Zonguldak Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra eğitimime Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü ile (%30 İngilizce) devam ederek Haziran 2023'te onur derecesiyle mezun oldum. Ardından İzmir Demokrasi Üniversitesi Psikiyatri Bölümü Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programına kabul edildim. Yüksek onur öğrencisi olarak yüksek lisans eğitimime tez dönemimde devam ediyorum. Buna paralel olarak Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Denetimli Serbestlik Biriminde gönüllü psikolog olarak yaklaşık bir yıl boyunca bağımlıların idrar tahlili ve adli muayene süreçleriyle ilgilendim. Ayrıca Doping Bilişim eğitim şirketinde üye psikolog, sınav koçu ve öğrenci koçu olarak randevular ve anlık görüşmeler yapıyorum. Şu anki görüşme sayım 1000'e yakın. 2024 yılında eğitim alanına ilgim doğrultusunda başvurduğum Bülent Ecevit Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma yüksek lisans programına kabul edildim. Uzmanlaştığım gruplar ise LGS/YKS hazırlığındaki öğrenciler.

Ereğli, Ereğli, Zonguldak

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +21 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Aile İçi İletişim Sorunları

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Öfke problemlerim yüzünden destek almaya başladım. İnsanlarla günlük hayatta sürekli kavga ediyordum, en ufak şey beni tetikliyordu ve hayatım kötüye gitmeye başlamıştı. Bengü hanım düşüncelerim ve bunların davranışlarıma nasıl yansıdığı hakkında bana farkındalık kazandırdı

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bir süre Bengü hanımdan seans aldım. YKS sürecinde odaklanma problemim vardı, ders çalışamıyordum. Kendisinin köklü okullardan birinden mezun olduğunu öğrenince konuşmak istedim çünkü benim için bu süreçleri istediğim şekilde yönetebilen bir insandan destek almak daha önemliydi. Şimdi istediğim bir bölümde üniversite okuyorum. Hayatımı planlı ve programlı olarak yürütmemde fayda sağladı. Benim için sadece psikolog değil aynı zamanda eğitim koçu gibiydi

Psk. Bengü Öztürk

Süreçte terapist seçimindeki eğitim hayatı konusundaki özverili araştırmanızı örnek göstermek istiyorum. Olumlu geribildiriminiz için teşekkür etmekle beraber, beraber yürüttüğümüz süreçteki aktif rolünüzü size hatırlatmak istiyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

KPSS sınavına hazırlanan bir öğrenciydim ve beni en iyi mağdurlar bilir çok zorlu bir dönemdi. Bu dönemi tek başıma atlatamayacağıma karar verdim ve Bengü hanımın desteğini almaya başladım. Kendisi süreçteki bana olan motivasyonlarıyla hayatımı olumlu yönde değiştirmeye yardımcı oldu. O olmasaydı birçok kez ayağa kalkıp devam edemezdim. Gönülden tavsiye ediyorum