fa...n
Konuşma bozukluğu ve pelteklik nedeni ile başvurduğumuz terapistimizle bir yıl geçirdik ve olumlu sonuç aldık .. hocamızın ilgisinden çok memnun kaldık tavsiye ederim.
tu...
Berfin hanımla 1 bucuk senedir devam ediyoruz oğlumda çok güzel olumlu fark oldu güzel ilerledik . ilgili sicak kanlı terapistimis kesinlikle tavsiye ederim
em....
Ben yaklaşık 6 ay önce Berfin hocadan kekemelik ve hızlı bozuk konusma üzerine terapi almaya başladım önceki hayatıma göre günlük hayatta ve her zaman konuşurken zorlanmam hızlı konuşmam ve takılmamın büyük bir bölümünü atlattım şuan ayda 1 kere olmak üzere kontrol dersleri yapıyoruz.
Artık her zaman daha rahatım ve daha iyiyim Berfin hoca sayesinde artık daha bir hayatım var.
h....u
Berfin hanımla üç aylık bir ders sürecimiz oldu bu süreçten çok memnun kaldım kızımın konuşmasında harflerde ve içine kapaniklik sorunu vardı bu sorunları üç ay gibi kısa bir zaman diliminde çok güzel bir ilerleme kaydettik Berfin hanımın ilgisini güler yüzlülüğünü çok sevdik aklımdaki bütün soru işaretlerinin giderilmesinde çok yardımcı oldu çok güze bir ilerleme sağladı kızımda
fu...n
Kekemelik sebebiyle basvurdugum Berfin hocadan 3 aydir seans almaktayım. Bu süreçte ailem de ben de takılmalarımin azaldığını fark ediyoruz. Terapistim süreçte ilgili ve yardımcı oldu her soruma cevap bulabildim. Kendisine minnettarim
f.....
Benim oğlumda konuşma bozukluğu vardı çok kurum değiştim faydası olmadı yaklasik 10 sesinde hata vardu yaşıtları
onu anlamadigindan ağzını bile açmıyordu.Berfin hocamızla tanıştık 6 ayda oğlumun konuşması yüzde yüz düzeldi çok şükür iyiki Berfin hocamızı tanıdık.cocuklarla iletişimi çok güzel çok candan mutevazi çocukları dinleyen anlayan iyi öğreten sevdiren hoca herkese tavsiye ederim.
f,...
Oglum 3 yaşindaydı başladigimizda sadece anne baba diyordu. 8 aydır geliyoruz harika sonuç aldık yasıtlarıyla aynı cümleleri kuruyor suanda . Berfin hanım da güler yüzlü ve ilgili
k.....
Oğlumun konuşmasında ve kelime kurmasında problemler yaşıyorduk berfin hocamızın aracılığıyla ve yardımıyla gayet başarılı bir yolda illerdeki ve sonuç olarak başarılı bir imza attık berfin hocanın tüm emeği sağlık iyiki sizi tanıdık
d....d
Oğlumdaki geç kalınmış harf eksiklikleri ve yanlış harfler için Berfin hocam la Defne Eğitim Kurumunda tanıştık.7 ay gibi kısa sürede sorunlarımız ve eğitimimiz tamamlandı.Biz aile olarak Berfin hocamin eğitiminden ve ilgisinden çok memnun ayrıldık.Tatlı dilli güler yüzlü oluşu ve ilgisi için Berfin hocamı tavsiye ederim.
Berfin Ustabaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfin Ustabaş, Dil ve Konuşma Terapisi.
Berfin Ustabaş adresi nerede?Berfin Ustabaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- emek mah. ozan sok. no 47 defne rehabilitasyon Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfin Ustabaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berfin Ustabaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berfin Ustabaş hangi dilleri konuşuyor?Berfin Ustabaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berfin Ustabaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfin Ustabaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berfin Ustabaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berfin Ustabaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Berfin Ustabaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Dil ve Konuşma Bozuklukları
Eskişehir Konuşma Sesi Bozuklukları
Eskişehir Akıcılık Bozuklukları
Eskişehir Gecikmiş Dil ve Konuşma
Eskişehir Artikülasyon Bozukluğu
Eskişehir Çocukluk Çağı Apraksisi
Eskişehir Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Eskişehir Fonolojik Bozukluklar
Eskişehir Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları