İlköğretim ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarında tamamladıktan sonra lisans eğitimine Ankara Üniversitesi Dil-Tarih ve Coğrafya Fakültesi Psikoloji Bölümü’nde başlamıştır. Lisans eğitimi süresince Ankara Saray Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde staj yapmıştır. Lisans tezini evlilik uyumunun erişkinlerde görülen dikkat eksikliği-hiperaktivite bozukluğu, depresyon ve kişilerarası duyarlılığın ilişkisi üzerine yapmış ve eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 460 saatlik teorik ve sürevizyonlu aile danışmanlığı eğitimini başarıyla bitirmiştir.
Şuan Ankara’da bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde engelli çocuklarla görüşme, ailelerine danışmanlık hizmeti ve hizmet içi eğitim seminerleri vermeye devam etmektedir. Aynı zamanda Bireysel ve Evlilik Terapileri Eğitim Derneği’nden yetişkin ve ergen bireylere uygulanabilecek teorik, süpervizyon ve formulasyondan oluşan Bütüncül Psikoterapi eğitimi almakta ve danışanlarına danışmanlık hizmeti vermektedir.
Ağırlıklı olarak aile, ergen ve yetişkin bireylerle çalışan Psikolog Bengisu Balibeyoğlu eğitimlerini sürdürmekte, kendini geliştirmeye devam etmekte ve bu noktada her insanın özel olduğunu göz önünde bulundurarak onlara yardımcı ve faydalı olmaya çalışmaktadır.
Katıldığı Eğitim ve Kongreler:
Bireysel ve Evlilik Terapileri Derneği – Bütüncül Psikoterapi, (2015-devam ediyor)
Bireysel ve Evlilik Terapileri Derneği - Duygu Odaklı Çift Terapisi (2016)
Bireysel ve Evlilik Terapileri Derneği - Aile Danışmanlığı (2015)
Ankara Psikodrama Derneği - Ankara Psikodrama Günleri (2013)
Yaşamartı Eğitim Merkezi - Etkili İletişim (2012)
Yaşamartı Eğitim Merkezi - Mikro Beden Dili (2012)
Yaşamartı Eğitim Merkezi - Mülakat Teknikleri (2012)
Yaşamartı Eğitim Merkezi - Diksiyon ve Hitabet (2012)
Türk Psikologlar Derneği/Boğaziçi Üniversitesi - 17. Ulusal Psikoloji Kongresi (2012)
Girne Amerikan Üniversitesi - 16. Ulusal Öğrenciler Kongresi (2011)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Bengisu Balibeyoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Bengisu Balibeyoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bengisu Balibeyoğlu, Psikoloji.
Bengisu Balibeyoğlu adresi nerede?Bengisu Balibeyoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya, Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bengisu Balibeyoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bengisu Balibeyoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bengisu Balibeyoğlu hangi dilleri konuşuyor?Bengisu Balibeyoğlu ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bengisu Balibeyoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bengisu Balibeyoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bengisu Balibeyoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar