Periodontoloji Randevusu
Bengisu Gergin Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji
Periodontoloji Cerrahi
Bengisu Gergin Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
Bengisu Gergin Muayenehanesi
2013’te Denizli’de özel bir klinikte başladığım çalışma hayatıma, 2018 yılında Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne atanarak devam ettim. 2020 yılında Ortodonti Uzmanı Dr. Dt. Tuğba Kayasu Avşar ile birlikte kurduğumuz klinikte (Dent Harmony) özel çalışma hayatıma devam etmekteyim.
Dişeti estetiği (Pembe estetik), dişeti hastalıklarının tedavisi, dişeti çekilmelerinin kapatılması (mukogingival cerrahi), dental implant uygulamaları, gömülü 20 yaş dişi cerrahisi, Cam seramik ve kompozit lamina uygulamaları klinikte yoğunlukla uyguladığım tedavi yöntemleridir.
ş.....
Bengisu hanımla yollarımız eşim sayesinde kesişti.Kırılan dişine kanal tedavisi, köke sağlamlaştırma ve kaplama yapıldı.O memnuniyetle ben de tedavine başladım.Dolgularım yeni kompozit dolgularla değiştirildi, titizlikle yenilendi. Kendisi aynı zamanda çene cerrahı, periodontoloji uzmanı. Cesaret edemediğim batık yirmilik dişimi çene kemiğime gömülü olmasına rağmen öyle düzgün çekti ki iyileşme sürecim de çok kısa oldu.1 hafta gibi bir sürede iyileştim ve işime aksatmadan devam edebildim.Hani eli çok hafif derler ya gerçekten hiç acı ağrı hissettirmiyor.Gülüş estetiği, moulding, lamine ve daha birçok farklı uygulamayı araştırarak en yeni teknolojiyle yapıyor. Bu kadar genç olup da kendisini böyle yetiştirebilen bir doktor bulmak hiç kolay değil.Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Bengisu Gergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bengisu Gergin, Periodontoloji. Size Bengisu Gergin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Periodontoloji Randevusu, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Eti Estetiği, Dental Anestezi, İmplant, Cep Derinliği Azaltma, Diş Beyazlatma, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Bengisu Gergin adresi nerede?Bengisu Gergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üçkuyular Mahallesi, İnönü Caddesi No: 879 . K:1 D:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bengisu Gergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bengisu Gergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bengisu Gergin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bengisu Gergin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bengisu Gergin hangi dilleri konuşuyor?Bengisu Gergin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bengisu Gergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bengisu Gergin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bengisu Gergin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bengisu Gergin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bengisu Gergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bengisu Gergin hangi sigortaları kabul ediyor?Bengisu Gergin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.