HacıHalil Mahallesi Adliye Caddesi Tüfekçioğlu Plaza Apartman No:35 Kat: 1 Daire:1, Kocaeli
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Konuşma Terapisi
Masal Terapi
Modus Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Şefkat Odaklı Terapi
f....)
Oğlum için başvurdum. Oyun terapisi alıyoruz. 3 aydır gidiyoruz. Ciddi anlamda çok memnunuz. Çok faydası oldu. Bize emeği geçti. Çok bilgili, kendisinden emin bir uzman. İletişimi kuvvetli ve yönlendirmesi harika. Hiçbir sorun yaşamadık. Aksine oğlumun hayatına sihirli değnek ile dokundu.
l....)
Kızım onkoloji hastası. 1 yıl tedavi gördü. Kemoterapi aldı ve bundan dolayı sinirliydi. Araştırmalarım üzerine kendisini buldum. 1.5 yıldır kendisi ile birlikteyiz. Şu an kızım çok iyi. Mucize gibi geldi bize. Çok memnun kaldım kendisinden. 7/24 ulaşabiliyorum. Hiçbir sıkıntımız yok. Kızıma abla oldu. Herhangi bir sorunumda tekrar kendisine danışırım.
e....)
Kızımın ergenlik dönemi için başvurduk. Akran zorbalıkları oluyor. Hayatı tanıması için destek almak istedik. 6-7 seanstır gidiyoruz. Seanslardan verim alıyoruz. Kızımda farkı görebiliyorum. Karakter analizi yapmayı öğrendi. Bensu Hanım iyi bir uzman. Soru sorduğumda net cevap alabiliyorum. Birbirimizi anlayabiliyoruz. Kızım da seviyor kendisini. Biz memnunuz.
ş....)
Gayet olumlu, verimli bir şekilde geçiyor. Oğlum çok değişti. Kendisini herkese tavsiye edebilirim. Her hafta görüşme sağlıyoruz yaklaşık 3-4 ay oldu. Kısa zamanda çok büyük yol katettik. Özgüven sorunumuz vardı yavaş yavaş kazanıyoruz. Anneye bağımlılık vardı azaldı. İnsani ilişkileri çoğaldı, güzelleşti.
h....)
Bensu Hanım'ı internet aracılığıyla buldum. Okul başladığından beri oğlumla ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Mide bulantıları oluyordu, okula gitmek istemiyordu, heyecanlanınca takılıyordu, hafif kekemelik ve konuşmasında bozukluklar vardı. Bensu Hanım'la olan görüşmeler bize çok iyi geldi. Bütün şikayetleri geçti. Şu anda çok iyi durumdayız. Severek gidiyor. Çok memnun kaldık. Bensu Hanım bana da çok iyi geldi, yol gösterdi. Kolaylıkla iletişim kurabileceğim biri. Her konuda çok iyi bir dinleyici ve yol gösterici. Gerçekten çok iyi birisi.
b ...s
İlk seanstan beri çok ilgili, anlayışlı, sıcakkanlı, yakınlık duyduğunuz için herşeyinizi paylaşıp güvendiğimiz bir kişi.Seviyoruz kendisini, devam etmeyi düşünüyoruz.Ben çocuğum için gidiyorum.Özgüveninde gelişme oldu, kaygılarında azalmaları oldu.Çocuğumla yakınlaşması, ilgilenmesi çok etkili oldu.Bizimle olan değerlendirme seansından itibaren karşılıklı diyalogları çok iyiydi.
Çocuğumla alakalı bensu hocadan destek aldık, seanslarımız bitmek üzere, son bir seansımız kaldı, çok memnun kaldık, seansların işe yaramayacağını düşünüyordum ama çocuğumuzda çok büyük değişiklik oldu, çocuğum kendisini ifade etmeye başladı, olumlu bir geri dönüş aldım, önceden hiç konuşmuyordu, gitmek istemiyordu, şu an kendisini ifade etmeye başladı gayet memnun kaldık.
n....ç
4 yaşındaki oğlumun öfkeli anları ve kendi eksik yanlarımız için bensu hanım ile yollarımız kesişti 1.5 ay oyun terapisi aldık ilk başta sadece anne ve baba ile evdeki tutumlar davranışlar nasıl, çocuğumuz nasıl biri bunları konuştuk. Bizim eksik yanlarımızı bizimle paylaşıp aslında her şeyin ne kadar basit olduğunu görmemizi sağladı bensu hanım ve coçuğumuzla seanlara devam etti. Oğlumuz ilk gittiği andan itibaren severek koşarak gitti kendisi çok ilgili çok tatlı çok hoşgörülü bir terapist kısa sürede sabırla bir çok sorunlarımızı aşabildik iyi ki sizi tanıdık yollarımız kesişti
Bensu Hanım’la oğlum 3 yaşındayken tanışmıştık. Duyu hassasiyeti, kaka tutma, yeme reddi, sınır problemleri, okul reddi gibi sorunlarımız vardı. Aldığımız ebeveynlik danışmanlığı ve terapi süreci sonrasında bütün sorunlarımız bitti. Okula severek gidiyor, kaka tutma davranışı bitti, yeni yemekler deneyimlemeye başladı. En önemlisi biz çocuğumuza nasıl sınır koymamız gerektiğini ve bu sınırın onu nasıl da rahatlatan bir şey olduğunu öğrenmiş olduk. Kendisini ailece çok çok seviyoruz.
n....b
Bensu hanımdan 5 yas oğlum için terapi almaktayız kendisine giderken o kadar mutluki iyiki yollarımız kesismis seçici konuşmamazlik sorunumuz var yaklaşımı bize umut bizim gibi sıkıntısı olan aileler varsa muhakkak tanımalı kendisini çocuğum onu çok seviyor iyikimiz sürecimiz de
Bensu Gün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bensu Gün, Psikoloji. Size Bensu Gün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Bensu Gün adresi nerede?Bensu Gün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- HacıHalil Mahallesi Adliye Caddesi Tüfekçioğlu Plaza Apartman No:35 Kat: 1 Daire:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bensu Gün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Bensu Gün uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Bensu Gün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bensu Gün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bensu Gün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bensu Gün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bensu Gün hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Bensu Gün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bensu Gün hangi sigortaları kabul ediyor?Bensu Gün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar