Özel gereksinimli bireylerin ilgi alanları, yetenekleri, yeterlilikleri ve iletişim örüntüleri gibi özelliklerini tanımalarına, kendileri ve çevreleriyle ilgili farkındalık kazanmalarına, temel problem çözme stratejilerini geliştirmelerine, çevreleriyle olumlu ilişkiler kurmalarına, daha verimli çalışma alışkanlıkları geliştirebilmelerine, ders dışı etkinliklere katılıma özendirilmelerine; kendileri, çevreleri ve eğitimle ilgili sorunlarını ve güçlüklerini çözebilmelerine yönelik psikolojik destek/danışma hizmetlerini planlamada ve aile eğitimi ve danışmanlığı programlarında, alanım ile ilgili konularda çalışmalar yürüttüm.
Yetişkinlerle depresyon, kaygı bozuklukları, motivasyonel zorlanmalar, duygu ifade sorunları, değersizlik-yetersizlik düşünceleri, karar vermede güçlük, özgüven sorunları, travma, ilişkisel zorlanmalar gibi farklı alanlarda Mindfulness, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi yöntemlerinden yararlanarak, çiftlerle ise Gottman Terapi yöntemini kullanarak çalışmalarıma devam ediyorum.
Şimdilerde ise bir arada olmanın destekleyici ve iyileştirici gücüne inandığım, bu bağlamda hazırlayıp hayata geçirdiğim atölyelerde; toplumsal cinsiyet ve şiddetsizlik temelli iletişim modelleri, sağlıklı kişisel sınırlar, stres yönetimi ve öfke kontrolü gibi konular etrafında şekillenen grup çalışmalarını yürütüyorum.
Aile İçi İletişim Sorunları
c....k
Beril Hanım’dan bireysel terapi aldım, bu süreçte bana gerçekten anlaşıldığımı hissettirdi ve bu beni çok rahatlattı. Kızıma karşı daha sakin ve tahammülü yüksek bir anne olmak amacıyla çıktığım yolda kendimi tanımama dair bir çok noktada yardımcı oldu. Zorlandığım konularda başa çıkma yöntemleri hakkında yol gösterici oldu. Kendisinin sakin ve anlayışlı tavrı oldukça rahatlatıcı ve süreci kolaylaştırıcı oluyor.
ya...u
Beril hanımdan danışmanlık almaya başladığım da psikolojik olarak çok kötü bir dönemdeydim kendisinin seansları ve empati yeteneği sayesinde uygulamış olduğu terapilerle kendimi yalnız hissetmeme yardımcı oldu panik atak ve panik atağın getirdiği astım krizleri ile gitmiştim kendisine şuanda nasıl kontrol edebileceğimi biliyorum ve bunun için kendisine çok minnettarım canım psikoloğuma sevgilerle..
fa...ş
Samimî,empatik,dürüst,insancıl,yüz ifadesi güvenilir ve sevimli,hoşgörülü seanslarımız geçti sonsuz teşekkür ederim beril hanım Karanlık zihnime ışıklar yaktığınız için...
ze...
Yollarımız kesiştiği için kendimi şanslı hissediyorum. Yaklaşık 1 yıldır terapi görüyorum ve 1 yıl önceki düşüncelerim hislerim ve şuanki benin arasında olumlu gelişmeler var ise Beril Hanım sayesinde kendilerine güler yüzü ve ilgisi için birde buradan teşekkür etmek isterim:) ve unutmadan karşılamadaki birbirinden kıymetli hanımefendilerede ilgive alakaları için teşekkür ederim kendimi çok rahat hissettirdikleri için...
ö.....
Hayatımdaki çoğu sıkıntım ile başa çıkmam için gereken bazı düşünce tarzlarının eksikliğini yaşarken gerçekten bana yardımcı olabilecek bir biçimde ilgilenildi ve istediğim noktaya gelebildim. Artık kendim hakkında daha iyi hissediyorum ve neler yapabileceğimi biliyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım bu süreçte ve böyle bir sonuç alabildiğim için gerçekten minnettarım.
Beril Buket Bağcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beril Buket Bağcı, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Beril Buket Bağcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Oyun Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Ergen Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Online Terapi.
Beril Buket Bağcı adresi nerede?Beril Buket Bağcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon mah. İstasyon cad. Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beril Buket Bağcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beril Buket Bağcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beril Buket Bağcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beril Buket Bağcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beril Buket Bağcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beril Buket Bağcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beril Buket Bağcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beril Buket Bağcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Beril Buket Bağcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tekirdağ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tekirdağ Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Tekirdağ Aile İçi İletişim Sorunları