Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
Yayinlar:
1.Application of the new classification criteria of the Acute Kidney Injury Network:a pilot study in a pediatric population. Ozcakar ZB. et al. Pediatr Nephrol.2009.
2. Is autologous cord blood transfusion effective and safe in preterm infants? Yavuz BA. et al. Turk J Pediatr. 2017
3. Malnutrisyonlu Çocuğa Yaklaşım Altaş B. Kuloğlu Z. Türkiye Çocuk Hastalıkları Derigisi Cilt 5, Sayı 1, 54 - 64, 01.12.2011
Katıldığı kongre ve eğitimler aşağıda yer almaktadır:
2007-4.Ulusal Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Kongresi
2007-51.Türkiye Milli Pediatri Kongresi (7.Türk Dünyası Pediatri Kongresi)
2008-NRP Kursu
2009-6.Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Kongresi
2011-6.Ankara Pediatri Günleri (Türkiye Milli Pediatri Derneği)
2011-19.Ulusal Neonatoloji Kongresi
2014-Yenidoğanda Mekanik Ventilasyon Kursu
2014-3.Puader Kongresi
2018-62.Türkiye Milli Pediatri Kongresi
2018-Çocuklarda Gelişimi İzleme ve Destekleme Kurs Eğitimi
2019-İnteraktif Olgularla Çocuk Hekiminin Bir Günü (Türkiye Millli Pediatri Derneği Eğitim Toplantısı)
2019-86.Bölgesel Eğitim Toplantısı (Türkiye Milli Pediatri Derneği)
2019 Ocak-2021 Ekim Fonksiyonel Tıp Eğitimi
2021 Kasım 1. Fonksiyonel Tıp Kongresi
g....d
3 aylık bebeğimi muayeneye ederken doktor hanımın yaklaşımı çok iyiydi hiç ağlamadı kızım ve korkmadı. Muayene detaylı bir şekilde yapıldı çok memnun kaldım.
gö...k
Çocuğumuzun sağlığını emanet edebileceğimiz bir doktor arayışımız vardı ve araştırmalar sonucunda Beril hanım ile tanıştık. Çocuğumuz için her gittiğimizde nokta atışı rahatsızlığını söylerek bitkisel tedavi ( fonksiyonel tıp ) başlayarak kısa süre içinde tedavi ediyor. Çocuk için bitkisel tedavi her anne - baba'da olduğu gibi bizleride rahatlıyor. Çocuğumuz için bir şey danışacağımız zaman yüz yüze olduğu gibi telefon ile de çok ilgili. Beril hanım'ın bilgisine, deneyimine çok güveniyoruz.
b....t
Beril Hanım ilk andan itibaren çocuğumuzla çok güzel ilgilendi . 2 gündür öksürükten uyuyamayan çocuğum ilk muayene ve tedaviden sonra eve gelir gelmez rahatladı uyudu . İstediğim zaman telefonla ulaşabiliyor olmak harika. Ve hassasiyetime dikkat edip hep bitkisel ve temiz içerikli ilaçlarla tedaviyi yaptı. Yanında çalışan hemşire ve sekreter arkadaşlar da çok güler yüzlü.Bundan sonra düzenli gideceğimiz doktorumuzu bulduk inşallah Herkese de tavsiye ederim.
h....b
.Kızım 11 yaşında ve biz 11 yıldır Beril hanımla beraberiz. İlk altı aylıkken tanışmıştık. Geçmeyen bir enfeksiyonu vardı. beril Hanım’a gittik ilk tanısında Kızımı tedavi etti. dördüncü çocuğum oldu.şu an onun da yeni doğan kontrollerini yapıyor. Gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir doktor. Her verdiği tedavisinin sonucunu kısa sürede alıyoruz. Tanı ve tedavisini çok güveniyorum.Çocuklarıma her detayıyla inceleyen Mesleğini çok severek yapan doktor
h....
Açıklayıcı ve güler yüzlü yaklaşımı bize ilk andan itibaren doğru yerde olduğumuzu hissettirdi. Oğlumun aylardır geçmeyen öksürüğü için çeşitli testler yaptı. Maalesef aylardır kullandığı antibiyotikler boşunaymış bunu öğrendik. Çözüm odaklı ve aceleci olmayan tavrıyla beni kalbimden vurdu. Konya için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum sevgiler.
mü...
Beril hocam 7 yaşındaki oğlumun doğumundan beri kontrollerini sağlıyor çok memnunuz şimdi de yenidoğan bebeğimin rutin kontrollerini yürütüyor. İlgisi, bilgisi ile herkesin memnun kalacağı bir hekim.
r....ç
Beril hocam tek dokunuşla oğlumun kızıl olabileceğini söyledi yaptığı testle bunu tespit ederek kendinden emin bir şekilde verdiği tedaviyle bir kaç gün içinde toparlandık...
h....a
Kızımı güvende hissettiğim tek çocuk doktoru. Bebekliğinden beri takibini Beril hanım yapıyor güler yüzlü , detaycı ve açıklayıcı çok memnunuz.
ç.....
Senelerdir çektiğimiz öksürük problemimizi onca hastanede bulamadığımız derdimizi deneyimli hocamızın nokta atışı bulması.
re...
2bucuk yaşında oğlum var kullandığımız ilaçlar alerji yapmıştı.cok doktora gittik ama sonuç alamadik.ama beril yavuz hocamız anında müdahale etti şuanda çok daha iyiyiz.yillardir tanidigim bir doktor kendisi.3 çocuğumuzu da götürdüm güler yüzü ve ilgisiyle herzaman çok memnun kaldık
Beril Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beril Yavuz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Beril Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Enjeksiyon Im, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Esd (Sedimantasyon), Enjeksiyon Iv, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene.
Beril Yavuz adresi nerede?Beril Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürsesler Sok. Esmira Plaza 1/55 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beril Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beril Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Beril Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beril Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Beril Yavuz hangi dilleri konuşuyor?Beril Yavuz ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Beril Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beril Yavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beril Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Beril Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beril Yavuz hangi sigortaları kabul ediyor?Beril Yavuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla