İstanbul doğumluyum. 2014 yılında İstek Özel Uluğbey Lisesinden, 2019 yılında ise Kadir Has Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden mezun oldum. Lisans öğrenimi sırasında birçok akademik araştırma, sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllü danışmanlık merkezlerinde yer almış bulunmaktayım. 2021 yılında yüksek Lisans eğitimini Okan Üniversitesi’nde klinik psikoloji programı ile tamamlayarak uzmanlığımı tamamladım. Asena Yurtsever ve Emre Konuk tarafından EMDR Avrupa Akredite 1.Düzey Temel Eğitimini aldım. Bunun yanında Dr. Emel Stroup tarafından verilen Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamladım. Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak tarafından ISST Onaylı Şema Terapi Temel Düzey Eğitimini almış bulunuyorum. Terapi seanslarında Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi ve EMDR Terapisini uygulamaktayım. Ergen ve yetişkin danışanlarla psikoterapi seansları gerçekleştirmekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Beril Cılasin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Beril Cılasin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beril Cılasin, Psikoloji. Size Beril Cılasin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Beril Cılasin adresi nerede?Beril Cılasin adresini belirtmedi. Beril Cılasin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Beril Cılasin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beril Cılasin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beril Cılasin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beril Cılasin hangi dilleri konuşuyor?Beril Cılasin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beril Cılasin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beril Cılasin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beril Cılasin ile iletişime geçmenizi öneririz.