Tam burslu olarak öğrenim gördüğüm Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Birincisi olarak yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Başarı bursu ile öğrenim gördüğüm Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimim kapsamında Bilişsel Davranışçı Terapi ile teorik ve süpervizyon eğitimlerimi tamamladım.

Lisans ve lisansüstü stajlarımı Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamladım. Lisans eğitimimden bu yana psikanalitik çalışmalarda ve eğitimlerde yer aldım.

Gönüllülük esaslı diğer çalışmalarımı Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde, Sakarya Çocuk Evleri'nde, Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Turkuaz Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde yürüttüm.

Bilişsel davranışçı terapi (BDT) yaklaşımı ile yetişkinler ile online ve yüz yüze seanslar yürütmekteyim.

Psikolog Bera Gündoğdu
Â'la Psikoloji Kemalpaşa, Kenan Sofuoğlu Caddesi, No:4, Serdivan/Sakarya, Sakarya

Bireysel Terapi +2 daha fazla

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Bera Gündoğdu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle