Üniversiteyi başarıyla tamamladıktan sonra çeşitli kurumlarda staj yaparak deneyim kazandım.
Yetişkinlerle Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi tamamladıktan sonra danışan kabulüne başladım.
Kuştepe, İstanbul
Trump Towers Kule 2 kat 18
Osmaniye Mah. Olgunlar Sk. No:22/1, Bakırköy
Psikoofis
f.....
Kizim icin gorusmeye gitik kızımmin anksiyete sorunu vardi gayet iyi gecti ilk görüşmede çıktığında o kadar rahatlamis ve mutluydu ki diger görüşmelere severek katılım saglayacak tesekur ederim
Yaklaşık iki aydır Berfin hanım ile görüşüyoruz. Başlangıçta yaşından dolayı tecrübesiz olabileceği korkusuyla arkadaş tavsiyesi üzerine seanslarımıza başladık, ilk seanstan itibaren yanıldığımı anladım, çok iyi bir dinleyici. İçime attığım çok büyük korkularım ile yüzleştim ve yüzleşmeye devam ediyoruz. Artık kendime özgüvenim ve saygım daha fazla iş yerinde olan sorunlarım kendiliğinden çözülüyor hayat aslında kolay ve çok güzelmiş kendisine çok teşekkür ediyorum.
g.....
Gayet memnun kaldım süreçten ve devam da ediyoruz.Kendim için tercih ettim.Aktif bir dinleyici kendisi, aynı zamanda ilgili ve alakalıydı.Seans dışında da herhangi bir problem olduğunda kendisine ulaşım sağlayabildim. 2. görüşmemiz oldu, şu anda süreç güzel oldu, memnunum.
Çok başarılı bir danışman, işini profesyonelce yapıyor.Yaşı çok genç ama çok tecrübeli.Önerileri için tercih ettim,çok kısa sürede sonuç aldım.İşini çok iyi yapan biri,herkese şiddetle tavsiye ederim.Kızım üniversite tercih aşamasındaydı,yurt dışına yerleşme ve burada yaşam adına kararsızdı.Öfke nöbetleri yaşıyordu.Berfin Hanım ile görüştükten sonra çok süre içersinde tercihlerini yaptı ve yerleşti.Sakinleşti ve şu an üniversite öğrencisi.
Ben kendisine yaklaşık 3 seans gittim, çok da memnun kaldım. Kendimi iyi hissediyorum seanslar sonucunda. Herkese tavsiye ederim. Psikolojik olarak daha farklı düşündüğümü anladım. Seansa gitmeden önce çok karamsar olduğumu farkettim. Berfin Hanım olaylara farklı açılardan bakmamı sağladı.
f.....
Ben kendisinden memnunum, hala da devam ediyorum zaten.Tavsiye ediyorum. Hamileyim ve 3 yaşında da kızım var.Kızım için başladık çünkü kardeşini kıskançlıkla karşıladı.Çok destek oldu. İlk önce ben danışanıydım. Ben yetişkin olarak daha agresif bir yapıya sahiptim, daha sabırsızdım .Berfin Hanım ile görüştükten sonra daha ılımlı oldum. Çevremden olumlu geri dönüşler aldım.
2.5 ay oldu, Berfin Hanım'a belirli aralıklarla gidiyorum. Kızım 4 yaşında.Yaş geçişlerinde sendromlar ve öfkeleri oluyordu.Bunun için tercih ettim, şimdi kızım daha sakin.Memnun kaldım.Çocuğuma yaklaşımı sıcak ve yumuşak.Kızıma sakin davrandı .Beni de çocuğuma karşı nasıl davranmam gerektiği konusunda yönlendirdi.Şimdi kızım daha iyi.
Tesadüfen gittim. Yaklaşımları çok iyi,çok güzel dinliyor.Bir de saat takıntısı yok, yaklaşımı daha çok arkadaş gibi.Kendinden örnekler vererek ilerliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Bende öfke,stres,agresiflik vardı ve kindar bir insandım .Şimdi kendimi bazı şeylerde dizginleyebiliyorum.Kendimi durdurabiliyorum.Öfke kontrolümü çok iyi yapabiliyorum. Ailem de farkında,Berfin Hanım beni kendime getirdi.Kendimi sevmeye, kendime değer vermeye başladım.Kesinlikle herkese öneririm.
Ben çok memnunum Berfin Hanım'dan.Seanslar iyi gidiyor. İletişimi kuvvetli. Güzel bir bağ kurduk. Berfin Hanım'dan çok memnunum. Kendimi daha rahat ifade ediyorum.Sadece Berfin Hanım'a değil herkese karşı daha rahatım. Ev ödevleriyle de bu durumu pekiştiriyoruz.
c.....
Ben çocuğum için gittim,memnun kaldı.Oğlum için gittim, tavsiye üzerine memnun kaldım.Bir sıkıntım yok,devam etmeyi düşünüyorum.Yeni başladı sürecimiz.3. seansımız oldu, bir sıkıntımız yok.Oğlum daha sakin oldu,daha rahat oldu, korkuları daha hafifledi.Kendine daha öz güveni geldi.İlk başladığımızla şu an arasında fark var.Gelecek süreçte daha iyi olacağını ümit ediyorum.
Berfin Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfin Yıldız, Psikoloji. Size Berfin Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu.
Berfin Yıldız adresi nerede?Berfin Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye Mah. Olgunlar Sk. No:22/1 Bakırköy
- Kuştepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfin Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berfin Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berfin Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfin Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Berfin Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfin Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berfin Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berfin Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Berfin Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakırköy Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Bakırköy Aile İçi İletişim Sorunları
Bakırköy Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Bakırköy Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Bakırköy Davranış Bozuklukları