Çocuk Ürolojisi Randevusu
Çocuk Ürolojisi Randevusu
Ankara,
Ankara Üniversitesi
f....d
oğlumun rutin kontrollerinde kendi doktoru sünnet sonrası yapışıklık olduğunu söyledi. bir doktora gittik ve hemen ameliyat gerektiğini başka türlü tedavi olmadıgını söyledi. aynı gün akşam berk hocayı internetten araştırıp, buldum ve gittik. her çocuk da olabilecek bir durum oldugunu, kendiliğinden bile gecebileceğini söyledi. Eliyle deriyi geri itmek suretiyle yapışıklığı açtı ve merhem verdi. konuyla ilgili yaklaşımı, bilgisi, bize açıklaması, güler yüzlülüğü ve muayenehanesinde çocuklarla ilgili her şeyi düşünmüş olması muhteşemdi. çok memnun kaldık.
Hasta
Bebeğimizde Hipospadias olduğunu öğrendiğimizde önce
çok panik yaptık. Bir kaç doktora gittik. Hepsi ameliyat gerektiğini, ameliyatın 3 aşamalı olacağını ve ilk ameliyattan sonra 7 gün boyunca bebeğin hareketsiz kalması gerektiğini söylediklerinde tekrar Doktor aramaya başladık ve Berk hocamla tanıştık. İlk muayeneyi yaptığında 2 ameliyat gerekebiliceğini ama ameliyat esnasında kesinleşeceğini söyledi, ayrıca o kadar güzel anlattı ki, bize sorocak sadece ameliyat tarihi kaldı. 28.07.222 de ameliyatımızı yapıp tek seferde sorunu giderdi. Kontrolleremiz devam ediyor. Her hangi bir sıkıntımız kalmadı. Berk hocamdan Allah razı olsun ilk gittiğimiz gün gibi ilgili ve güler yüzlü.
ar...i
Prof.Dr Berk Burgu Hocamızdan allah razı olsun oğlumun 21.09.2022 tarihinde hipospadias ameliyatı yaptı.
Kendisi çok profesyonel işinde cok bilgili olduğu her halinden konusmasindan belli.
Oğlum tanju 15 aylık ameliyattan sonra sadece yarım saat ağladı akşaminda hic ameliyat olmamıs gibi kosup ziplayıp oyun oynuyordu.Sondası olmasina rağmen hic bir hareketinde kisitlama yoktu.ameliyat oncesinde cok korkmamiza rağmen 2.taburcu oldu 6.gunde sonda cikarildi allaha şükur sayesinde atlattık.ne kadar teşekkur etsek azdır.
Berk Hocamda hipospadias ameliyatı olduk.Kendisi çok ilgili ekibi harika.Akliniza takilan her şeyi sorabilirsiniz.Nazik kibar bir şekilde tüm sorularınızı cevaplıyor.Ailelerin kaygılarını engin tecrübesiyle gideriyor.Olasiliklari size söylüyor.Biz kendisinden çok memnun kaldık.Gonul rahatlığıyla tercih edebilirsiniz araştırırsanız zaten çok iyi olduğunu sizde anlarsınız.
t ...ç
9 aylik bebegime inmemiş testis teşhisi konuldu. Bircok doktora gittik ancak aldığımız cevaplar içimizi rahatlatmadi. Tavsiye uzerine doktor beye muayeneye gittik ve kendisi surecle ilgili bizi aydınlattı, içimizi rahat bir sekilde ameliyata karar verdik. Ameliyat oncesi ve sonrasi hep iletisimde kaldik. Bebeğimiz sağlığına kavuştu. Ne kadar teşekkür etsek az..
g....d
Sevgili Berk hocam uzun bir doktor arayisimdan sonra kendisi hakkında edindiğim bilgiler ve araştırmalar sonucu tecrübesine güvenerek 15 aylık oğlumu emanet edecegim doktor bu dedim.Oglum hipospadias ameliyati oldu ben panik atak olduğum halde hiç korkum olmadı. Berk hocam ve ekibi her seferinde bizimle ilgilendi. Yeri geldi gece aradığımızda bile telefonumuza cevap verdi. Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebiliriz. Nice miniklere dokunacak elleriniz dert görmesin.
yç...g
Oğlum 15 aylıkken hipospadias ameliyatı oldu. En basit hipospadias vakası denildi, ameliyat ettirmesenizde olur ama sunnet ettirilecekse hipospadiasin da tedavi edilmesi tavsiye edildi. Berk hoca ilk ameliyatı yaptı , 2 ay üstünden gecti, oglum iyi, tekrar ameliyata gerek kalinmayacagi söylendi. Berk hocanın kendinden emin duruşu, daha önce pek çok doktora giden beni ikna etmek için yeterli oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz.
ç.....
7 aylık oğlumuzun hipospadias onarımını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Berk Hoca'ya teşekkür ederiz.
Sevgili Berk Hocam uzun bir doktor arayışından sonra kendisi hakkında edindiğim bilgiler ve araştırmalar sonucu tecrübesine güvenerek 20 aylık oğlumu emanet edebileceğim doktor bu dedim. Oğlumun hafif düzeydeki hipospadias ve pipi eğriliği ameliyatını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiği ve bu süreçte desteğini bizden esirgemediği için kendisine çok teşekkür ediyorum,Korkularımızı,endişelerimizi anlayıp bizi rahatlattı ve ameliyat sonraki süreçte de her daim sorularımıza cevap verdi,daha nice miniklere dokunacak elleriniz dert görmesin :)
14 aylık oğlumuzun hafif derecede hipospadiasi vardı bir çok doktor araştırdık muayene olduk ve en son Prof.Dr. Berk Burgu hocamizla tanıştık bahsettikleri kadar alanında çok iyi Berk hocamız. Gerekli bilgi ve tecrübeleriyle içimizi ferahlatıp içimize su serpti adeta hiç de korktuğum gibi geçmedi ameliyatı henüz ameliyat olali 1 hafta olmasına rağmen çok şükür oğlum çok iyi iyiki Berk hocaya emanet etmişiz oglumuzu . Hocamıza ve ekibine çok teşekkür ederiz (Japonun annesi)
Berk Burgu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berk Burgu, Çocuk Ürolojisi. Size Berk Burgu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Ürolojisi Randevusu, Randevu.
Berk Burgu adresi nerede?Berk Burgu adresini belirtmedi. Berk Burgu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Berk Burgu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berk Burgu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berk Burgu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berk Burgu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berk Burgu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berk Burgu hangi dilleri konuşuyor?Berk Burgu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berk Burgu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berk Burgu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berk Burgu hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Berk Burgu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.