Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri
Retina Laser Fotokoagulasyonu
Vitrektomi
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
ni...t
Berati Hocam benim ilk göz doktorum. Sevgisi, sevecenliği, güler yüzü ile tam saatinde, tertemiz bir polikinlik karşılıyor sizi. Onun erken teşhisi sayesinde retinamda oluşan yırtıktan ameliyat olmadan lazer yöntemiyle kısa sürede kurtuldum. Sayın hocama sağlığımı borçluyum. Çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Yaklaşık 15 yıldır Berati Hoca'nın hastası olarak retina dekolmanı tedavisi görmekteyim. Kendisinin ilgisi, bilgisi ve tecrübesi sayesinde yaşamımı sağlıklı ve güvenli bir şekilde sürdürmekteyim. Daha uzun yıllar birçok hastaya şifa olmasını umuyor, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
em...s
Tamda herşeyin bittiğini düşundüğüm bir anda Allah hocamzı karşımıza çıkardı. 2020 yılı Eylül ayında Retina dekolmanı şikayetiyle gitmiştim muayenehanesinr. Hemen ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasindaki devam eden tedavi surecinide çok iyi yoneterek şimdi bu yazıyi yazmama vesile oldu. Allah hocama sağlıklı bir ömür nasip etsin. Çok teşekkur ediyorum kendisine.
Berati Hocanın muayenesinden ve verdiği ilaçlardan çok memnunuz. Eşimin retinasında yırtılma vardı gereken tedavi uygulandı.Arada bir kontrole gidiyoruz şikayetleri geçti. Şuan gayet iyiye gidiyor görüntü ve göz tansiyonu da gayet iyi, ilaç tedavisiyle eşim iyi.
Eşim Ağrıda görevliyken kaza geçirdi iki gözünden gozlük camları batması nedeniyle yırtıklar oluştu.başka hastanede gözlerini alıcaklardı.Berati hocama gittik emniyet müdürümüz yönlendirdi hocam eşimin gözlerinin göreceğini söyledi.bize tekrar hayatımızı geri verdi.Insanlıgı ve yaklaşımı bütün doktorlarda olması gereken türden.Allah hocama sağlıklı ömürler versin
Berati Bey Türkiye’nin sayılı doktorlarından birisi.Çok ilgili ve bilgili tecrübeli ve deneyimli.4 yıldan beri kendisine gidiyorum , sarı nokta rahatsızlığı vardı bende iğne yaptırdım Allaha çok şükür düzeldi. 3-5 ayda 1 kontrole gidiyorum.
y.....
Doktorum Berati Bey çok iyi süper .12 senedir hastasıyım çok memnunum, vezar oluyordum ben.Bana vezar yapmadı, ondan kurtardı beni.Çok iyi, memnunum.Çok iyi bir insan tek kelimeyle .Devamlı takip etti,çok iyi bir doktor.Daha önce hep vezar yapıyorlardı ama hocam yapmadı, çok memnunum.
mş...
Sayın Hocamla 2004 yılında tanıştım. Sağ gözümde retina dekolmanı oldu. Çok şükür Hocam sağ gözümü kurtardı. Geçen yıl da sol gözümde retina dekolmanı oldu. Hemen Hocama gittim. Hocama çok güveniyorum. Ameliyat sırasında konuşuyoruz. Sizde gözünüzde sorun olursa hiç vakit kaybetmeyin, hemen Hocamdan randevu alın. Hocama mutlu,sağlıklı,neşeli, başarılı yıllar dilerim.
ns...r
Değerli Berati hocam1993yılında başarılı bir kornea nakli ameliyatıyla beni sağlığıma kavuşturdu.Hala pırıl pırıl ve sağlıklı.2012 yılında makula dejenerasyon şikayetim başladı.Yine hocamın takibinde enjeksiyon tedavilerimi yaptırdı.Şu anda stabil.İyi ki bu çok değerli ve hocamla yollarımız kesişti diye şükrediyorum.İyi ki varsın hocam.
hü....
Ailemde yaygın olarak retina dekolmani gorulmekte 2013 yilinda sol gözümde travma sonucu yırtık meydana geldi hocamizin basarili ameliyati ve sonrasındaki üç ay süren iğne tedavisi ardindan sagligima kavustum
Simdi ise Eylul ayinda sag gozumde oluşan retina yırtılması ameliyatını başarılı bir şekilde yaparak tekrar sağlığıma kavuştum hocamizin ameliyat sonrası devam eden kontrol donemideyim hocaminiz başarılarının devamını diler,sağlıklı güzel bir hayat sürdürmesini içtenlikle temenni ederim
Berati Hasanreisoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berati Hasanreisoğlu, Göz Hastalıkları. Size Berati Hasanreisoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Glokom Ameliyatı, Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri, Retina Dekolmanı Düzeltimi, Retina Laser Fotokoagulasyonu, Diabetik retinopati, Makula ödemi, Vitrektomi, Intraoküler Basınç Ölçümü, Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri, Multifokal Göz İçi Lensleri.
Berati Hasanreisoğlu adresi nerede?Berati Hasanreisoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selanik 2.Caddesi No:23/13 Limoncuoğlu İşhanı K:4 Kızılay/ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berati Hasanreisoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berati Hasanreisoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berati Hasanreisoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berati Hasanreisoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berati Hasanreisoğlu hangi dilleri konuşuyor?Berati Hasanreisoğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Berati Hasanreisoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berati Hasanreisoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berati Hasanreisoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berati Hasanreisoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Berati Hasanreisoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları