Alkali Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
i̇....
Mail aracılığıyla haberleşmenin ilk başta zor olacağını düşünmüştüm ancak o kadar hızlı dönüş aldım ki çok memnun kaldım. Şuanda da yurtdışında olmama rağmen hala rahatlıkla haberleşmeye devam edebiliyoruz. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir diyetisyen, sayesinde sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirdim. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek benim için çok önemliydi ve Beril hanımla beraber bunu başardık. Kilo verme sürecindeki en önemli etkenlerden biri olan motivasyon konusunda da çok yardımcı oldu. Pes etmeden sağlıklı ve fit olmak isteyen herkese Beril hanımı tavsiye ederim.
ça...n
Uzun zamandır sporla uğraşan biri olarak, diyet benim için vazgeçilmez bir olaydır. Bilindiği üzere sağlıklı yaşamak ve yaptığınız spor dalı üzerinden maksimum verimi almak için antrenman yapmak yetmez. Asıl önemli olan beslenme şeklidir. Burada devreye diyetisyenim Beril Hanım girdi ve bilgisi, güler yüzlülüğü ile bana çok destek oldu. Diyetisyenimin ilgisi ve bana sağladığı motivasyon ile kısa sürede emeğimizin meyvelerini toplamaya başladık. Eğer sizde sağlıklı beslenmek, kilo vermek için bir adım atmak istiyorsanız hiç düşünmeden randevunuzu almanızı öneririm:)
Beril Hezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beril Hezer, Diyetisyen. Size Beril Hezer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Enteral Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme, Randevu, Zayıflama Diyetleri.
Beril Hezer adresi nerede?Beril Hezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Çekmeköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beril Hezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beril Hezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beril Hezer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beril Hezer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Beril Hezer hangi dilleri konuşuyor?Beril Hezer ile İngilizce, Almanca, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Beril Hezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beril Hezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beril Hezer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beril Hezer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Beril Hezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.