Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Büyükşehir mah. Cumhuriyet cad Ekinoks Rezidans E 1 Blok no:137, Beylikdüzü, İstanbul
Zuhuratbaba mah. Şükran çiftliği sok. Ata apt. No:15 D:12, İstanbul
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Louisa Duss
Masal Terapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Berfin Yılmaz, Mardin Devlet Hastanesi poliklinik servisinde yatılı hastalarla çalışma fırsatı bulmuş ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde grup ve bireysel seanslar gerçekleştirmiştir. Profesyonel yaşamında, Özel Bir Yer Anaokulu, Pera Güzel Sanatlar gibi eğitim kurumlarında çalışmış; ayrıca, Anatema Danışmanlık Merkezi'nde ergen ve yetişkinlere bireysel psikoterapi hizmeti sunmuştur. Maya Vakfında gönüllü olarak bir sene çalışarak, çocuklar için çeşitli etkinliklere katılmış ve uygulama yapmıştır.
Öğrencilik ve mesleki hayatı boyunca birçok seminer, kongre ve söyleşiye katılan Psk. Yılmaz, danışanlarına daha etkili yardım sağlamak amacıyla Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Dinamik Yönelimli Terapi, Aktarım Odaklı Terapi, Şema Terapi, Filial Terapi, Masal Terapisi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Çocuk Değerlendirme Testleri gibi alanlarda çeşitli eğitimler almıştır.
Psk. Yılmaz, ergen ve yetişkinlerle çalışmakta olup, terapilerinde ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi modellerini uygulamaktadır. Şu anda online ve yüz yüze terapi hizmeti sunmaktadır.
e ...o
Yakın zamanda çok değer verdiğim birini kaybetmemin ardından hayattan soğudum ve hiçbir şey yapmak istememeye başladım. Bu zor süreçte, Berfin Hanım’la terapiye başladım ve kendisiyle online olarak görüşüyoruz. Bir ay gibi kısa bir sürede, Berfin Hanım sayesinde inanılmaz bir yol katettim. Empatik yaklaşımı, profesyonel rehberliği ve sıcak iletişimi ile bana büyük destek oldu. Her seans, kendimi biraz daha iyi hissetmemi sağladı ve hayata yeniden tutunmamda önemli bir rol oynadı. ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
o....u
Duygusal dalgalanmalar ve ilişki sorunlarıyla başa çıkmak, benim için gerçekten zorlu bir süreçti. Geceleri uyuyamamak ve sürekli endişe duymak, günlük yaşamımı oldukça etkiliyordu. Ancak, tavsiye üzerine terapi sürecine başladığım Berfin hanım sayesinde artık bu zorluğun üstesinden gelmeye başladım. Kendisi, davranışçı ve şematerapi ekollerini başarıyla birleştirerek(özellikle bu ekolleri çalışan terapist arayışındaydım) benimle empatiyle ilerliyor ve olumlu değişimler yaşamamı sağlıyor. Terapi sürecindeki ilerlemem sayesinde, kendimi daha güçlü ve dengeli hissediyorum. Bu deneyimi, web sitesinde paylaşmak istememin sebebi, başkalarının da benim gibi zorlu süreçlerle başa çıkabileceğine dair bir umut ışığı oluşturmak. Psikoloğumun profesyonel yaklaşımı ve destekleyici tutumu sayesinde, her geçen gün daha iyi hissediyorum. Ona minnettarım ve terapi sürecindeki ilerlememi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.
m....i
Psikologumla olan terapi sürecimden son derece memnun kaldım. Kendisi beni anlayışla dinledi ve duygusal olarak destekledi. Acımasız davranışlarım ve kaygı bozukluğumla baş etmem konusunda bana büyük bir rehberlik sağladı. Empati ve profesyonellikle yaklaşması, terapi sürecimi olumlu yönde etkiledi. Kendisine minnettarım ve kesinlikle tavsiye ederim.
i̇....
Yaklaşık bir sene önce kaygı problemlerimden dolayı seanslarımıza başladık ve görüşmelerimizde psikoloğumun destekleyici tutumu ve yakın takibi bu süreci çok daha rahat olarak yönetebilmeme yardımcı oluyor. Kendisinin yaptığı tespitler ve verdiği öneriler bana farklı bakış açıları kazandırıyor ve gün geçtikçe kendimin daha iyi bir versiyonuna dönüşüyorum. Bu süreçte beraber yol almaktan oldukça memnunum.
Kaygı bozukluğu, yoğun obsesif düşünceler sebebiyle terapi almaya karar vermiştim. iyi ki bu yolda Berfin Hanım karşıma çıkmış. profesyonel bir destek almak istiyorsanız Berfin Hanım’a güvenebileceğinizi söyleyebilirim. Her zaman her şartta bir çözüm yolu olabileceğini, pozitif enerjisi ve akılcı yaklaşımlarıyla göstermeye çalışıyor danışanına. 2,5 aylık terapi sürecimden sonra daha sakin ve dingin düşünebildiğimi, umutlu olduğumu fark ettim. terapi sürecimiz devam ediyor ama bu defa daha sağlıklı düşünerek ilerletebiliyorum süreci, kendisine çok teşekkür ediyorum.
y....s
Berfin hanıma yüksek anksiyetem sebebiyle başvurdum. Kendisinin profesyonel yaklaşımı, can kulağıyla dinlemesi, her sorusunda farkındalığımın artmasına vesile olmasıyla birlikte oldukça rahatladım diyebilirim. İlaç kullanmayı bile düşünmüştüm ama terapi seanslarımız sayesinde şuan gerek duymuyorum. Kendisine gitmeye devam edeceğim. Seans günlerimizi iple çekiyorum
r....i
Berfin hanım hayattaki en güzel şansım diyebilirim. Panik atağım için başvurmuştum kendisine ve bana şefkatle ve çözüm odaklı yaklaşması, nokta atışı sorular sorarak farkındalığımın artmasına yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyor. Kendisi baya bilgili bir kadın ve bildiklerini uyguladığı yöntemlerle güzel bir şekilde aktarıyor size. Seanslarımız devam ediyor ve ben gitmeye devam edeceğim.
4 yıldır mücadele ettiğim anksiyetem ile baş edebilmek için Berfin hanımdan yardım alıyorum. Kendisi gerek hanımefendiliğiyle gerek empati yeteneğiyle bu yolda yürürken bana çok yardımcı oluyor. Genç olmasına rağmen gösterdiği profesyonellik yaşın mesleki açıdan önemli olmadığını gösteriyor :)
c....a
Berfin hanım'a bir süredir hem yüzyüze hem online olacak şekilde gidiyorum. Genel olarak stresle baş etme, öfke problemi ve uyku sorunum için gidiyorum. Yaklaşımı, anllattıklarımı ilgiyle dinlemesi, gösterdiği yol ve bakış açısı hayatımı kolaylaştırdı. Göremediğim yerlerden bakmamı sağlayarak bana farklı bir bakış açısı ve farkındalık kattığına inanıyorum. Seanslarımızı keyifle bekliyorum:)
f.....
Berfin hanımla tanışmak en güzel şanslarımdan biri diyebilirim. İşinde gayet profesyonel biri ve sizi çok iyi dinliyor. Aile içi ilişkilerimden kalan travmalarım vardı ve artık bu günlük hayatımı etkilemeye başlamıştı. Berfin hanımla çalıştıktan sonra travmalarım artık eskisi gibi canımı yakmıyor. Nasıl baş etmem gerektiğini çok iyi öğrendim bu süreçte. Mesleki hayatında kendisine başarılar diliyorum..
Berfin Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfin Yılmaz, Psikoloji. Size Berfin Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Berfin Yılmaz adresi nerede?Berfin Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir mah. Cumhuriyet cad Ekinoks Rezidans E 1 Blok no:137 İstanbul
- Zuhuratbaba mah. Şükran çiftliği sok. Ata apt. No:15 D:12 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfin Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berfin Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berfin Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfin Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Berfin Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfin Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berfin Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Berfin Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu