İç Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya
Özel Koru Ankara Hastanesi
du...i
Begüm hocaya tanıdık vasıtasıyla gittim. Iyi ki de gitmişim. Kovid şüphesi vardi sonucun negatif çıkmasına rağmen yanıltabilir sonuçlar diye herşeyle en ince ayrıntısına kadar ilgilendi. Çok hastaneye çok doktora gittim ama böyle ilgili ve detaycı bir doktor gormedim açıkçası ilk giderken tereddütüm vardi ama iyiki de gitmişim. Muayene öncesi ve sonrası sürekli ellerini dezenfekte etmesi,ilgisi,yakınlığı muhteşemdi. Bu zamana kadar hiç bir doktor ben aramadan sonuçlarım çıkmadan kendiliğinden aramazdı benim aradığımda bile geç dönüş yapardı ama benim hocam sonuçlarım çıkar çıkmaz akşam saatinde bile aradı. Kendisine minnettarım. Bundan sonra dahiliye doktorum kesinlikle Begüm hocam olacak. Mesleğine olan saygısına minnettarım...
Ağır Covid vakasıydım evde umutsuzca yatarken Koru Hastanesi yönetimi beni kabul edip yatırarak; Begüm Hoca'ya emanet ettiler. Kendisi 7/24 saat gözetmeksizin her konu da takip etti. Ateşimden yeme içme düzenime kadar detay detay ilgilendi. Gece uykusuzluğumu bile evinden müdahale ile çözüp, sabahları uykumu bölmeyecek kadar ince düşüncelidir. Kendisin ilgi ve alakası sayesinde çok ağır olmama rağmen 5 günde ayağa kalktım. Hastalığım üzerinden kaç ay geçmesine rağmen hala takip ve alakasını eksik etmiyor. Hayata tekrar bağladığı için sonsuz Teşekkürler.
Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi, İç Hastalıkları. Size Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu.
Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi adresi nerede?Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ben Azir Begum Hymabaccus Muradi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara İç Hastalıkları Uzmanları
Erzurum İç Hastalıkları Uzmanları
Denizli İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Kırıkkale İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (8)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları