Eğitim ve Sertifikaları
“Stress Management Strategies That Work” (Dr. Bradley T. Efford)
“Uzman Terapist Olmaya Dair: Tavsiye Ettiğinizi Uygulamak” (Prof.Dr. Jeffrey A. Kottler)
“Terapide ve Günlük Yaşamda Hikayelerin Gücü” (Prof.Dr. Jeffrey A. Kottler)
“Kurumsal Şirket Danışmanlıkları: Sık Yapılan Hatalar ve Önlemleri” (Prof. Dr. Şükrü Uğuz)
“Beyin Konuşmaları: Zihin-Beyin-Gen-Beden” (Dr. John B. Arden)
“Beyin Temelli Psikoterapi: Kaygı, Depresyon, Travma ve Ötesi için Müdaheleler” (Dr. John B. Arden)
“Kriz, Yas ve Travma Danışmanlığı” (Dr. Nevin Dölek)“Bağlanma Temelli Aile Terapisi I. Düzey” (Dr. Suzanne A. Levy)
“Duygu Odaklı Çift Terapisi I. Düzey” (DOÇAT Derneği)
“Bireysel Terapide Mindfulness” (Prof. Dr. Zümra Atalay)
“Sanat Terapisi Eğitimi” (Doç. Dr. Eda Öz)
"Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi" (MOXO Türkiye) "Yetişkin Testleri" (Bilgelik Enstitüsü)
"MMPI" (Bilgelik Enstitüsü)
"Çocuk Testleri" (Bilgelik Enstitüsü)
"Attentioner DEHB Uygulayıcı Eğitimi" (Uzm. Dr. Hülya Bingöl Çağlayan)
EMDR I. Düzey (Klinik Psk. Asena Yurtsever)
EMDR II. Düzey (Klinik Psk. Asena Yurtsever)
Şema Terapi (Prof. Dr. Esra Yancar Demir)
Ergen-Yetişkin-Çift alanlarında çalışmaktadır.
1,5 yıl Melis Atalı Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde çalışmıştır.
Şu anda yüz yüze ve online olarak çalışmaktadır. Türkçe ve İngilizce olarak terapi vermektedir.
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Tümünü gösterHizmetler
Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi No: 69 Lokman Apartmanı Asma Kat No:1,, Adana
Aile İçi İletişim Sorunları
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Time Works
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
ö....s
Berfin Hanım ile terapi sürecimiz devam etmekte. Beni çok iyi dinlediğini ve anladığını yaptığı yorumlar ve çıkarımlarla görebiliyorum. Empati yeteneği çok yüksek. Berfin Hanım'dan terapi almadan önce kendim konusunda gaddar olduğumu fark ettim. Şimdi ise kendime özşefkat gösterebiliyor, kendimi önceleyebiliyorum.
u...
Doktor takvimi üzerinden ulaştım kendisine. OKB rahatsızlığım sebebiyle başvurdum. İşinde gerçekten profesyonel, iletişimi kuvvetli. Çeşitli terapi yöntemlerini sunuyor. Sıcakkanlı, oldukça ilgili, güler yüzlü.
Daha önce farklı psikologları deneyimleyen birisi olarak iletişimi bana güven verdi. Rahatsızlığım hafifledi. Kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Tek başıma yurt dışına çıkıp orada yaşamaya başladığımdan beri sosyal anksiyetem çok arttı, varlığının farkında bile olmadığım panik ataklar geçirdim. Dolayısıyla kendimden çok uzaklaştım. Tesadüfen Berfin Hanım’ın sosyal medyasından sayfası önüme çıktı ve kendisine ulaştığımda online terapiye bir şans vermeye karar verdim. İyi ki de vermişim, onun sayesinde kendi değerimi görüp, kendimi sevmeye başladım. İlk birkaç seanstan sonra kendimdeki olumlu değişimleri fark ettim. Biz seanslarımıza hala devam ediyoruz ve ben de kendimi tanımaya devam ediyorum sayesinde. Teşekkür ederim.
f.....
Anksiyete problemi yaşıyordum. Her gün ve gün aşırı ağrılarım oluyordu. Sürekli kalbimde bir sorun varmış gibi hissediyor doktora gidiyordum. Çevremdekilere kotu bir şey olacak gibi hissediyordum sürekli endişeliydim. Daha sonrasında bunun psikolojik olduğunu kabul edip tedavi olmaya karar verdim. Bu sırada ise DoktorTakvimi'nde gezinirken Berfin Hanım'a denk geldim. Kendisiyle iletişime geçip randevu oluşturdum. İlk görüşmemizin bile bana çok fazla olumlu etkisi oldu. Kendisi güler yüzlü, iletişime ve danışanına değer veren bir psikolog. Terapi surecimizin üzerimdeki etkilerini sadece kendim değil çevremden de geri bildirim olarak alıyorum. Yıkılmış özgüvenim, kendimde keşfedemediğim bir çok şeyi kendisiyle bu serüvende keşfettim. Çevreme bahsederken hayatıma olan güzel dokunuşlarından dolayı kendisinden mutlaka söz ediyorum ve öneriyorum.
Websitesi üzerinden ulaştım. Öfke kontrolü, anksiyete ve kaygı bozukluğu nedeniyle başvurdum. Oldukça iyi bir süreç geçiriyorum ve 3. seanstan itibaren olumlu yönde gelişmeler yaşadım. Kendisi özellikle klasik yaklaşımın dışında oldukça interaktif rahatlatıcı ve çözüm odaklı biri.Çevreme rahatlıkla danışmaları için tavsiye ederim.
z...
Berfin Hanım'a doktor takvimi uygulaması üzerinden ulaştım. Geçmişte yaşadığım olayları kabullenip hayatıma daha bilinçli bir şekilde devam edebilmek için kendisiyle iletişim kurdum. Berfin Hanım ile birlikte çok güzel bir şekilde ilerliyorum, bana bu konuda gerçekten yardımcı olduğuna inanıyorum. Berfin Hanım'ın en beğendiğim özelliği beni rahatlatacak şekilde sakin ve güler yüzlü konuşması. Çevreme de kendisini tavsiye ediyorum.
r....y
Ben duygular ve travmalarım üzerine kendisinden destek alıyorum, çok memnunum, hala da devam ediyorum, her hafta kendisine gidiyorum, kendisi karşı tarafın direk duygularını anlama konusunda çok iyi, benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyor, bu anlamda çok iyi bir psikolog olduğunu düşünüyorum, hala da devam ediyorum.
Berfin Çivican isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfin Çivican, Psikoloji. Size Berfin Çivican tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Berfin Çivican adresi nerede?Berfin Çivican şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi No: 69 Lokman Apartmanı Asma Kat No:1, Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfin Çivican isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berfin Çivican online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berfin Çivican isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfin Çivican, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berfin Çivican hangi dilleri konuşuyor?Berfin Çivican ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berfin Çivican isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfin Çivican bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berfin Çivican ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berfin Çivican hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Berfin Çivican hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar