Psk. Dan.
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Şema Terapi
Psk. Dan. Berfu Tuğrul
Psikolojik Danışman, Oyun Terapisti ve Aile Danışmanı ünvanlarına sahiptir. Çocuk ve Ergen Danışmanlığı , Bireysel Danışmanlık, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu alanlarında online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti vermektedir. Danışanlarını ortağı olduğu Kairos Psikoloji Merkezinde kabul etmektedir.
Aldığı eğitimlerden bazıları;
• Gottman Çift Terapisi 1. Düzey Sertifikası, Gottman Enstitüsü
· Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Sertifikası,Türk Psikoterapistler Akademisi (120 saat)
· Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi, (120 saat)
· Aile Danışmanlığı Sertifikası,(YÖK Onaylı, 475 saat),
· E.M.D.R Uygulayıcı Sertifikası,(100 saat), İstanbul Gedik Üniversitesi,
· Çocuk ve Ergen E.M.D.R. Uygulayıcı Sertifikası,
· DENVER 2 Gelişimsel Tarama Testi,
· Çocuk Resimlerinin Psiko-Pedagojik Analizi
· Çocuk Testleri Eğitimi Uygulayıcı Sertifikası (Gesell Gelişim Testi, Goodenough Harris Bir İnsan Çiz Testi, Draw a Person, Koppitz İnsan Çizimi Testi, Aile Çiz Testi, Ağaç Çiz Testi, Bahçe Testi, Catell 2A Zeka Testi, Peabody Kelime Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Ankara Gelişim Envanteri, Çocuklar için Depresyon Ölçeği, Anksiyete Ölçeği, DEBH Ölçeği, Sosyal Fobi Ölçeği),
· Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Uygulayıcı Sertifikası,
· Sanat Terapisi Eğitimi,
· Masal Terapisi Eğitimi,
· Özgül Öğrenme Güçlüğü,
· Cinsel Terapi Uygulayıcı Sertifikası
· NLP (Nöro-Linguistik Programlama)
· Terapötik Kart Uygulayıcı Belgesi
· Sanal Bağımlılık ve Müdahale Süreci, ATÜSEM,
· Mesleğe Hazırlıkta Evlilik ve Aile Danışmanlığı, Düzakın Psikoterapi,
· Sınav Kaygısı ve Çözüm Yolları, Madalyon Akademi,
· III. PDR Öğrencileri Günü “Denge”, TED Üniversitesi,
· 14. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrencileri Kongresi, Akdeniz Üniversitesi ,
· Kabul Kararlık Terapisi Yönelimli İlk Görüşme, Vaka Formülasyonu ve Davranışcı Müdahaleler, Akdeniz Üniversitesi,
· BARIŞ Temalı PDR Öğrencileri Günü,
· Profesyonel ve Sosyal Hayata İlişki Yönetimi,
· Etkili Anlatım, Etkileme ve İletişim Sanatı, Yaşamartı,
· Liderlik ve Motivasyon, Yaşamartı,
i̇...
Berfu hocamın sayesinde 3 yaşındaki kızımın öfke problemini çok iyi yönetilen bir oyun terapisi süreci ile çözdük. Kızım seanslara koşarak gidiyordu gerçekten. Gözüm kapalı tavsiye ederim harika bir psikolojik danışman.. İyi ki yollarımız kesişmiş…
a....k
Berfu hocamla oğlumun okul toplantısında tanışmıştık. Yakın zamanda oğlumun tırnak yeme ve uzamama problemlerinden dolayı oyun terapisine başlamıştık ve kısa sürede bu sorunumuz çözüldü. Berfu hocamızın ilgi alakası, çocuklara yaklaşımı ve samimiyetini baştan sona hissediyorsunuz. Kendisiyle bu süreci atlattığımızı görmek çok kıymetli bizim için.. görüşmeyi düşünen herkese tavsiye ederim.
t.....
Berfu Hanim'la, oğlum doğduktan sonra kızımda oluşan kardeş kıskançlığı sebebiyle yollarımız kesişti. Önce bizimle görüşüp hem sorularımızı yanıtladı hem de sorunu anlamak için sorular sordu. Her oyun terapi sonrasında kızımın kardeşine karşı daha sevgi dolu yaklaştığını hatta birlikte oyun oynadıklarına şahit oluyoruz.Bizler de güvenebileceğimiz bir uzmandan rehberlik alabiliyoruz. Çocuklarınızla yaşadığınız sorunlar konusunda çekinmeden danışabileceğiniz bir uzman Berfu Hanim. Tavsiye ederim.
Berfu hocama hayatım içinden çıkılmaz bir dönemde hissettiğim anda bireysel terapi için başvurdum.Kendisi ile daha başlangıçta olmama rağmen yöntemleriyle,bakış açısıyla şimdiden farklındalığımı arttırdı.Güler yüzüyle ve samimiyetiyle kendimi rahat hissettirdi.Gelmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
u.....
Berfu hocama arkadaşımın tavsiyesiyle başladık. 2 çocuğum var ve aralarında 2 yaş var. Büyük oğlum kardeş kıskançlığı yaşıyordu. Berfu hocam sayesinde bu sorun neredeyse çözüldü. Hala da seanslara devam etmekteyiz, sürecin sonuna geldik. Anne baba olarak bizlere çok güzel yönlendirmelerde ve önerileride bulunuyor. Herkese kesinlikle tavsiye ederiz.
z.....
Berfu hanıma gelmekte çok gecikmişim keşke daha önce hayatıma girseydi. Yoğun kaygılar yaşıyordum ve arkadaşımın yönlendirmesi ile Berfu hocamla seanslara başladık. Kendisiyle böylesi gelişip, farklı pencerelerden bakmayı geliştirebildiğim için çok şanslıyım. Hayatımın her noktasında kendisine danışmaya ve kendimi geliştirmeye devam etmeyi çok istiyorum.
Berfu hanıma arkadaşımın önerisi ve yoğun araştırmalarım sonucunda gitmeye karar verdim. Çok yoğun kaygılar yaşıyordum ve bunlarla baş edebilmek, hayatıma daha rahat odaklanabilmek adına destek almak istedim. Kısa sürede de sonuç aldık, artık daha rahat kaygılarımla baş edebiliyorum. Kendim için yaptığım en iyi şey, bugüne kadar aldığım en mantıklı karar diyebilirim.
c.....
Çok yakın zamanda, hayatım bir daha eskisi gibi olamayacak dediğim anda Berfu hocayla tanıştım. Bir kaç aydır kendisiyle görüşüyoruz. Terapiye başlamadan önce hayatımın bittiğini, artık bir amacım kalmadığını düşünürken şuanda geleceğe dair güzel planlar yapıyorken buluyorum kendimi. İyi ki sizinle tanışmışım. İyi ki yollarımız kesişmiş. Yine olsa yine size gelirdim.
m....s
Berfu hocadan aldığım psikolojik destek benim için gerçekten hayatımı değiştirdi. Kendisiyle başladığımız süreçte, içsel sıkıntılarımı anlamak ve bunlarla baş etmek konusunda önemli adımlar attım. Berfu hocanın empatik ve anlayışlı yaklaşımı, beni derinlemesine dinlemesi ve sorunlarıma odaklanması, kendimi rahat hissetmemi sağladı. Kendisiyle geçirdiğim her seansta, içsel gücümü yeniden keşfetmemi ve daha sağlıklı bir zihinsel duruma ulaşmamı destekledi. Onun rehberliği sayesinde, hayatıma daha olumlu bir bakış açısıyla yaklaşabiliyorum. Berfu hocayla çalışmaktan dolayı çok memnunum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim."
Berfu Hanım'dan kızımın kaygı sürecini yönetebilmek adına destek aldık. Bu süreçte bizim için en önemli etken kızımızın terapilere isteyerek, olumlu duygularla katılmasıydı. Tam da dilediğimiz gibi bir süreç seyretti. Kızım zor bağan kuran ve iletişim kurmaktan çekinen bir çocukken Berfu Hanım ile son derece olumlu bir iletişim içinde bağ kurarak tüm süreçe ilgi ve istekle katıldı.
Berfu Tuğrul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfu Tuğrul, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı, Pedagoji. Size Berfu Tuğrul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu.
Berfu Tuğrul adresi nerede?Berfu Tuğrul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mahallesi 2002. Sokak Park Plaza Daire No: 9 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfu Tuğrul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berfu Tuğrul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berfu Tuğrul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfu Tuğrul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berfu Tuğrul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfu Tuğrul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berfu Tuğrul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berfu Tuğrul hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Berfu Tuğrul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berfu Tuğrul hangi sigortaları kabul ediyor?Berfu Tuğrul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.