Aladağ Mahallesi 40. Sokak No:86, Bartın
ş.....
merhaba bengi hanım iyi bir doktor 3 çocuğumuda onun konturolündeydim güler yüzlü ve ssabırlı hastalarına karşı ve ilgisiyle güven veriyo bu rahatlatıcı inşlh bartında görevini yapar hep çünkü her zaman ona gidiyorm rahatsızlandığımda mesala yarında düşünüyorum sosuz başarılar ,,,,
pı...n
merhaba bengü hanım ben geçen yıl sezeryanla bir doğum yaptım hamileliğim boyunca doktorum sizdiniz ben sizin hastalarınızla güler yüzlü konuşmanız onlara sert davranmamanız beni çok etkiledi çok iyi bir doktorsunuz size çok teşekür ederim başarılarınızın devamını dilerim pınar erdoğan
ay...t
2009 yılında sezeryanla kızımı bengi hanım dünyaya getirdi kendisi net açık sözlü bir doktordur.gerektiği kadar ilgilidir ameliyatım ve sonrası çok rahattışimdi erzurumdayım keşke bartında olsaydım 2.bebeği düşünüyorum tavsiye ederim
Bengi Emre Ertuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bengi Emre Ertuğrul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Bengi Emre Ertuğrul adresi nerede?Bengi Emre Ertuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırtepe Mah. Cumhuriyet Cad.Kat:2 Agah Bey İşh. Bartın
- Aladağ Mahallesi 40. Sokak No:86 Bartın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bengi Emre Ertuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bengi Emre Ertuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bengi Emre Ertuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bengi Emre Ertuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bengi Emre Ertuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bengi Emre Ertuğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bengi Emre Ertuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.