Nöroloji Randevusu
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok,, İstanbul
Akupunktur Tedavisi
Horlama Tedavisi
Karotis Ultrasonu
Ketojenik Diyet
İstanbul Liv Hospital Vadistanbul
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kuru İğne Tedavisi
PRP
Tetik Nokta Tedavisi
Uyku Testi (Polisomnografi)
İstanbul Liv Hospital Vadistanbul
2008 – 2013 yılları arası İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği, 2013-2017 Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği, 2017 – 2018 Rumeli Üniversitesi-Özel Reyap Hastanesi’nde görevimi başarıyla sürdürdüm.
2018’den beri Doçentlik unvanıma sahibim şu anda Liv Hospital Vadistanbul’ da görevine devam etmekteyim.
e....e
Başımdaki ani krampları çok kısa sürede geçiren sorduğum her soruya cevap aldığım harika hekim......
p.....
Belma hanım ilgili ve hep güleryüzlüdür. Biz artık başka bir hekime gitmiyoruz. Ciddi uyku problemim ve baş ağrılarım vardı. Gitmediğim doktor kalmadı, onun sayesinde sağlıklı bir yaşama geçtim
u.....
İşinin ehli olan yek kelimeyle mükemmel bir doktor. Akupunktur konusundaki bilgisi sayesinde baş ağrım ve gerginliğim 3 seansta sona erdi. Her türlü ağrı şikayetinizde rahatlıkla başvurup sonuç alabileceğiniz bir tedavi uyguluyor.
ha...e
Otoimmun hastalığım nedeni ile takibindeyim. Doktor hanım gerek fonksiyonel beslenme önerileri gerek ise tedavi planı ile hastalığına bütüncül yaklaşmakta ve her başvurumda yanından mutlu ayrılmaktayim. Sürekli kendini geliştiren, yenileyen bir iş anlayışı var. İyi ki kendisi gibi bir hekime rastladım. İyi ki var
Ben Belma Hanım'a uykusuzluk ve baş ağrısı problemimle gitmiştim diş sıkma problemim de vardı beslenme ile ilgi bazı önerilerde bulundu, bazı tedaviler önerdi ve çok kısa sürede rahatsızlığımdan kurtuldum. İlgili, güler yüzlü, iletişimi çok güzel, güven uyandıran bir doktor. Hastalara öneririm kendisini.
Baş ağrım için gitmiştim Belma Hanım'a çok ilgili, açıklamaları, çok ayrıntılı, tatmin ediciydi. Çok memnun kaldım. Gerekli tetkikleri yaptıktan sonra gıda takviyesi, beslenme desteği ve egzersiz önerilerinde bulundu şu an için ilaca gerek görmedi. Şikayetlerim de toparladı.
Ben boyu fıtığım için gittim Belma Hanım'a, çok memnun kaldım. MR çekiminden sonra fizik tedaviye yönlendirdi, akupunktur yaptı ağrılarımı dindirdi. Samimi davranıyor, ilgili bir doktor. Hastalara tavsiye ederim Belma Hanım'ı.
İlgisi, alakası, insancıl yaklaşımı, şefkatle yaklaşıyor annem de yaşlı olduğu için biraz daha ilgi, hoşgörü istiyorlar fazlasıyla Belma Hanım'da bulduk. Önce Allah'a sonra kendisine şükrediyoruz bizim için mucize bir doktor. Yürekten seviyoruz kendisini. Annemin parkinson rahatsızlığı var bu süreci çok güzel takip ediyor ilgi alakası mükemmel.
Benim migren rahatsızlığım, baş ve boyun ağrım vardı iğneli tedaviyle baş ve boyun ağrılarımı seanslarla çok aza indirdi, boyun ağrım da 3.seanstan sonra yok oldu, çok memnun kaldım gayet içten ve ilgili olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.
e....k
Belma hocaya yıllardır süren uykusuzluk şikayeti ile gittim. Gösterdiği ilgi ve titiz değerlendirmesiyle uykusuzluk sorunumu çok kısa sürede çözdü. Takiplere düzenli devam ediyorum ve sorunum tamamen çözüldü, hayat kalitem çok arttı. Kendisine çok teşekkür ederim, uyku sorununuz varsa kesinlikle öneririm.
Belma Doğan Güngen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Belma Doğan Güngen, Nöroloji. Size Belma Doğan Güngen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Botoks, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, EEG (Elektroensefalografi), Elektromiyografi, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, Esd (Sedimantasyon), Nöralterapi, Polisomnografi.
Belma Doğan Güngen adresi nerede?Belma Doğan Güngen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul
- Ulus Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sk. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Belma Doğan Güngen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Belma Doğan Güngen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Belma Doğan Güngen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Belma Doğan Güngen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Belma Doğan Güngen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Belma Doğan Güngen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Belma Doğan Güngen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Belma Doğan Güngen hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Belma Doğan Güngen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Belma Doğan Güngen hangi sigortaları kabul ediyor?Belma Doğan Güngen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar