Şükrüpaşa Mah.İbrahim Zagra Cad. Diamond City Ofis No:22 B Blok Kat:1 Daire:42, Edirne Merkez, Edirne
Uzman Doktor Beril Karahan Erseven Muayenehanesi
se...
Teşhis ve tedavide nokta atış tebrikler tansiyon hastalığıma doğru ilaç ve tedavi ile son verdi
pk...
Beril Hanım hastalarıyla çok ilgili iletişimi çok iyi bir hocadır. Troid hastayısım sürecimi detaylı ve tüm ilgisiyle takip etmektedir.Sürekli geri bildirim ister hastalarını hep takip eder ve önemser. Her zaman güleryüzlü ve pozitiftir.
ö....
Beril hanımın detaylı muayenesi güler yüzü ve ilgisinden çok memnunum. Uzun zamandır takibindeyim.tiroid nodüllerim tetkikleri sırasında tespit edildi.
Beril Hanım'ı yıllardır tanıyorum, konusunda çok uzman bir doktor. Yüksek tansiyon hastasıyım ve kontrolü altındayım. En son domuz gribi olduğum için gittim, detaylı tetkikleri yapar ve doktorumu takdir ediyorum. Çok kısa sürede iyileştim. Her an kendisiyle iletişim halinde olmam bana güven veriyor, doktorluğa kendini adamış olduğunu düşünüyorum.
g.....
Eşimin şeker , tansiyon rahatsızlığı var ben genel kontroller için gidiyoruz Çok memnunum . çok zaman ayırıp ilgili davranıyor istediğim soruyu sorup karşılığını alıyorum ne yapılması gerekiyorsa fazlasını yapıyor Beril Hanım . şeker ölçümü sayesinde stabile doğru ilerliyorum 6 ay sonra ilaçlarımızda azalma bile olacak yönlendirme konusunda çok başarılı yeni dönem her şeyi takip ediyor bizi bizden daha iyi takip ediyor üslubu ve hasta ile iletişimi çok iyi. Çok çok memnunuz
ö.....
Beril Hanım'a gribal enfeksiyon için gittim. Doktor teşhisinden ve muayenesinden fazlasıyla memnun kaldım. Referans üzerine gitmiştim ve rahatsızlığımdan dolayı ozon tedavisi yaptırdım. Serum bağlandı ve hızlı şekilde iyileşmemi sağladı. Kendisinin güler yüzü, ilgi alakası ve konuya hakimiyeti de memnun kalmamızı sağladı. Evimizde tedavi olmuş olmamız da rahat etmemizi sağladı.
y.....
ozon tedavisi aldım ve doktorumdan memnunum daha önce çalıştığı hastaneden tanıyordum aldığım tedaviden de memnun kalıyorum
g.....
Ben doktorumuza ozon tedavisi için gitmiştim. Tavsiye üzerine gittim tedavimin yeterli olduğunu düşünüyorum kendimi daha iyi hissediyorum
g.....
Beril Hanım'a halsizlik bitkinlik yorgunluk şikayeti ile gittim ozon tedavisi yaptı herkese tavsiye ederim tavsiye üzerine gittim doktorumuz çok sevecen inanılmaz mükemmel ve anlayışlı biri bu kadar mükemmelliyetçilik görmemiştim tedavi sonrası 40 yaşındayım vücudumda güzel değişiklikler gözlemledim
d.....
Ben genel kontroller için gidiyorum doktorumu araştırarak buldum çok dikkatli ayrıntıları önemseyen bir doktor kendisi. Ayrıca detaycı olmasını çok beğendim herkese tavsiye ediyorum
Beril Karahan Erseven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beril Karahan Erseven, İç Hastalıkları. Size Beril Karahan Erseven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Beril Karahan Erseven adresi nerede?Beril Karahan Erseven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükrüpaşa Mah.İbrahim Zagra Cad. Diamond City Ofis No:22 B Blok Kat:1 Daire:42 Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beril Karahan Erseven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beril Karahan Erseven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beril Karahan Erseven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beril Karahan Erseven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Beril Karahan Erseven hangi dilleri konuşuyor?Beril Karahan Erseven ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Beril Karahan Erseven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beril Karahan Erseven tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beril Karahan Erseven hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Beril Karahan Erseven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.