Kooperatifler mahallesi cami sokak sayar apartmanı kat:1 no:6, Yenişehir, Diyarbakır
Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
m....k
Berfin hanımla ilk görüşmemiz de bana gösterdiği samimiyet ve alaka çok güzeldi inancımı tazeleyen konuşmalarıyla gayet motive olmuştum disiplinli ve düzenli yaklaşımı ile istediğim kiloya kavuştum. Kesinlikle öneririm doğru adrestesiniz .. burdan da teşekkürlerimi kendisine tekrardan iletmek istiyorum iyi ki sizinle girdim bu yola
h....c
Berfin hanımla birinin vasıtasıyla tanıştım ve oldukça memnun kaldım. Samimi yaklaşımı,güler yuzluluguyle ve tecrübesiyle gayet başarılı bir diyetisyen.Onun sayesinde yilarca mücadele etigim fazla kilolarımdan kurtuldum. Başarılarının devamını dilerim.
em...e
Kendisi ile kilo verme serüveninde tanıştım Kesinlikle çok samimi hasta psikolojisinden çok iyi anlayan ve başarılı bir diyetisyen kafamda ki bütün soru işaretlerine son verdiği için teşekkür ederim
r.....
Berfin hanımla onunla daha önce oldukça sağlıklı bir şekilde kilo vermiş kuzenim sayesinde tanıştım. Her zaman önemle diyetin bir yaşam tarzı olduğunu vurgulayarak hayatımda köklü bir değişiklik yapmamı sağlamış ve sağlıkla kilo vermeme yardımcı olmuştur. Kendisine saygılarımı sunuyorum.
Berfin Hanımla bir toplantıda tanışma fırsatımız oldu. Ve o gün hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim. Kendisiyle güzel ilerlemeler kaydettik yıllardır kilo almak İçin çok uğraştım ama sonunda Berfin Hanım sayesinde istediğim kiloya ulaştım. Kilo problemi olan herkese tavsiye ediyorum.
a....ü
Çok ilgili , mesleğinin hakkını veren ve güler yüzlü bir diyetisyen. Benim isteklerim doğrultusunda neleri sevip sevmediğime göre diyet programları hazırladık. Ara da kaçamaklarım da olmasına izin verdi ve diyet yapmayı yaşam tarzı haline getirmeyi başardı kesinlikle bu yüzden çok memnun kaldım.
i̇...
Muş’tan Diyarbakır’a Berfin hanım için gittik biz çok memnun kaldık mesleğin başarlı işinin ehli bi uzman bize verilen listeyi günde üç kez arayıp kontrol ediyor. İlk haftadan sayesinde 4.500 gram verdik. Diyarbakır ve çevresinde yaşıyorsanız ve kilo vermek istiyorsanız.Berfin hanımdan randevu alabilirsiniz biz denedik çok memnun kaldık herkes tavsiye ederim. İyi çalışmalar dilerim
Herkese tavsiye ediyorum istediğim kiloya ulaştım sonunda ilgili güleryüzlü tavırlarından dolayı da ayrıca çok teşekkür ederim Berfin Hanıma
Berfin Hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır Çok memnun kaldım çok güler yüzlü içten ve samimi tüm kilo problemi olan sağlık sorunları herkesin gitmesini tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım istediğim kiloya ulaştım çok mutluyum.
Berfin Abul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfin Abul, Diyetisyen. Size Berfin Abul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Hastalıklarda Beslenme, Normal Randevu, Sporcu Beslenmesi.
Berfin Abul adresi nerede?Berfin Abul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kooperatifler mahallesi cami sokak sayar apartmanı kat:1 no:6 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfin Abul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berfin Abul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berfin Abul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfin Abul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berfin Abul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfin Abul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berfin Abul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berfin Abul hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Berfin Abul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır Şişmanlık (Obezite)
Diyarbakır Diyabet (Şeker Hastalığı)
Diyarbakır İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Diyarbakır Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme