Psikolog Berfin Polat, bölüm ikincisi olarak girdiği Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek şeref öğrencisi olarak mezun olmuştur. Öğrencilik sürecinde okulunun psikoloji topluluğunda görev almış, Bolu Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde ayakta tedavi gören şizofreni hastalarına gönüllü müzik dersleri vermiş ve Emin Terapi Merkezinde iki dönem boyunca staj yapmıştır. Staj süreci boyunca oyun terapisi, bireysel terapi, aile ve çift terapisi kapsamında yüzlerce seansı gözlemleme imkanı bulmuştur. Üniversite son sınıfta Avrupa Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği (EABCT) tarafından akredite edilen Türkiye Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği’nin vermiş olduğu ''Bilişsel Davranışçı Terapiler'' eğitimini Prof.Dr. M. Hakan Türkçapar ve ekibinden almıştır. Mezun olduktan sonra ise çocuk ve ergen terapisi alanına yönelmeye karar veren Berfin Polat, bu alanda çeşitli eğitimlere katılarak bilgi birikimini arttırmıştır. Türkiye Oyun Terapileri Derneği ve APT onaylı Yapılandırılmış Oyun Terapisi eğitimi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimi, Çocuk ve Ergenler için Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi gibi temel eğitimlerini tamamlayan Berfin Polat, yüz yüze yapılan ve üniversite onaylı Oyun Terapisi Uygulayıcısı sertifikası almasını sağlayan Oyun Terapisi Uygulayıcısı Eğitimini de tamamlayan Psikolog Berfin Polat, şu anda Emin Terapi Merkezi'nde Çocuk&Ergen psikoloğu olarak çalışmaktadır.
Eğitimleri:
- Yapılandırılmış Oyun Terapisi Teknikleri ve Sanat Terapisi Eğitimi (Kl. Psk. Dr. Birgül E. Bakay , APT VE OTD onaylı)
- Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi (40 saat + süpervizyon; Nedim Toker, Paradoks Psikoloji)
- Oyun Terapisi Eğitimi (Yüksek Psikoloji Akademisi)
- Çocuklar için Bilişsel Davranışçı Terapisi Eğitimi (Yüksek Psikoloji Akademisi)
- Ergenler için Bilişsel Davranışçı Terapisi Eğitimi (Yüksek Psikoloji Akademisi)
- Çocuk ve Ergenlerde Cinsel Eğitim Programı
- Çocuk ve Ergen Terapisinde Kullanılan Bilişsel Davranışçı Teknikler Eğitimi (Pozitif Bilimler Akademisi)
- Çocuklarda Davranış Bozuklukları Eğitimi
- Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar)
- Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
- Psikolojik İlk Yardım Eğitimi (Türk Psikologlar Derneği)
- Afet Sonrası Çocuklara Yönelik Travma Odaklı Yaklaşımlar (Türk Psikologlar Derneği)
- Aile ve Çift Terapisi Eğitimi (Uzm. Kl. Psk. Mehmet Emin Kızgın)
- Aile ve Çift Terapisinde Kullanılan Teknikler Eğitimi

- Sınav Kaygısı
- Okul Fobisi
- Ergenlikte Ortaya Çıkan Davranış Bozuklukları

Çocuk ve Ergen Danışanları (4-14 yaş) kabul ediyorum

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kabul edilen yaş grubu: en az 4 yaşındaki çocuklar

Randevu +21 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

Konum: Emin Terapi Merkezi Oyun Terapisi

Oğlumun öfke nöbetleri ve tuvalet eğitimindeki sorunlarının çözümü için oyun terapisti arayışımız sırasında yolumuz Berfin hanımla kesişti. İşini seven, güler yüzlü, profesyonel bir psikolog.

Çocuğumun arkadaşlarıyla oyun kurma konusunda sıkıntıları vardı. Bu sebepten dolayı başvurduk. Seansların çok faydasını gördük. Geri dönüşleri güzel oldu. Süreç başarılı geçti. Mutluyuz. 8 seans aldık. Tesadüfen tanıştık ve çok memnun kaldık.

Ü

İçine kapanık bir kızım var. Sosyalleşmesi için başvurduk. 4 seans oldu gideli. Sürecimiz devam ediyor. Okuldaki öğretmeni söyledi, biz öyle gittik. Okullar açılınca daha net belli olacak durumu. Şimdilik yine de iyi gidiyor. Yabancı bir ortama girdiği zaman biraz arkadaş edinmeye başladı. Biz bunu gördük. Berfin Hanım çok iyi bir uzman. Abla ve arkadaş gibi yaklaşıyor kızıma. Benim kızım herkese ısınan biri değil hele de uzman ve doktorlara. Ama Berfin Hanım'a giderken mutlu gidiyor. Her şeyi onunla paylaşıyor.

Kızım için gittik. Endişeliydi. Berfin Hanım'ın iletişimi ve yaklaşımı çok güzel. Kızım severek ve isteyerek gidiyor. Tereddüt etmiyor. İnternetten kendim araştırarak buldum. 7 seans oldu gideli. Her şey olumlu ilerliyor. Teşhisleri nokta atışı gibi. Çok doğru tespitleri var. Bana da tavsiyelerde bulunuyor, ben de uyguluyorum. Biz çok memnunuz.

Kızım için başvurdum. Tuvaletini tutuyordu. Oyun terapisi aldık. 6-8 seans gittik. Çok ilgili ve takip eden bir uzman. Önerilerde bulundu. Telefonla arayıp destekte oldu. Gelişmeye açık hevesli birisi. Kızımla bağıda çok güzel. Yaptığı uygulamalardan sonuç aldık. İlerleyen dönemlerde ihtiyaç duysam tekrar görüşebileceğim bir uzman. Sürecimiz şu an bitti. Biz çok memnun kaldık.

Kızım için başvurdum. Oyun terapisi aldık. Yaz döneminde olduğumuz için ara verdik. Tekrar başlayacağız. 6 seans aldım. Biraz değişiklik oldu. Berfin Hanım'ın bize katkısı oldu. Berfin Hanım çok iyi bir uzman. İletişimi de çok iyi. Kızımla ilgili geri bildirimleri güzel. Kızımın insanlarla iletişimi pek iyi değil. Ama Berfin Hanım'ı sevdi. Onunla konuşuyor. Başka arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Biz memnunuz.

Konum: Emin Terapi Merkezi Çocuk ve Ergen Terapisi

Berfin Hocama 13 yaşındaki kızımın ergenlik problemleri sebebiyle başvurduk. Kızımın ciddi bir agresyonu vardı her duruma öfkeyle yaklaşıyordu ve artık iletişim kurmakta çok güçlük çekmeye başlamıştık bizlere yabancılaştığını hissediyorduk. Berfin Hocamla görüşmeye başladığından beri iletişimimi gözle görülür biçimde İyileşti. Eskiden öfkeyle karşılık verdiği durumlarda şimdi kendini kontrol etmeye gayret ediyor. Sürecimiz devam ediyor ve gidişattan çok memnunuz.

Konum: Emin Terapi Merkezi Ergen Terapisi

7 yaşındaki oğlum için başvurduk geceleri korku problemi var ve içine kapanık benim oğlum Berfin Hanım'ın iletişiminde iyileştirici enerjisini hissetmemek mümkün değil memnunum şu an, çocuğumda pozitif etkilerini görüyorum..

Ö

Genel olarak memnun kaldık. 6 yaşındaki oğlum için toplamda 6 seans görüşme sağladık. Genel davranışları, yönlendirmeleri çok iyiydi. Yönlendirmeleri sonucunda dikkatini daha toplayıcı daha dikkatli olmasını sağladı. Çok büyük problemimiz yoktu genel olarak yönlendirmeleri etkili oldu.

Konum: Emin Terapi Merkezi Oyun Terapisi

Berfin Hocamızın çocuklarla kurduğu iletişim kesinlikle çok iyi çocuğum her seansa çok istekli gidiyor. Terapiye başlama sebebimiz çocuğumdaki özgüven problemiydi baya bir yol katettik. Çocuğumda gözle görülür değişimler var iyi ki terapiye başlamışız diyorum . Berfin Hocam'ı kesnlikle herkese tavsiye ediyorum.