Lisans eğitimim boyunca Ege Üniversitesi ve özel psikoloji merkezlerinde stajlarımı gerçekleştirdim ve deneyim kazandım. Yüksek Lisans dönemim süresince çalıştığım ekoller için gerekli olan süpervizyon eğitimlerimi tamamladım. Yine yüksek lisans sürecim boyunca Türk Psikologlar Derneğinin İzmir depremi sonrasında kurduğu Travma, Afet ve Kriz Triyaj biriminde yer aldım. Aynı zamanda Bambu Gönüllü Eğitim Platformunun oluşturmuş olduğu Gönüllü Psikolojik Destek Projesinde psikolog ve süpervizör olarak yer aldım.
2021 Ağustos ayı itibari ile kurucu ortağı olduğum Poseidon Psikoloji bünyesinde danışan kabulüne başladım. Bireysel psikoterapi süreçlerinde Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi ve EMDR ekollerinden yararlanmaktayım.
Çift Terapisi için ise 1. ve 2. Düzey Eğitimlerini tamamladığım Gottman Çift Terapisi ekolünden faydalanmaktayım.
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
se...
Berk beyle tedavime başlayalı 4 5 ay oldu ve daha önceki psikolog deneyimlerinden en iyisiydi kendisinin tedavi yöntemleri ve ilgisi çok kısa sürede çok güzel iyileşmelere sebep oldu kendisi ile çalışmaktan çok memnunum ve hayatımın devamında da kendisinin bana katkılarının en iyi şekilde devam edeceğine eminim
Berk Bey ile yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz. Depresif duygu durumum ve kendimle vakit geçirmeyi bilmememden rahatsızlık duyup danışmanlık almaya karar vermiştim. Seans aldığım bu süreçte daha sağlıklı bir mental düzeyde olduğumu kendim ve çevremdeki insanlar tarafından fark ediliyor. Süreç boyunca açık sözlü ve açıklayıcı olması benim çok daha rahat hissetmemi sağlıyor.
Yaklaşık 8 aydır Berk beyle seanslarımıza devam ediyoruz. Profesyonel bir kişiliğe sahip. Yapıcı yöntemler sayesinde çok iyi yol katettik. Artık hayata çok daha pozitif bakıyorum.
Berk Bey ile sürecimiz genel olarak iyi ilerliyor. Yönlendirmesi sayesinde psikiyatri danışmanlığına da başladım. İlaç kullanmaktan çekinen biri olarak psikiyatri tarafından gelen ilaç kullanma gerekliliği sonrası emin olamadığım süreçte empatik ve herhangi bir zorlama olmadan yaptığı açıklamalarla beraber ilaç kullanmak konusunda hemfikir olduk.
2 koldan devam eden bu süreç boyunca her konuda oldukça net ve açıklayıcı davrandı. Randevu saatleri konusunda hep dakikti. Seanslarda asla saygı çerçevesinin dışına çıkmadı ki bu benim için oldukça önemlidir. Seanslar sonrası kendimi hep daha iyi hissediyorum. Berk Beyi arkadaşlarıma tavsiye ettiğim gibi herkese de tavsiye ederim.
f.....
Panik atağı atlatma sürecimde en büyük destekçim Berk bey oldu. Onun sayesinde Panik atağı atlattım diyebilirim. Kendisi harika ve alanında uzman bir hekim. Panik Atağın dışında hayatımdaki stresi yönetme konusunda da kendisi bana çok iyi geldi
Berk beyle bi süredir seanslarımız sürüyor. Kendisi çok iyi dinleyen ve analiz eden bi uzman. İçinden geçtiğim zorlu sürecin yanı sıra çocukluğumdan gelen problemlerimle ilgili bana ışık tutuyor. Teşekkür ediyorum kendisine
ub...k
Terapi sürecim yaklaşık 10-11 aydır sürüyor. Öncesinde majör depresyon ve anksiyete tanısı almıştım ve ilaç kullanıyordum. Berk Bey kesinlikle güvenebileceğiniz, olması gerektiği gibi davranan bir psikolog. Yorumumu yazmak için terapimin son zamanlarını bekledim ki Berk Bey ile ilgili ilk düşüncelerimle şu anki düşüncelerim tamamen aynı. Daha önce de farklı profesyonellerden terapi almama rağmen kesinlikle Berk beyle çok bambaşka bir süreç geçirdim. Kullandığım ilaçları bile bırakabildim. Düşünme tarzım hayata bakışım davranışlarım çok değişti, bu değişimler ise iyileşmem için gerekliydi. Eğer yargılanmakla ilgili bir korkunuz varsa bunu son yapacak kişi gerçekten de Berk Bey. Aynı zamanda kesinlikle çok belirgin etik ilkelere de sahip, maalesef çoğu meslektaşının tersine. Olması gereken danışan-terapist çizgisini asla aşmıyor, danışanlarının aşmasına da izin vereceğini düşünmüyorum. İyi ki yolumuz kesişti, hayatım değişti; kendisine çoook teşekkür ederim.
Berk beye, uzmanlığı, sabırla dinlediği, içten gelen bir empati ile sergilediği anlayışı, yönlendirmeleri ve işaret ettikleriyle tüm hayatımı olumsuz etkileyen davranış kalıplarımı, örüntülerimi, bunların sebeplerini anlamam ve farkına varmamı sağladığı, bunlarla bundan sonra nasıl baş edebileceğim konusunda yardımları için kendisine müteşekkirim.
Hasta
Berk hocam oğlum ile üçüncü kez görüştü. 19 yaşındaki oğlumun üniversiteye hazırlık sürecinde kendi içinde yaşamakta olduğu iniş ve cıkışlara rehberligini olumlu gözlemlemekteyiz babasıyla.Oğlum da kendisiyle görüşmeye devam etmek istediğini bize belirtti.Kendisine ve randevuyu olustururken yardımcı olan karşılayan nazik &güzel kızlarımıza teşekkür ediyoruz
p.....
Berk bey ile terapi sürecine 2 ay önce kendimi artık fazla karamsar ve depresif hissettiğim bir dönemde başladık. İzlediğimiz terapi süreci ile birlikte bu karamsarlık ve depresif ruh halimde büyük ölçüde azalma olduğunu söyleyebilirim. Bir danışan olarak kendimi karşısında bu kadar rahat hissedebileceğimi ve yönlendirmelerinin ruh halime ve günlük hayat akışıma bu kadar iyi geleceğini düşünemezdim. Dakikliği ve profesyonelliği tartışılamaz.
Berk Bodur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berk Bodur, Psikoloji. Size Berk Bodur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikoonkoloji, Evlilik Terapisi.
Berk Bodur adresi nerede?Berk Bodur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Onur Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:41/2 Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berk Bodur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berk Bodur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berk Bodur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berk Bodur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berk Bodur hangi dilleri konuşuyor?Berk Bodur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berk Bodur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berk Bodur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berk Bodur hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Berk Bodur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.