Psk. Berivan Yılmaz , Adana'da yüz yüze ve online olarak psikoloji alanında hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Aile Terapisi +12 daha fazla

Evlilik Terapisi

GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi

Psk. Berivan Yılmaz
Çınarlı Mahallesi 61027 Sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok Kat:11 No:68, Seyhan, Adana

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +22 daha fazla

Psikolojik Danışma / Online Randevu / Psikoterapi

Çınarlı Mahallesi 61027 Sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok Kat:11 No:68, Adana

Berivan Hanım çok sempatik birisi
Yaptığı işi büyük bir ciddiyetle ve özveri ile yaptığı her halinden belli oluyor.
Uykusuzluk, sürekli bir düşünce hali ve huzursuzluk şikayetleri ile gittim
Duygu ve düşüncelerimi anlayıp, belli kalıplarımı yıkmamda bana yardımcı oluyor.
Artık duygularıma nedensel yaklaşmayı öğrendim.

Vücut dilime hep dikkat etti
Hiç beklemedim ve çok temiz bir bürosu vardı.

Konum: Psk. Berivan Yılmaz Bireysel Terapi

Çok zaman sonra kabul ettiğim bir rahatsızlığım için Berivan Hanıma başvurdum ve daha ikinci seansımız olmasına rağmen kendimi çok daha iyi hissettim. Bana bu durumu aşabileceğimi inandırdı ve güvendirdi. Danışanı olarak kendisinden çok memnunum.

Konum: Psk. Berivan Yılmaz Psikoterapi

işe başlarken kaygılarım vardı başarılı olamamakla ilgili bu yüzden hocama başvurdum. hala çalışmaya devam ediyoruz terapi bana iyi geldi tavsiye ediyorum

T
Konum: Psk. Berivan Yılmaz Bireysel Terapi

Aile içi problemler nedeniyle hocamıza başvurdum . Seanslar ilerledikçe değişimin kendimde başladığını farkettim . Bu süreçte eşim ve çocuğumla diyaloglarım değişti konulara yaklaşımım ve bakış açımda önemli değişiklikler oldu . Her dakikasından fayda sağladığım terapiler için hocama teşekkür ederim.

Konum: Psk. Berivan Yılmaz Yetişkin Terapisi

Uzun zamandır kendimi kötü hissediyordum. Berivan hocama başvurdum başta çok çekinmiyordum ama açıklayıcı şekilde anlatımı ve sıcakkanlı tavrıyla bana yaklaşımı bana iyi geldi hâlâ devam ediyoruz tavsiye ediyorum

Konum: Psk. Berivan Yılmaz Psikoloji Randevusu

Anksiyete bozukluğum hakkında danışmak adına gittim aşırı memnun kaldım kendimde ki değişimleri adım adım görmeme yardımcı oldu şuan daha iyiyim ama zamanla dahada iyi olacağım…

I
Konum: Psk. Berivan Yılmaz Bireysel Terapi

Hayatımın zor bir döneminden geçerken randevu aldım hala görüşmeye devam ediyorum. Her seans yeni sorularla kendimi gelistiyorum. Memnun kaldım

Konum: Psk. Berivan Yılmaz Psikoloji Randevusu

Panik atak ve asansöre binememe korkusu ile başvurdum. Ofisine gittiğim andan itibaren çok anlayışlı davrandi çok daha iyiyim tavsiye ederim hocamizi

Konum: Psk. Berivan Yılmaz Bireysel Terapi

Berivan hanımla panik atağim üzerine görüşmek için randevu aldım ilk seansta kurduğumuz güven bağıyla birlikte ve yaklaşımıyla seanslara devam etme isteğimi arttırdı ilk seansta kendimi rahatlamış hissettim emekleriniz ve sabrınız için çok teşekkürler iyi ki siz Berivan hanım

Z
Konum: Psk. Berivan Yılmaz Bireysel Terapi

Anksiyete ve öfke problemim var ve Berivan hocamla bunun üzerinde çalışmaya başladık şuan için seanslarımızı devam ediyor ve ben şimdiden bende başlayan değişimin farkındayım. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım.