El bileğimdeki sinir sıkışma problemimi ameliyat ile tedavi eden ve beni ağrılarımdan kurtaran hocam ile yıllardır korktuğum bu süreci anlayışı ve desteği ile kolayca atlattım. Ameliyat ,randevu , kontrol bütün süreci sabrı ve anlayışıyla çok güzel yöneterek beni sağlığıma kavuşturdu.
f....k
Herkese merhaba, yaklaşık 13 yıldır belfıtığımdan dolayı aralıklarla olan sıkıntılarım vardı. 7 ay önce Benan Hanım'a bel ağrısıyla beraber şiddetli sol bacak ağrısı şikayetiyle gittim. MR sonucuma göre bel fıtığımın patlamış olduğunu öğrendik. Öncelikle detaylı bir şekilde durumu anlattı doktor hanım sonrasında da süreci öyle güzel yönetti ki şükürler olsun ameliyat olmadan topladı bel fıtığım. Şuan normal hayatıma döndüm.
Güler yüzlü yaklaşımı ve etkili tedavisinden çok memnun kaldık. Uzun zamandır süren ve beni uyutmayan bel ve sırtım çözümü oldu. Böyle hekimlerin artmasını dilerim,başarılarınız devam etsin hocam.
Benan Baysoy Avinçsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Benan Baysoy Avinçsal, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Benan Baysoy Avinçsal adresi nerede?Benan Baysoy Avinçsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11 Menemen
Adresine gitmek zorunda kalmadan Benan Baysoy Avinçsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Benan Baysoy Avinçsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Benan Baysoy Avinçsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Benan Baysoy Avinçsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Benan Baysoy Avinçsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Benan Baysoy Avinçsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Benan Baysoy Avinçsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Manisa Beyin Ve Sinir Cerrahları