Op. Dr.
Belma Altun Kapılı
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi,
Genel Cerrahi
İzmit 1 adres
Kadıköy Mahallesi, Kadıköy Mahallesi Atatürk Blv. İnanöz İş Merkezi No: 8 Kat: 3 Daire: 4, İzmit
Abdominoplasti
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Belma Altun Kapılı Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Hollywood Yüz Estetiği
HydraFacial
Jinekomasti
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Belma Altun Kapılı Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kesik İzi Tedavisi
Yüz Germe
Çene Estetiği
İple Yüz Germe
ba...
Kendisiyle çene bölgesinde bir dikiş izi için fraksiyonel lazer tedavisine başladık Tek kelime ile muazzam kazancını değil sağlınızı düşünen birisi
on....
Mastektomi hakkında bilgi almak istemiştim. Kafamdaki soru işaretlerine son verdi Belma Hanım.. ilgisi ve konuşma tarzı gayet iyiydi..
ha...u
Oğluma kepçe kulak ameliyatı yaptırmayı düşündüğümüz zamanda internette ki araştırmalarım sonrasında Belma hanıma ulaşım sağladık. Tam da yorumlarda yazıldığı gibi bir doktor kendisi. İlgisi ve alakasından çok memnun kaldık. Oğlum başarılı bir ameliyat ve süreç geçirdi. Bir ay gibi kısa bir sürede tekrardan eski haline döndü. Kendisi gibi klinik çalışanları da oldukça güler yüzlü ve başarılı.
f....ş
Belma hanıma Ocak ayında karın germe ameliyatı oldum.Uzun araştırmalar sonucunda Belma hanıma karar vermiştim.Ameliyat öncesi ve sonrası kendisi ve ekibinin ilgisinden çok memnun kaldım.Büyük korkularım vardı ameliyat konusunda ama sayesinde çok rahat atlattım ve görüntü olarak o kadar memnun kaldım ki keşke daha önce olsaymışım ameliyatımı diyorum.Kendisi ve ekibine minnettarım
s....k
Belma hanım meme implant ameliyatımı gerçekleştirdi sonuçtan memnunum ellerine sağlık gerçekten işini özenle yapan bir hekim . İlk iyileşme sürecim bir haftayı buldu şuan ameliyat olalı bir ay oldu gayet iyiyim
m....ş
Yaklaşık 1 buçuk ay önce Dr. Belma Hanım a gelişimi durmuş ve doğum sonrasında daha da ufalmış olan göğüslerimin tedavisi için gittim.Kendisinin ve ekibinin güleryüzü,cana yakınlığı ve samimi açıklamaları beni çok rahatlatttı ve göğüs büyütme ameliyatımı olmaya karar verdim.Sayesinde özgüvenimi yeniden kazandım, ruh ve beden sağlığım düzeldi. Şuan çok iyiyim ve memnunum. Kocaeli de böyle tecrübeli ve işini iyi yapan başarili doktorların bulunması bizleri çok mutlu ediyor.Öncelikle Değerli doktorum Belma Hanıma ve ekibinden çok sevgili Duygu ve Elif Hanıma minnettarlatımı ileterek, Başarılarının devamını diliyorum.Sizler de benim gibi benzer sıkıntılardan muzdaripseniz,emin ellerde olacağınızı temin ediyor ve gözüm kapalı tavsiye ediyorum
çi...
Yüzümdeki benleri aldırma işlemi yaptırdım. işlemden çok memnun kaldım.
e....s
Çok uzun süredir aklımda olan ve cesaret edemediğim kepçe kulak ameliyatını Belma hocaya yaptırdım.Kendisi ve ekibi çok ilgiliydi.Ameliyat başarılı geçti ve şu an 1 ayımdayım ve çok memnunum.Ameliyat sonrası süreçte çok ilgiliydiler.
Botox ve g aşısı için kendisine gidiyorum gayet konuşkan ilgili bir doktor fakat randevuları uyduramıyoruz ya çok erken çıkıyor yaa dolu oluyor :)
me...t
Kendinden emin çok profesyonel... Belma hocayı tavsiyeler üzerine buldum kendisi ile mastektomi ameliyati için görüşmeye gittim gayet açık bir şekilde bilgilendirildim ekibi de çok güler yüzlü ve ilgili ameliyat sürecim başarılı geçti hâli ile ameliyat sonrası pansuman ve kontrollerinde çok ilgili her şeyi ile kendisi ilgileniyor yaptığı işi güzel yapıyor ameliyatı yaptıktan sonrası hizmeti de memnun edici varlığı daim olsun iyi ki tanımışım.
Belma Altun Kapılı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belma Altun Kapılı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Genel Cerrahi. Size Belma Altun Kapılı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Meme Koruyucu Cerrahi, Mastektomi, Meme Biyopsisi, Abdominoplasti, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Dudak ve Yüz Dolgusu, Botoks Enjeksiyonu, Randevu.
Belma Altun Kapılı adresi nerede?Belma Altun Kapılı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kadıköy Mahallesi, Kadıköy Mahallesi Atatürk Blv. İnanöz İş Merkezi No: 8 Kat: 3 Daire: 4 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belma Altun Kapılı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belma Altun Kapılı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Belma Altun Kapılı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Belma Altun Kapılı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Belma Altun Kapılı hangi dilleri konuşuyor?Belma Altun Kapılı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Belma Altun Kapılı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belma Altun Kapılı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Belma Altun Kapılı hakkında ne düşünüyor?Toplam 142 hasta / danışan, Belma Altun Kapılı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.