak için başvurulabilecek doğal bir destek kaynağı olarak görülmesi gerektiğine inanıyorum.

Westminster Üniversitesi’nde Psikoloji alanında Onur Derecesiyle lisans eğitimimi tamamladıktan sonra King’s College London’da Örgütsel Psikiyatri ve Psikoloji yüksek lisans programını başarıyla bitirdim. Eğitim sürecim boyunca edindiğim teorik bilgilerin yanı sıra, hem NHS (Ulusal Sağlık Hizmeti) bünyesinde hem de özel kliniklerde çalışma ve danışan gözlemleme fırsatı buldum. Bu süreçte, kriz destek hizmetleri ve çeşitli klinik uygulamalar aracılığıyla değerli pratik deneyimler kazandım.

İnsan olmak bazen zorlayıcı olabilir, ve hepimiz zaman zaman zorlu durumlarla veya sıkıntılı dönemlerle karşılaşabiliriz. Danışanlarıma, zihinsel iyi oluşlarını etkileyen her şeyi özgürce keşfedip anlamlandırabilecekleri sıcak, yargılayıcı olmayan ve güvenli bir alan sunuyorum.

Mesleki çalışmalarım otizm, öğrenme güçlükleri, panik bozukluk, davranışsal zorluklar, özsaygı sorunları, anksiyete bozuklukları, iş kaynaklı stres ve ailesel sıkıntılar gibi farklı konuları kapsamaktadır. Ayrıca, çocuk ve ergenlerin eğitim geçiş süreçlerinde bağımsızlıklarını desteklemeye yönelik rehberlik ve terapötik destek sağlama konusunda deneyimliyim.

Mindfulness, Bilişsel Davranışçı Terapi ve diğer yaklaşımlardan faydalanarak, Türkçe ve İngilizce dillerinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarımla online bireysel görüşmeler gerçekleştirmekteyim. Görüşmelerimde, Yaygın Kaygı Bozukluğu, Sosyal Kaygı, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Depresyon ve özgüven sorunları gibi alanlarda danışanlarıma destek sağlamayı hedeflemekteyim.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Bella Zilan Demirci adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle