2015 yılında Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını “Özel Eğitim Alanında Çalışan Psikologların İş Doyumu, Öz-Duyarlık ve Kişilik Özellikleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” konulu tez ile tamamlamıştır ve Klinik Psikolog unvanını almıştır. Yüksek lisansı sırasında Üsküdar Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Biriminde iki dönem danışan görmüştür. Ayrıca NP Beyin Hastanesi'nde staj yapmıştır.
2018 yılında Adnan Menderes Üniversitesi'nde “Aile Danışmanlığı” eğitimine başlamış olup başarı ile tamamlamıştır.
Uzmanlık alanları: Nörogelişimsel Bozukluklar(Otizm, Asperger, Dikkat Eksikliği/Aşırı Hareketlilik Bozukluğu), İkiuçlu ve İlişkili Bozukluklar, Depresyon, Kaygı(Anksiyete) Bozukluklar(Özgül Fobi, Panik Bozukluk, Yaygın Kaygı Bozukluğu), Takıntı-Zorlantı Bozukluğu(Obsesif-Kompulsif Bozukluk), Örseleme(Travma) ve Tetikleyici Etkenle(Stresörle) İlişkili Bozukluklar(Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Stres Bozukluğu, Uyum Bozuklukları), Çözülme(Dissosiyasyon) Bozuklukları, Bedensel Belirti Bozuklukları( Hastalık Kaygısı,Konvers,yon Bozukluğu), Beslenme ve Yeme Bozuklukları, Yıkıcı Bozukluklar, Dürtü Denetimi ve Davranım Bozuklukları(Karşıt Olma, karşıt Gelme Bozukluğu, Aralıklı Patlayıcı Bozukluk, Davranım Bozukluğu, Antisosyal Kişilik Bozukluğu, Kleptomani), Kişilik Bozuklukları
Aldığı Eğitimler Arasında:
-Asena Yurtsever - I.Düzey EMDR Terapisi ve Süpervizyonu
-Asena Yurtsever - II.Düzey EMDR Terapisi ve Süpervizyonu
-Dr. Alp Karaosmanoğlu; Şema Terapisi
-Prof. Dr. Hakan Türkçapar; Bilişsel Davranışçı Terapi(BDT) Terapistlik Sertifikası
-Dr. Klinik Psikolog Başak Demiriz ; Çocuk Ergen ve Aileleri ile Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Teori ve Teknikleri Uygulama Eğitimi bulunmaktadır.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Bağdat Cad. Fenerbahçe Mah. Dr. Faruk Ayanoğlu Cad. Zümrüt Apt. No:2 Kat.3 D.6, İstanbul
Anne Baba Ayrılığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
d...
Beril Hanım'dan önce de psikolog deneyimlerim oldu fakat Beril Hanım kadar işinin ehli, cana yakınlığını hissettiğiniz, anlattığınız şeylerde sizi yargılamayacağından daha ilk seansta emin olduğunuz birini bulamamıştım. Beril Hanımla 1 seneyi aşkın süredir seanslar yapıyoruz ve 1 sene içerisinde hayatımı değiştirdi diyebilirim. Beril Hanım'la geçirdiğim 1 saat sanki hayatımdaki yapbozun o eksik parçasının tamamlandığı 1 saat gibi geliyor. Beril Hanım'dan önce dışarıda köpek göreceğim diye dışarı dahi çıkamazken Beril Hanım'dan sonra köpeklerle temas etmeye başladım. Kaygılarıma ve aşırı düşünmeme de etkisini tabii ki unutamam. Beril Hanım'dan sonra kriz anlarında en kötüsünü düşünmekten ziyade artık ne yapabilirim düşüncesi aklımda canlanıyor.
h....a
Mutsuzluğumu dönüştüremediğim noktada hastane psikolog bölümünden rastgele aldığım randevu sonucu tanışmıştım Beril Hanım'la. İyi ki tanışmışım. Yumuşacık enerjisi ve anlayışlı yaklaşımı ile şefkatle sarıp sarmalandığınızı hissettiriyor. Seanslarımızın hayatıma pozitif yansımaları oldu ve olmaya devam edecek. Beril hanım; aklımla ve kalbimle kesinlikle tavsiye edebileceğim alanında uzman bir terapist. Kendisine minnettarım.
a...
Beril Hanım'a arkadaş referansıyla ulaştım. Boşanma evresinde sağlıklı hareket etmek için başvurdum.
Sürecimiz oldukça faydalı geçti. Beril Hanım samimi içten ve profesyonel bir Psikolog. Herkese tavsiye ederim.
Arkadaşımın tavsiyesi üstüne klinikle iletişime geçtim. Genel yaşam kalitemi arttırmak için. Süreç kontrollü ilerliyor ama yorucu tabiki bu da iyi bir şey. Aktif iletişim ve beni anlaması, yurtdışında yaşadığımdan dil ve paylaştığım konuları anlaması takip etmesi benim için önemliydi. Uzmanımı tavsiye ederim süreç boyunca oldukça açıklayıcı ve takipçi oldu detaylar ve benim duygu durumumla ilgili
Beril Hanım'la yaklaşık 4 yıldır görüşüyorum. Ailecek özelliklede ben çok çok mutluyuz. Seanslarımızdan sonra son derece rahatlamış, aydınlanmış, kendimi geliştirmiş hissediyorum. Sorunlarımı çözmenin rahatlığını yaşıyorum. Üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Beril Hanım son derece anlayışlı, son derece iyi niyetli ve danışanı için elinden geleni sonuna kadar yapan bir psikolog. Kendisini çok seviyorum. Seanslarımız verimli geçiyor. Kendisi ile görüştüğüm için çok mutluyum. Beril Hanım'ın mesleğinde çok başarılı ve çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum.
f.....
Psikoloğumdan gayet memnunum. Kendisi başarılı, ilgili, sıcakkanlı ve alakalı bir uzman. 3 senedir görüşme sağlıyorum. Kendi talebimle gidiyorum ve gelişme gösterdim. Kendisi sağ olsun her türlü yardımcı oluyor.
i̇....
Beril hanım benim için gerçek bir destek oldu. Onunla çalışmak, duygusal ve zihinsel sağlığımı önemli ölçüde iyileştirmeme yardımcı oldu. Sıcakkanlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var ve beni her zaman rahat hissettirdi. Sorunlarımı anlamama ve çözmemde büyük bir katkısı oldu. Kendisine minnettarım.
za...r
Bir süredir Beril Hanım’dan danışmanlık alıyorum ve pozitif değişimi kendimde fark ediyorum.
Kullandığı metodlar ve bana yaklaşımı ile farkındalığımı arttırdı, çok teşekkürler.
d.....
Tavsiye üzerine kendisiyle çalışmaya başladık. Hamilelik sürecimde anksiyete geliştirmiştim ancak emdr yöntemi ile üstesinden geldik. Beril Hanım’a çok teşekkür ediyorum.
z...
Beril Hanım'a, yaşadığımız depremden etkilenen bir depremzede olarak ulaştım. Kendimi iyi hissetmediğim için bir destek almam gerekiyordu, bu nedenle başvurdum. Süreçten memnun kaldım ve en beğendiğim özelliği sakin ve güler yüzlü olmasıydı. Bana kattığı her şey için teşekkür ederim. Tabii ki çevreme de öneriyorum.
Beril Talu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beril Talu, Psikoloji. Size Beril Talu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Randevu, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım.
Beril Talu adresi nerede?Beril Talu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad. Fenerbahçe Mah. Dr. Faruk Ayanoğlu Cad. Zümrüt Apt. No:2 Kat.3 D.6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beril Talu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beril Talu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beril Talu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beril Talu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Beril Talu hangi dilleri konuşuyor?Beril Talu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Beril Talu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beril Talu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beril Talu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beril Talu hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Beril Talu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beril Talu hangi sigortaları kabul ediyor?Beril Talu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu