ö....s
Belma hanımın eli hafif. 1 tane Ben aldırmaya gittim. Hatta vücüdumun başka yerlerinden 8-10 adet et benini dahi alıverdi sağolsun. Gayet başarılı bir hekim kendisi.
g....
Annem, dizinde oluşan kızarıklık ve kaşıntı şikayeti nedeniyle kendisine muayene olmuştu. Oldukça ilgisiz ve herhangi bir tetkik gerçekleştirmeden kortizon tedavisine başlanmış. Şikayetlerin azalmaması sonucu rahatsızlığının damar hastalıklarından kaynaklandığını farklı bir dermatologun uyarması üzerine farkettik. Yine telefon ile hastalığın seyrini danışmak istediğimizde olumsuz ve alaycı bir tavırla yaklaşmıştı. Kendisini bundan sonra ziyaret edecek hastaların da olumsuz etkilenmesini istemediğimden paylaşmak istedim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
doktor dermatolog dalında çok başarılı bir bireydir. akne tedavilerinde başarısını çok beğendim. bilgisi çok kaliteli. tedavisini gördüm. çok memnum kaldım
Belma Arabacı Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belma Arabacı Arslan, Dermatoloji.
Belma Arabacı Arslan adresi nerede?Belma Arabacı Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Afyonkarahisar Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belma Arabacı Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belma Arabacı Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Belma Arabacı Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belma Arabacı Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Belma Arabacı Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Belma Arabacı Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Belma Arabacı Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.