Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
QBMED
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Laringoskopi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
QBMED
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
QBMED
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Tonsillektomi
QBMED
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
QBMED
1970 Isparta doğumludur.Lisans eğitimini1994 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde bitirmiş ardından uzmanlığını Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniği'nde tamamlamıştır.1998 yılında Kapalı teknikle başladığım rinoplasti serüveni; 2000 yılında Dr Dean Toriumi'den aldığı kadavra kursu (AAFRS) ile açık teknik rinoplasti ile sürmüştür. Hizmet verdiği kurumlar: Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Devlet Hastanesi, Pendik Devlet Hastanesi, Memorial Hastanesidir .Halen Kartal'da özel muayenehanesinde hizmet vermektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.
se...
Herkese merhaba,
Bennur Hanıma tavsiye üzerine gitmiştim. Ve çok memnun kaldım. Ameliyat korkusu olan birisiydim ona rağmen ameliyat sürecim sorunsuz geçti. Ameliyattan sonra ise hiç bir ağrım olmadan iyileştim. Ameliyat olalı iki ay oldu ve gayet hızlı bir şekilde toparlandım ve doktorumdan çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
er...l
Herkese Merhaba,
Yıllardır nefes alamadığımdan dolayı 22 Mart Çarşamba günü Bennur Hanım’ın kliğine gidip muayene oldum ve akabinde 27 Mart Pazartesi günü Bennur Hanım tarafından burun ameliyatım(Deviasyon,Konka,Estetik) gerçekleştirildi.Ameliyat sonrası hiçbir şekilde morarma, ağrı gibi şikayetlerim olmadı.Herşey için kendisine minnettar olduğumu belirtmek için buraya bu yorumu yapmak istedim.Artık çok güzel nefes alabiliyorum ve daha yakışıklıyım :)
Sağlıcakla Kalın…
Saygılarımla
Eren Ergül
i̇....
Ben yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum 2 aydır herhangi bir sıkıntım olmadı burun estetiği ameliyatı oldum göze hitap eden burnum var ameliyat süresinde sürekli nasıl olduğumu sordu. Kuzenimin tavsiyesi üzerine gittim. Hastasını takip etmesinden memnunum ameliyat sonucumdan da memnunum.
k.....
Kendisi iyi bir hoca.Rinoplasti ameliyatı oldum bir arkadaşımın referansı ile ameliyatım güzel geçti burnum da güzel oldu çevremdeki söylüyor ne zaman arasam ulaşabiliyorum çevremden soranlarına öneriyorum.Ameliyat öncesinde gerekli bilgileri anlattı ihtimalleri söyledi iyiydi.
i̇...i
Kendisi çok profesyonel ve işinde çok iyi. Suratımda hiç morluk ve şişlik olmadı. Kullandığı teknik çok iyi. Eğri bir burnum, nefes alma problemim vardı. Baş ağrısı ve sinüzit şikayetim vardı. Estetikten ziyade sağlığım için gittim. Gayet doğal bir burnum oldu. Çok samimi ve ilgili bir hekim. Ellerine sağlık. Ben çok memnun kaldım.
Bennur Hanım ile yolumun kesisip ameliyat olma sürecim 1 haftadir ki ameliyat ve sonrasindan korktugumdan dolayi uzun yillardir erteledigim ve giderek günlük yasantimi zorlayan bir rahatsizligim vardi. Kontrol sonrası yapilmasi gereken islem ve görüntü olarak istedigim en dogal hali ile burun ameliyatimi gerceklestirdi. Sonrasi düsündügümden daha kolay ve hizli bir iyilesme süreci oldu. 25. Gündeyim ve hafif sislik olsada görüntüden ve iyilesme sürecindeki ilgisinden cok memnunum. Ellerine saglik cok tesekkür ediyorum
a....a
Bennur hocama daha önce ameliyat olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, iyi ki de gitmişim. 1 ay oldu ameliyat olalı, ameliyat süreci çok iyiydi yüzümde çok çok az morluk oldu, görenler ameliyat olduğuma inanamadı, tam istediğim gibi doğal bir burun yaptı bennur hocam, çok tatlı, nazik, yanında kendinizi rahat hissedebileceğiniz biri, ellerine sağlık
i...
Bennur Hocam a kendisinde burun ameliyat yaptırmış uzaktan bir tanıdığım sayesinde ulaştım, nefes alma problemi yaşıyordum ve sekil bozukluğu vardı burnumda. Kendisi ilk muayeden şuana kadar bana iyi ki dedirten bir doktor. Aklımdaki tüm soru işaretlerini giderip istediğim şekilde bir burun sahibi oldum ameliyat sonrası surecimde ağrı hiç yasamadım diyebilirim benim için çok rahat gecen bir süreçti korktuğum gibi olmadı Bennur Hanim da sağ olsun sürekli olarak sureci yakından takip etti. Verdiğim en doğru kararlardan biri diyebilirim.
y.....
bennur hanıma yüzüme en uygun en doğal burnu yaptığı için teşekkür ederim burnumun şeklinden çok memnun kaldım amaliyattan kısa bi süre sonra yüzümde morluk olmadan en hafif ağrıyla attlatım
bu...e
Bennur Hanımla 15 yıl önce kendisine burun ameliyatı olan nişanlım sayesinde tanıştım.Süreçle ilgili detaylı açıklamaları, ilgi ve alakasiyla,içten tavrıyla cesaret verdi.1 hafta önce operasyon gerçekleşti ve bugün oldukça rahat hissediyorum.Bennur Hanım sayesinde süreci umduğumdan daha kolay,rahat ve huzurlu atlattım. Operasyon öncesi,anı ve sonrası olsun tüm ilgi ve içten tavrı kısacası her şey için Bennur Hanıma sonsuz teşekkürler.
Bennur Çetindağ Albayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bennur Çetindağ Albayrak, Kulak Burun Boğaz. Size Bennur Çetindağ Albayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
Bennur Çetindağ Albayrak adresi nerede?Bennur Çetindağ Albayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Işıklar Cad. Küçükbakkalköy mahallesi Kat:3 No:37 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bennur Çetindağ Albayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bennur Çetindağ Albayrak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bennur Çetindağ Albayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bennur Çetindağ Albayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bennur Çetindağ Albayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bennur Çetindağ Albayrak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bennur Çetindağ Albayrak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bennur Çetindağ Albayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Bennur Çetindağ Albayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bennur Çetindağ Albayrak hangi sigortaları kabul ediyor?Bennur Çetindağ Albayrak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları