Uzm. Kl. Psk. Beril Anlı, çocukluğumdan beri insan odaklı hem girişken hem de gözlemlemeyi seven yönlerimi de göz önünde bulundurarak, Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünü tercih ettim. Lisans eğitimim süresince çeşitli rehabilitasyon merkezinde ve hastanelerde staj yaptım. Rehabilitasyon merkezinde yaptığım staj bana özel gereksinimi olan çocuklar ve onların aileleri ile çalışma fırsatı tanıdı. Fransız Lape Hastanesinde yaptığım stajda hem klinik vaka gözlemleri hem de hastane doktorlarından eğitimler aldım. Mezuniyet senemde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde AMATEM, kapalı kadın ve kapalı erkek servislerinde stajyer olarak çalıştım.
Lisans eğitimimi onur belgesi ile tamamladım. Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimimi tamamladım. Bununla birlikte Çocuk ve Ergenlerde uygulanan test eğitimlerine sahibim. Meslek hayatıma diğer psikolojik ekollerini ekleyerek eklektik bir biçimde devam etmek öncelikli hedefim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı

Konum: Özel muayenehane Randevu

İnternet aracılığıyla kendisine ulaştık. 4 yaşındaki kızımızın okula gitmek istememesi için gittik kendisine iyiki gitmişiz çok kısa sürede çok yardımcı oldu bize. Okula gönderirken çok zorlanıyorduk her sabah çok zor geçiyordu. Ama artık bu durumu aştık. Neden gitmek istemediğini anlamamızı sağladı. Aile olarak ne yapmamız konusunda çok destek oldu. Hem bizimle hemde kızımızla görüştü. Biz çok memnun kaldık.

Konum: Özel muayenehane Randevu

Beril hanıma sınır koyma ile ilgili oluşan problemler üzerine başvurduk. Önce bizimle görüştü nasıl bir yol izlememiz gerektiğini anlattı. Süreç hakkında bizi bilgilendirdi. Sonrasında kızım için oyun terapisine başladık. Başlarda gitmek istemeyen kızım şimdi her hafta isteyerek gidiyor. Bu şekilde devam edersek sorunumuzun çözüleceğine inanıyorum. Hem bize hem de kızımıza çok iyi geldi.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Beril Anlı Ebeveyn Danışmanlığı

Beril hanımdan ebeveyn danışmanlığı aldık. Ebeveynlikte özellikle kendimizi yetersiz hissettiğimiz durumlar için bize çok yardımcı oldu. Bizi hiç bir konuda yargılamadan dinledi ve hiç bir zaman suçlayıcı bir tavırla yaklaşmadı. Kendisi ile konuşurken çok rahat olmamızı sağladı. Aklımıza takılan her türlü durum ve soruyu ayrıntılı ve ilgili bir şekilde yanıtlıyor. Yaptığımız ebeveyn seanslarında kendimizle de çocuğumla da ilgili yeni şeyler keşfettik. Birlikte çok yol katettik. Aile ilişkilerimizin gerçekten pozitif olarak çok değiştiğini gözlemliyoruz.Tanıdığımıza çok memnunuz.

Z
Konum: Uzm. Kl. Psk. Beril Anlı Ergen Terapisi

Beril hanım oğlum için zor zamanlarında ve kendini tanıma yolculuğunda eşsiz bir rehber oldu. Oğlumla seanslara başlayalı 6 ay oldu. İlk seanstan itibaren oğlumdaki değişimleri kendim gördüm. Beril hanım bizimle de görüşmeler yapıp nasıl davranacağımız hakkında yol gösterdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Beril Anlı Psikoloji Randevusu

Beril hanımı 6 yaşındaki kızımızın sosyal kaygılarından dolayı psikolog ararken arkadaş tavsiyesi üzerine bulduk. İlk başlarken çekinmiştik ancak ne kadar doğru bir karar verdiğimizi yaşayarak deneyimledik. Kızım için oyun terapisine başladı. İlk günden itibaren çok memnun kaldık. Kızımızı düzenli şekilde seanlara götürüyoruz. Biz kızımızda kısa süre içerisinde çok ciddi ilerleme gördük. Beril hanım terapi haricinde de çok ilgili, yönlendirici ve çözüm odaklı. Herkese tavsiye ederiz.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Beril Anlı Psikoloji Randevusu

7 yaşındaki oğlumuz için tavsiye üzerine Beril hanım ile tanıştık ve seanslarımıza başladık. Oğlumuzun yaşadığı sağlık sorunları sonucu iyileşmesine rağmen devam eden yoğun kaygıları ve kaybetme korkusu vardı. Oyun terapisiyle sürecimiz başladı ve devam ediyor. Beril Hanım'ın seansları kısa sürede etkisini gösterdi. Güler yüzü, samimiyeti ve mesleğinde gösterdiği başarılar nedeniyle çok memnunuz.

I
Konum: başka bir yer Diğer

Sosyal medyadan kendisine ulaştık. Çocuğum için kendisinden oyun terapisi almaya başladık. Şimdilik ilk seansımıza gittik, yakın zamanda ikinci seansımıza gideceğiz. Görüşmemiz çok olumlu geçti. Bizlere karşı olan yaklaşımı çok pozitifti. Süreçle alakalı bizi bilgilendirmesini de çok beğendik, gayet memnunuz. Ayrıca klinik çok temiz, ferah ve ulaşımı çok kolay.

Kızımın bilgisayarının başında oyunda geçirdiği süre bütün hayatını kaplıyordu ama bunu bir türlü kabul etmiyordu ve biz aile olarak ne yaptıysak fayda etmedi. Bizde artık bu konuda yardım almamız gerektiğine karar verdik ve arkadaşlarımızın tavsiyesi ile Beril Hanım ile tanıştık. İlk görüşmemizden itibaren çok olumlu ve samimi bir yaklaşımı oldu. Bir anne olarak korkularımın çok iyi anlaşıldığını hissettim. Ekran süresi ve günlük programları kısmında düzenlemeler yaptık ve şu anda kızım daha iyiye gidiyor. Beril Hanım ile kızımın görüşmeleri devam ediyor. Beril Hanım bazı seanslarda bizimle de görüşüyor. Biz bu süreçten çok memnun kaldık, sürecimiz bizim için çok faydalı oluyor diyebiliriz.

Konum: başka bir yer Diğer

Beril hanımdan 6 yaşında ki çocuğumun öfke problemi için oyun terapisti almaya başladık. Hala devam etmekteyiz süreç oldukça olumlu ilerliyor kısa zamanda baya yol ilerledik. Kendisi güven veren güleryüzlü birisidir. Biz onunla tanıştığımız için çok şanslıyız ve mutluyuz.

2 ay önce Beril Hanım ile oğlum için görüşme sağladık. Okulda çok ciddi uyum problemleri vardı, sınır koymakta çok zorlanıyorduk, öfke krizleri çok yoğundu. Bizlere ebeveyn olarak neler yapmamız gerektiği ile ilgili bilgiler verdi. Oğlum seanslara çok severek gidiyor. Süreçten çok kısa sürede dönüş aldık. Tavsiye ederim.